OS fotboll 2024 TV tider – vilken kanal sänder OS i fotboll? Se här!

OS fotboll 2024 tv tider & TV kanal

Var går nästa OS 2024? Är Sveriges damer klara för OS 2024? Fotboll i OS 2024? Det är väldigt många som är på jakt efter att information för att se OS fotboll 2024 tid & TV kanal? Många ställer sig frågan om vilken kanal visar OS fotboll 2024 på TV? Då OS är ett väldigt stort mästerskap med många sporter och grenar är allt planerat redan en lång tid innan det hela drar igång. I denna artikel ger vi dig all information om vad som gäller för OS fotboll tider och vilka svenska kanaler som gäller för att titta på matcherna i turneringen på TV i Sverige. Det brukar gå bra för de svenska lagen, speciellt damerna, men tyvärr kvalade Sveriges damer inte in till OS i Paris 2024. De svenska herrarna är inte med, men det finns andra duktiga lag att följa.

OS TV tider – vilken kanal sänder OS i fotboll? Se här!

OS fotboll 2024: spela på OS fotboll 2024?

Det finns många som är på jakt efter att både streama och spela på sommarspelen som denna gång avgörs i Paris. När det kommer till var man kan se sändningarna är det klart att Discovery har rättigheterna och att det hela kommer att visas på deras TV-kanaler och tjänster. Det är Kanal 5 och Kanal 9 som är huvudkanaler samtidigt som även Eurosport 1 och Eurosport 2 är dedikerade till spelen. Det går dock att se samtliga minuter från spelen på Discovery Plus där man kan streama allt.

OS fotboll – vem visar OS fotboll 2024 i Sverige?

Vilken kanal visar OS fotboll 2024? Vart sänds OS fotboll 2024 ikväll? I vilken kanal visas OS fotboll 2024? OS fotboll kommer att visas av Discovery och Discovery Plus som är företagets streamingtjänst. Turneringen drar igång den 24 juli och håller på till och med den 10 augusti, dagen innan avslutningscermonin äger rum.

OS fotboll 2024 vilken kanal?

OS fotboll 2024 vilken TV kanal? När det kommer till svaret på frågan om vilken kanal sänder OS fotboll 2024 så är det beslutat sedan långt tillbaka. Då OS är ett av de största eventen i världen är klart redan flera år innan det hela drar igång vem det är som kommer att visa det hela. Tar vi en titt på OS 2024 och speciellt fotboll så är det lätt att hitta de matcher man vill på tv. Det är Kanal 5 och Kanal 9 (Discovery) som äger rättigheterna till OS 2024 och fotboll i OS 2024 kommer att visas på någon av företagets kanaler. Förutom de två tidigare nämnda kanalerna går även en hel del på både Eurosport 1 och Eurosport 2. Skulle det vara någon gren eller sport som inte går på tv går det att streama på Discovery Plus.

Vilka kanaler sänder OS fotboll 2024?

Vilken kanal sänder OS fotboll ikväll? Det är många som vill få svar på frågan om vilken kanal sänder OS fotboll, därför har vi på Silly Season Sverige satt ihop en artikel för att man snabbt och enkelt ska kunna hitta var och vilken tid OS fotboll spelas. Det finns flertalet sett att se på OS fotboll 2024. Man kan välja att se spelen i soffan hemma antingen via TV via live stream där Discovery är det bästa alternativet.

OS TV tider – vilken kanal sänder OS i fotboll? Se här!

Vilka tider gäller för matcherna?

OS fotboll 2024 vilken kanal går sommarspelen på? För att ta reda på kanaler och stream för OS fotboll där titeln avgörs gör upp behöver man inte längre vänta. Discovery har gått ut med vilka kanaler som kommer sända matcherna och svaret är Kanal 5 och Kanal 9 samt på streamingtjänsten Discovery Plus.

Vart sänds OS fotboll 2024? Att Discovery innehar de svenska TV-rättigheterna för OS innebär också att det blir Discovery som kommer att sända matcherna från OS 2024 på någon av Discoverys svenska TV-kanaler och denna gång så är det Kanal 5 och Kanal 9 som kommer att visa OS fotboll 2024 i Sverige. Vilken kanal det blir kan variera, men något som är säkert är att du alltid kommer kunna se Blågults matcher.

Här är kanalerna som sänder OS fotboll 2024

OS fotboll 2024 på svensk TV? Vilka svenska kanaler kommer att sända OS fotboll TV? Du kan räkna med att OS fotboll 2024 kommer att sändas på någon av nedanstående Discovery kanaler. Finalen kommer att visas på Kanal 5 och Discovery Plus som kommer att visa finalen.

Så svaret på vilken kanal visar OS fotboll 2024 är Kanal 5, Kanal 9, Eurosport 1 och Eurosport 2 samt att den streamas live av Discovery.

Mer information om matchen

Samtliga OS-matcher inklusive OS fotboll 2024 kommer att visas på Discovery stream. Discovery har köpt TV-rättigheterna till OS 2024 i Sverige och man kommer även att visa vinter-OS 2026.