Så bettar du på fotboll trots Spelpaus 

Så bettar du på fotboll trots Spelpaus 

Även om man ”råkat” stänga av sig för spel via Spelpaus existerar det goda möjligheter till att betta på fotboll. Det man måste komma ihåg när det kommer till en avstängning Spelpaus är det faktum att det hela endas gäller för de svenska bettingsidorna.

Även om man måste understryka det faktum att Spelpaus lämpar sig som en kraftfull mekanism i kampen mot spelproblem, har system ett antal brister. Den mest påtagliga härleds till att en avstängning inte kan avbrytas i efterhand.

Det hela innebär att om man stänger av sig av ”misstag” går det ej att återkalla det hela vid ett senare skede. Viktigt även att betona att man inte kan åberopa ”slarvfaktorn” eftersom avstängningen gäller oavsett vilka skäl man uppger för den uppkomna situationen.

Beroende på vad man valt kan avstängning komma att gälla allt ifrån en månad upp till ett helt år! Har man oturligt nog valt att stänga av sig under ett helt år kommer man ej att kunna spela hos några av de svenska bettingsidor vilka omfattas av den svenska licensen.

Lyckligtvis kan man komma runt det hela genom att använda sig av en av de bettingsidor vilka återspeglas i denna guide. Härnäst redogör vi kortfattat hur du börja betta på fotboll trots Spelpaus, en process som bör kunna avklaras under några minuter!

Börja betta på fotboll utan Spelpaus

De steg vilka härleds i denna steg-för-steg-guide kan komma att skilja sig åt aningen beroende på bettingsidan i fråga. Dock tenderar registreringsprocessen enligt vår erfarenhet att återspeglas av samma logik, något som innebär att nedanstående ekan tillämpar på de flesta bettingsidor i denna guide!

Beräknad tidsåtgång: 2 minuter

  1. Välj en bettingsida: Börja först och främst med att välja utan en bettingsida från vår omfattande lista som du fattat tycker för.
  2. Registrera dig som spelare: Härnäst behöver man gå genom registreringsprocessen, där man behöver uppge de personuppgifter som efterfrågas.
  3. KYC-processen: KYC (Know Your Customer) är en process som man förr eller senare måste gå igenom. Det hela ämnar styrka spelarens identitet och pengarnas ursprung.
  4. Genomför en insättning: I den näst sista steget behöver man sätta in pengar att spela med. Vänligen välj din förvalda betalmetod, åtföljt av de steg vilka härleds till det hela.
  5. Börja spela: I den sista steget är det dags att äntligen börja spela. Lycka till!

Precis som vi nämnd initialt kan vissa delar av ovanstående steg komma att skilja sig åt en aning beroende på bettingsidan i fråga. Du kan även läs mer om bettingsidor utan licens här.

Slutsats

Genom att betta på fotboll trots Spelpaus kommer man slippa behöva förhålla sig till en massa regler och riktlinjer. Förutom att spela på det sättet man önskar får man även ta del av en rad konkurrenskraftiga odds.

Man kommer även få ta del av en rad bonusformer, något som innebär att man behöver grunda sina alternativ ingående innan man bestämmer sig för vilken av dessa man ska nyttjar.

Summa summarum har man egentligen inget att förlora men allt att vinna när det kommer till att betta på fotboll trots en aktiv avstängning hos Spelpaus!

Vanliga frågor

Nedan besvarar vi de vanligaste frågorna som våra läsare tenderar att ha när det kommer till att betta på fotboll trots Spelpaus

Kan man verkligen spela på fotboll trots avstängning via Spelpaus?

För att kunna integrerar Spelpaus hos en bettingsida behöver man den svenska licensen. I och med att bettingsidor vilka återspeglas i denna guide saknar den svenska licensen innebär det att man heller inte kan använda sig av Spelpaus, därav möjligheten att spela trots avstängning.

Vilka är det vanligaste riskerna vid betting trots Spelpaus?

Den primära risken återspeglas i det faktum att man inte kan åberopa den svenska konsumentlagen. Det hela innebär att om man hamnar i tvist med bettingsidan kommer man få svårt att driva igenom sin sak.

Måste man betala skatt vid betting på fotboll trots Spelpaus?

Det hela avgörs framför allt om den specifika bettingsidan har en licens från EU-/EES. I de fall då föregående uppfylls behöver man ej bekymra sig för att betala skatt, i andra fall gäller den omvända!

Hur lång tar det för vinster att anlända vid betting på fotboll trots Spelpaus?

Det hela baseras främst på den typen av betalmetod som man valt att använda sig av. Vi rekommenderar att man använder sig av Trustly eftersom det visat sig var ytterst pålitliga, kombinerat med exceptionellt snabba hanteringstider.

Bryter man mot några svenska lagar vid betting på fotboll trots Spelpaus?

Som spelare behöver man ej oroa sig för några rättsliga repressalier. Man kommer således ej att bryta mot några svenska lagar vida valet att spela hos en bettingsida – trots en aktiv avstängning via Spelpaus.

Kan man lita på en bettingsida som erbjuder möjligheten att spela trots Spelpaus?

Det hela baseras främst på huruvida bettingsidan i fråga har en licens från en eller flera av de välrenommerade instanserna. Har man exempelvis en licens från MGA (Malta Gaming Authority) kan man sitta lugn i båten och ej oroa sig över några negativa repressalier!

Leave a Comment