Sverige – Portugal live stream gratis? Streama Sverige vs Portugal i Nations League

Sverige - Portugal live stream gratis? Streama Sverige vs Portugal i Nations League

Stream Sverige Portugal fotboll live stream

Streama Sverige-Portugal gratis? Streama Sverige vs Portugal Nations League i fotboll live stream gratis? Här kan du se Sverige – Portugal via live stream =>! Streama Sveriges match i fotboll mot Portugal? Streama Sverige – Portugal här =>

Efter att Sverige vunnit med stabila 4-0 mot Vitryssland i VM-kvalet åker det svenska landslaget till Portugal för att ta sig an Cristiano Ronaldo o co, detta i en Nations League. Det är dock inte vilket motstånd som helst, Blågult spelar nämligen mot de regerande EM-mästarna. Båda länderna kommer till matchen med sina bästa trupper och det kommer bli spännande att se hur Sverige står emot Europas bästa landslag!

Sverige Portugal odds

Ska du tippa på matchen Sverige vs Portugal? Passa på och följa matchen gratis hos Unibet samtidigt som du bettar på matchen. Det även finns flera bra gratisspel och bonusar från bet365, Unibet, betsafe och nordicbet. Det kan vara bra om du skulle vilja fylla på kassan inför Nations League mellan Portugal och Sverige.

Bästa oddset på en vinst för Sverige eller Portugal?

Här hittar du bästa odds från Unibet, betfair och bet365 inför Sveriges match mot Portugal.

1 X 2
Odds Sverige vs Portugal 1X2: 1,65 4,15 7,65
Förhöjt odds hos 888sport på matchen –––   –––
1X 12 2X
Odds Sverige vs Portugal 1X, 12 & X2 ––– 1.11 4.10
Portugal Sverige
Odds att vinna kvalgruppen 2,00 5,50
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.48 1.49
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1.72 2.07

Det är ingen överraskning att det är Portugal som är favoriter till att stå som vinnare när matchen är över. Man har ett bättre la än Sverige, i alla fall namnmässigt och det går inte att skämta bort att man har en av världens största fotbollsstjärnor i laget, Cristiano Ronaldo.

Ska du spela på Sverige – Portugal finns det flera bra odds att ta del av.

Sverige - Portugal live stream gratis? Streama Sverige vs Portugal i Nations League

Sverige vs Portugal livestream gratis

Både Sverige och Portugal kommer till matchen med tre poäng i ryggen från VM-kvalet. Sverige vann bekvämt mot Vitryssland med 4-0 hemma på Friends Arena samtidigt som Portugal slog Ungern med 3-0, detta efter två mål av Cristiano Ronaldo.

Senast Sverige spelade mot Portugal var 2013 i VM-kvalet och efter en tät match på bortaplan skulle det bli en maktkamp mellan Zlatan Ibrahimovic och Cristiano Ronaldo på Friends Arena. De båda superstjärnorna turades om att göra mål och tillslut var det laget från den iberiska halvön som drog det längsta strået och tog sig till huvudturneringen.

Streama Sverige – Portugal live hos TV4 Play =>

Startelvor: Sverige vs Portugal

Sveriges förväntade startelva (4-4-2):

Uppdateras när de publicerats

Portugals förväntade startelva (4-2-3-1):

Uppdateras när de publicerats

Sverige vs Portugal tidigare möten: Statistik

När det kommer till statistik och tidigare möten på Sverige – Portugal har de båda lagen spelat mot varandra flertalet gånger.

Datum Match Resultat Tävling
2013-11-19 Sverige v Portugal 2-3 FIFA World Cup
2013-11-15 Portugal v Sverige 1-0 FIFA World Cup
2009-03-28 Portugal v Sverige 0-0 FIFA World Cup
2008-10-11 Sverige v Portugal 0-0 FIFA World Cup
2004-04-28 Portugal v Sverige 2-2 Vänskapsmatch
2002-10-16 Sverige v Portugal 2-3 Vänskapsmatch
1988-10-12 Sverige v Portugal 0-0 Vänskapsmatch
1987-09-23 Sverige v Portugal 0-1 UEFA European Championship
1986-10-12 Portugal v Sverige 1-1 UEFA European Championship
1984-11-14 Portugal v Sverige 1-3 FIFA World Cup

Sveriges trupp vill nu utöka den fina vinstlistan mot tisdagens motståndare och kommer kämpa för en fjärde raka vinst till statistiken. Efter denna match går spelarna tillbaka till respektive klubblag. Vi har även kritat ner de övriga matcherna Sverige har att spela här, detta under VM-kvalet.

Sverige - Portugal live stream gratis? Streama Sverige vs Portugal i Nations League

Sverige vs Portugal: förväntat resultat och odds

Det förväntade resultatet i denna match är att Portugal (1.50) blir det lag som drar det längsta strået och tar hem en vinst mot Sverige (7.70). Detta samtidigt som Cristiano Ronaldo gör mål (1.50) och det blir över 2,5 mål i matchen (1.67).

Det är ingen större överraskning att det är laget från den Iberiska halvön som är favoriter. Förutom att man på pappret har ett bättre lag är man även regerande EM-mästare efter att ha slagit Frankrike i finalen sommaren 2016. Skulle Sverige klara ett oavgjort resultat, eller till och med vinna ikväll är det en mindre skräll.

1 X 2
Odds Sverige vs Portugal 1X2: 1,65 4,15 7,65
Förhöjt odds hos 888sport på matchen –––   –––
1X 12 2X
Odds Sverige vs Portugal 1X, 12 & X2 ––– 1.11 4.10
Portugal Sverige
Odds att vinna kvalgruppen 2,00 5,50
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.48 1.49
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1.72 2.07

Sverige Portugal fotboll live stream

Vart kan man streama Nations League mellan Sverige och Portugal gratis? Här får du reda på vart du kan streama Nations League Sverige-Portugal. Silly Season Sverige har fått många frågor rörande Sverige-Portugal stream och av erfarenhet från tidigare landskamper har vi sammanställt info om Sverige-Portugal stream, vart man kan streama Sverige-Portugal live gratis, vem som visar och sänder Sverige-Portugal stream, vart sänds Sverige-Portugal fotboll live stream gratis och streaming på nätet, datorn och mobilen m.m.

Sverige Portugal fotboll på TV

Vart sänds Sverige-Portugal stream gratis på nätet och live streaming på Internet? Vem visar Sverige vs Portugal på TV i Sverige? Sveriges Nations League mot Portugal visas på TV4, TV4 Play Fotboll och TV4 Play kl. 20:45.

Se Sverige-Portugal livestream: TV4 Play

Sverige-Portugal Nations League stream, live streaming!

Det har varit ett bra landslagsuppehåll för de svenska spelarna. Man vann sin match med hela 4-0 och nu åker man till soliga Madeira för att ta sig an Portugal. En av spelarna som troligen kommer trivas bäst är Victor Nilsson Lindelöf som till vardags spelar i Benfica i portugisiska ligan. Ikväll kommer han ställas mot några av sina lagkamrater samt spelare från andra lag i samma liga.

Streama Sverige-Portugal live direkt! =>

Sverige-Portugal stream live

Vart kan man hitta bästa stream Sverige-Portugal? Här får du reda på bästa streaming Sverige-Portugal och Sverige-Portugal live stream. TV4 Play är det som visar Sverige – Portugal stream

Vart sänds live Sverige-Portugal stream? Här tar vi endast ta upp live streams som är lagliga streams och streams med bra kvalité. Är du ute efter fulstream lär du bli besviken. För att se stormötet med Portugal via live stream så gäller TV4 Play.

Sverige-Portugal Nations League streamTV4 Play

Sverige-Portugal gratis live stream? Du kan streama Portugal-matchen men det går inte gratis. Du kan dock se den på TV4, TV4 Play Fotboll samt på streamingtjänsten TV4 Play.

Sverige Portugal stream

Se TV tider Sverige Portugal och Sverige Portugal TV kanal. Frågor och relaterade sökningar till Sverige Portugal live stream och streaming m.m. Läs mer om Sverige vs Portugal hos SvFF. Matchen visas på TV4, TV4 Play Fotboll och TV4 Play kl. 20:45.

Leave a Comment