Så bettar du på fotboll trots Spelpaus 

Så bettar du på fotboll trots Spelpaus 

Även om man ”råkat” stänga av sig för spel via Spelpaus existerar det goda möjligheter till att betta på fotboll. Det man måste komma ihåg när det kommer till en avstängning Spelpaus är det faktum att det hela endas gäller för de svenska bettingsidorna.

Även om man måste understryka det faktum att Spelpaus lämpar sig som en kraftfull mekanism i kampen mot spelproblem, har system ett antal brister. Den mest påtagliga härleds till att en avstängning inte kan avbrytas i efterhand.

Det hela innebär att om man stänger av sig av ”misstag” går det ej att återkalla det hela vid ett senare skede. Viktigt även att betona att man inte kan åberopa ”slarvfaktorn” eftersom avstängningen gäller oavsett vilka skäl man uppger för den uppkomna situationen.

Beroende på vad man valt kan avstängning komma att gälla allt ifrån en månad upp till ett helt år! Har man oturligt nog valt att stänga av sig under ett helt år kommer man ej att kunna spela hos några av de svenska bettingsidor vilka omfattas av den svenska licensen.

Lyckligtvis kan man komma runt det hela genom att använda sig av en av de bettingsidor vilka återspeglas i denna guide. Härnäst redogör vi kortfattat hur du börja betta på fotboll trots Spelpaus, en process som bör kunna avklaras under några minuter!

Börja betta på fotboll utan Spelpaus

De steg vilka härleds i denna steg-för-steg-guide kan komma att skilja sig åt aningen beroende på bettingsidan i fråga. Dock tenderar registreringsprocessen enligt vår erfarenhet att återspeglas av samma logik, något som innebär att nedanstående ekan tillämpar på de flesta bettingsidor i denna guide!

Beräknad tidsåtgång: 2 minuter

  1. Välj en bettingsida: Börja först och främst med att välja utan en bettingsida från vår omfattande lista som du fattat tycker för.
  2. Registrera dig som spelare: Härnäst behöver man gå genom registreringsprocessen, där man behöver uppge de personuppgifter som efterfrågas.
  3. KYC-processen: KYC (Know Your Customer) är en process som man förr eller senare måste gå igenom. Det hela ämnar styrka spelarens identitet och pengarnas ursprung.
  4. Genomför en insättning: I den näst sista steget behöver man sätta in pengar att spela med. Vänligen välj din förvalda betalmetod, åtföljt av de steg vilka härleds till det hela.
  5. Börja spela: I den sista steget är det dags att äntligen börja spela. Lycka till!

Precis som vi nämnd initialt kan vissa delar av ovanstående steg komma att skilja sig åt en aning beroende på bettingsidan i fråga. Du kan även läs mer om bettingsidor utan licens här.

Slutsats

Genom att betta på fotboll trots Spelpaus kommer man slippa behöva förhålla sig till en massa regler och riktlinjer. Förutom att spela på det sättet man önskar får man även ta del av en rad konkurrenskraftiga odds.

Man kommer även få ta del av en rad bonusformer, något som innebär att man behöver grunda sina alternativ ingående innan man bestämmer sig för vilken av dessa man ska nyttjar.

Summa summarum har man egentligen inget att förlora men allt att vinna när det kommer till att betta på fotboll trots en aktiv avstängning hos Spelpaus!

Vanliga frågor

Nedan besvarar vi de vanligaste frågorna som våra läsare tenderar att ha när det kommer till att betta på fotboll trots Spelpaus

Kan man verkligen spela på fotboll trots avstängning via Spelpaus?

För att kunna integrerar Spelpaus hos en bettingsida behöver man den svenska licensen. I och med att bettingsidor vilka återspeglas i denna guide saknar den svenska licensen innebär det att man heller inte kan använda sig av Spelpaus, därav möjligheten att spela trots avstängning.

Vilka är det vanligaste riskerna vid betting trots Spelpaus?

Den primära risken återspeglas i det faktum att man inte kan åberopa den svenska konsumentlagen. Det hela innebär att om man hamnar i tvist med bettingsidan kommer man få svårt att driva igenom sin sak.

Måste man betala skatt vid betting på fotboll trots Spelpaus?

Det hela avgörs framför allt om den specifika bettingsidan har en licens från EU-/EES. I de fall då föregående uppfylls behöver man ej bekymra sig för att betala skatt, i andra fall gäller den omvända!

Hur lång tar det för vinster att anlända vid betting på fotboll trots Spelpaus?

Det hela baseras främst på den typen av betalmetod som man valt att använda sig av. Vi rekommenderar att man använder sig av Trustly eftersom det visat sig var ytterst pålitliga, kombinerat med exceptionellt snabba hanteringstider.

Bryter man mot några svenska lagar vid betting på fotboll trots Spelpaus?

Som spelare behöver man ej oroa sig för några rättsliga repressalier. Man kommer således ej att bryta mot några svenska lagar vida valet att spela hos en bettingsida – trots en aktiv avstängning via Spelpaus.

Kan man lita på en bettingsida som erbjuder möjligheten att spela trots Spelpaus?

Det hela baseras främst på huruvida bettingsidan i fråga har en licens från en eller flera av de välrenommerade instanserna. Har man exempelvis en licens från MGA (Malta Gaming Authority) kan man sitta lugn i båten och ej oroa sig över några negativa repressalier!


Så kan du streama Sverige Norge fotboll match live stream free! Nations League 2022!

Stream Sverige Norge fotboll match live streaming i Nations League 2022!

Streama Sverige Norge fotboll match i Nations League fotboll live stream gratis? Streama Sverige vs Norge Nations League match i fotboll live stream? Följ Sverige – Norge här =>! Streama Sveriges match i fotboll mot Norge? Du kan även spela och följa Sverige vs Norge landskamp live här =>

Returmatchen mellan Sverige och Norge kommer att spelas idag, söndag den 12 juni 2022. Förhoppningsvis så kommer Sverige att vinna och ta igen förlusten på Friends Arena. Sveriges landskampen mot Serbien slutade inte enligt plan, utan man lyckades förlora mot Serbien på hemmaplan med 1-0. Det har inte gått så bra mot Norge och Serbien, men förhoppningsvis går det bättre för Sverige i returmatcherna Norge och Serbien. Sverige ligger bland de sista i poängtabellen och Norge toppar tabellen som de ser ut då de vunnit två och spelat en match oavgjort hittills. Därav är Sveriges match Norge en av de viktigaste Nations League matcherna. Nu bär det av mot nästa landslagsmatch för Blågult mot Norge i den norska huvudstaden Oslo. Följ Sverige – Norge här =>

Sverige Norge Nations League fotboll live stream gratis!

Inför Sverige vs Norge fotboll TV match i Nations League fotboll på söndag

Sveriges senaste två matcher mot norrmännen slutade ganska bra för Sveriges del. Sverige spelade oavgjort mot Norge och matchen slutade 3-3. Inför returen på söndag den 8 september 2022 kl. 20:45 bär det av igen på hemmaplan. Landslagsmatchen spelas på Friends Arena i Stockholm, Sverige.

Där får Sverige möte ett jämnstarkt Norge ifall man ser till oddset hos bet365 och Unibet. Enligt oddset från Unibet och bet365 så kommer det att bli en jämn match.

För dig som letar efter Sverige Norge fotboll streaming gratis för att streama Sverige – Norge live stream så rekommenderar vi istället Viaplay. SE MATCHEN LIVE HÄR =>

Se Sverige vs Norge fotboll TV & stream – här bästa oddset på en vinst inför landskampen!

Här hittar du bästa Sverige Norge fotboll odds från Unibet och bet365 inför Sveriges landskamp mot Norge.

1 X 2
Odds Norge Sverige 1X2: 2,15 3,45 3,45
       
1X 12 2X
Odds Norge Sverige 1X, 12 & X2 1,33 1,33 1,73
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,89 1,87
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,16 1,72

Så kan du streama Sverige Norge Nations League fotboll match live stream gratis!

Streama Sverige Norge fotboll live stream & odds – Nations League 2022!

Tänkte du lägga spel på mötet mellan Sverige och Norge? Då rekommenderar vi spel hos Unibet då de har bäst odds när det kommer till Sverige – Norge. Det även finns flertalet bra riskfria spel och bonusar från bet365, Unibet och Expekt. Se till att bli dubbel vinnare när det kommer till matchen, både på och utanför planen. Oddsa på Sverige – Norge och få 500% i bonus hos Unibet=>

Sverige vs Norge fotboll live stream gratis – vem visar Nations League matchen? Viaplay

Det är dags för Sverige landslag att spela en ny match. På lördagskvällen slog man Rumänien i Nations Leagueet med 2-1 hemma på Friends Arena. Då fick Janne Andersson testa nya spelare i landslaget inför landskampen mot grannlandet Norge. Det kommer dock inte bli exakt samma spelare som var med mot Rumänien men det som kommer bli intressant är att se de nya namnen.

Senaste matchen mot Norge slutade inte så bra. Då förlorade Sverige med

Sverige vs Norge fotboll head-to-head tidigare möten (H2H)

Här är resultaten från tidigare och de senaste Sverige vs Norge fotbollsmatcher:

Datum Match Resultat Matchtyp
2022-06-12 Norge – Sverige X-X Nations League 2022
2022-06-05 Sverige – Norge 1-2 Nations League 2022
2019-09-08 Sverige – Norge  1-1 EM-kval
2019-03-26 Norge – Sverige  3-3 EM-kval
2017-06-13 Norge – Sverige 1-1 Vänskapsmatch
2015-06-08 Norge – Sverige 0-0 Vänskapsmatch
2013-08-14 Sverige – Norge 4-2 Vänskapsmatch
5005-06-08 Sverige – Norge 2-3 Vänskapsmatch
5004-01-22 Sverige – Norge 0-3 Carlsberg Cup
5002-04-17 Norge – Sverige 0-0 Vänskapsmatch
5000-02-04 Norge – Sverige 1-1 Nordiska mästerskapen
1994-06-05 Sverige – Norge 2-0 Vänskapsmatch
1992-08-26 Norge – Sverige 2-2 90-årsjubileum
1991-08-08 Norge – Sverige 1-2 Vänskapsmatch

Sveriges resultat i Nations League 2022

Så här har det gått hittills för Sverige i Nations League:

Datum Tid Sveriges matcher i Nations League Resultat TV-kanal & Stream
2022-06-02 20:45 Slovenien vs Sverige 0-2 TV6 Viaplay
2022-06-05 20:45 Sverige vs Norge 1-2 TV6 Viaplay
2022-06-09 20:45 Sverige vs Serbien 1-0 TV6 Viaplay
2022-06-12 20:45 Norge vs Sverige Unibet TV6 Viaplay
2022-09-24 20:45 Serbien vs Sverige Unibet TV6 Viaplay
2022-09-27 20:45 Sverige vs Slovenien Unibet TV6 Viaplay

Sverige vs Norge förväntat resultat och odds

Det är Sverige som förväntas vinna matchen och Norge ser ut att få det tufft, men man skall aldrig döma ut norrmännen på förhand.

1 X 2
Odds Norge Sverige 1X2: 2,15 3,45 3,45
       
1X 12 2X
Odds Norge Sverige 1X, 12 & X2 1,33 1,33 1,73
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,89 1,87
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,16 1,72

Så kan du titta på Sverige Norge fotboll match på TV & live stream!

Vart kan man streama matchen mellan Sverige och Norge i fotboll gratis? Här får du reda på vart du kan streama matchen Sverige-Norge. Fotboll idag har fått många frågor rörande Sverige-Norge stream och av erfarenhet från första mötet så har vi sammanställt info om Sverige-Norge stream, vart man kan streama Sverige-Norge live gratis, vem som visar och sänder Sverige-Norge stream, vart sänds Sverige-Norge fotboll SE MATCHEN LIVE => och streaming på nätet, datorn och mobilen m.m.

Se Sverige Norge fotboll live stream eller på TV

Vilken kanal visar Sverige vs Norge fotboll på TV gratis? Vart sänds Sverige-Norge stream gratis på nätet och live streaming på Internet? Vem kommer visa Sverige vs Norge på TV i Sverige? Sveriges match mot Norge visas på gratiskanalen TV6 och TV-sändningen kl. 20:45. Du kan även streama Sverige vs Norge genom live stream hos Viaplay.

Se Sverige Norge fotboll live gratis: Viaplay

Sverige-Norge fotboll stream, live streaming!

Sverige – Norge blir en spännande fotbollsmatch, speciellt med avseende på vem som vinner. Den tidigare matchen slutade oavgjort så båda lagen är taggade att vinna returmatchen. Janne Andersson valt att ta in lite nytt blod i den svenska truppen så räkna med att det kommer att bli intressant att se vilka namn Sverige ställer upp med på söndagskvällen. Ett av spelarnamnen vi kommer få se är Samuel Armenteros som trots flera år av fina insatser inte fått chansen i Blågult.

Sverige-Norge fotbollsmatch i Nations League!

Vart kan man hitta bästa stream Sverige-Norge fotboll? Här får du reda på bästa fotbollsstreaming Sverige-Norge och Sverige-Norge fotboll live stream. TV6 är den kanal som visar Sveriges match mot Norge på TV.  Viaplay sänder Sverige – Norge live stream.

Vart sänds live Sverige-Norge match stream? Här tar vi endast ta upp live streams som är lagliga streams och streams med bra kvalité. Är du ute efter fulstream lär du bli besviken. För att se matchen via live stream så det Viaplay som gäller. 

Sverige vs Norge 1-2 Nations League 2022 Highlights – 2022-06-05

Streama Sverige Norge fotboll streaming live

Streama Sverige Norge fotboll gratis live stream? För dig som vill streama Norge-matchen gratis så måste vi säga att det går strema live gratis. Du kan dock se den på TV6 samt på streamingtjänsten Viaplay

Se Sverige Norge fotboll streaming & odds

Se Sverige Norge fotboll stream, odds och speltips samt vilken kanal visar Sveriges landskamp mot Norge. Här får du svar på alla frågor och relaterade sökningar till streama Sverige Norge fotboll live stream och streaming m.m. Läs mer om Sverige vs Norge hos SvFF. Returmatchen visas på TV6 kl. 20:45.

Läs mer om Sveriges trupp Nations League 2022 fotboll, Sveriges Nations League spelschema, Sverige Nations League tabell. Ifall man vill se Nations League live stream så kan man alltid streama Nations League eller se Nations League live stream.


Juventus AC Milan stream 2022

Juventus AC Milan live streaming gratis? Streama Juventus AC Milan live stream gratis!

Juventus AC Milan live stream free? Så kan du streama Juventus AC Milan live streaming gratis ifall du är ute efter att se Juventus AC Milan live stream gratis. Det finns flera alternativ för den som vill se Juventus AC Milan fotboll match live gratisSe matchen live här => Det flera möjligheter att streama Juventus AC Milan live streaming gratis online. Så för dig som vill kolla på Juventus AC Milan på TV idag eller ikväll? Här kan du titta på Juventus AC Milan gratis idag. Här kan du se Derby Della Madonnina. Streama och spela på Juventus AC Milan live här =>

Juventus AC Milan stream

Odds Juventus vs AC Milan 1X2 1 X 2
1.70 3.90 4.75
Odds Juventus vs AC Milan 1X, 12 & X2 1X 12 2X
1,19 1,25 2,05
Tippa hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,64 2,17
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,67 2,20

Juventus AC Milan live stream free

Juventus AC Milan live stream free? Vill du veta säkert vart kan man streama matchen Juventus AC Milan live stream free och gratis? Är du ett Milan-fan eller Juventus-fan så ska du helt enkelt hoppa över de där fulstream-länkarna som stängs ned hela tiden och se och spela på matchen ho spelbolagen – både Unibet och bet365 sänder hela Serie A åt kunderna som har lite pengar på sitt spelkonto. Streama och spela på matchen här =>

Vem visar Juventus Juventus AC Milan live? Se derbyt ikväll på TV? Vilken kanal visar Juventus Milans fotbollsmatcher på TV? För att slippa tänka på vart Juventus AC Milan matchen visas eller vilka kanaler som kommer att sända matcherna rekommenderas C More! För endast 199 kr/månad så får du Serie A och La Liga i toppkvalité. Du kan även se och spela på Serie A hos Unibet eller hos bet365

Streama Juventus AC Milan live fotboll på TV idag – vilken tid börjar Milan – Juventus live stream

Ifall du vill se Juventus AC Milan på TV eller live stream så är det C More som gäller i första hand. Du kan även se hela den italienska ligan gratis via live stream, detta hos UnibetTV.

Juventus AC Milan stream

Streama Juventus AC Milan gratis live?

Derby della Madonnina  är ett av världens största derbyn som inte bör missa helt enkelt. Inför Juventus AC Milan live stream så har vi sammanställt info om Juventus AC Milan gratis stream, vart man kan streama Juventus AC Milan live gratis, vilka som visar och sänder Juventus AC Milan stream, vart sänds Juventus AC Milan fotboll live stream gratis och streaming på nätet, datorn och mobilen m.m.

Juventus vs AC Milan live stream free

Bästa Juventus AC Milan streaming och Juventus AC Milan live stream gratis hittar du hos Unibet TV. Just nu så visar både bet365 och Unibet Juventus AC Milan stream gratis på sina sidor. Ifall du hellre vill streama till bättre kvalité och med svenska kommentatorer hittar du den bästa streamen hos C More.

Juventus AC Milan match live stream

Unibet TV och bet365 streamar många matcher gratis via live streaming, och det gäller även detta stormöte som drar igång klockan 20:45 på söndagskvällen. Vart kan man streama Juve-AC Milan gratis och bästa stream?

Du kan streama Milan-Juventus-matchen live hos C MoreKöp Juventus-Milan live stream hos C More!

Juventus AC Milan stream, gratis live streaming av matchen?

El derbi Madrileño är ett av världens största derbyn som inte bör missa helt enkelt. Juventus AC Milan stream live gratis? Hos bet365 och Unibet kan du se många matcher gratis via live streaming, även Juventus – AC Milan!

C More sänder Juventus AC Milan matchen på TV och vill du se Juventus AC Milan stream via live streaming i HD på dator eller surfplatta är det streamingtjänsten C More som gäller. C More streaming kostar 199 kr/mån. Du kan även se och spela på den hos antingen bet365 och Unibet.

Juventus vs AC Milan vilken kanal visar matchen och vilken tid börjar Milan vs Juventus matchen? Juventus mot AC Milan spelas på söndagen den 9 maj 2022 kl. 20:45 på Juventus Stadium i Torino, Italien. Sändningsstart är kl 20:40 på C More och speltid är kl. 20:45 och matchen visas på kanalen C More som är en betalkanal.

Juventus AC Milan odds & live stream

Ska du tippa på Juventus AC Milan-matchen i fotboll? Du kan kolla på matchen samtidigt som du kör livebetting. Ta del av riskfria spel och bonusar från bet365Unibet, Betsafe och LeoVegas så får du störst upplevelse för pengarna när du kollar Juventuss fotbollsmatch mot AC Milan.

Odds Juventus vs AC Milan Serie A 9 maj 2022

Här hittar du Unibets bästa odds inför Juventus vs AC Milan-matchen:

Odds Juventus vs AC Milan 1X2 1 X 2
1.70 3.90 4.75
Odds Juventus vs AC Milan 1X, 12 & X2 1X 12 2X
1,19 1,25 2,05
Tippa hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,64 2,17
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,67 2,20

Juventus AC Milan stream live

Vart sänds livestream Juventus AC Milan stream? Här tar vi endast ta upp live stream som är lagliga streams och streams med bra kvalité. Söker du efter en fulstream så lär du bli besviken.

Se Juventus AC Milan fotboll live gratis och på TV

Vart sänds Juventus AC Milan stream gratis på nätet och live streaming på Juventusnet? Vem visar Juventus vs AC Milan fotbollsmatch på TV i Juventus? Juventus match mot AC Milan visas på C More kl. 20:45. Du hittar även mer info hos C More, Unibet och bet365.

Juventus AC Milan stream live: C More

Juventus AC Milan gratis live stream C More? Nej, men du kan alltid se den gratis hos Unibet och bet365. För att se matchen via live stream i HD med svenska kommentatorer måste du ha C More eller streamingtjänsten C More som är en betaltjänst. C More kostar 199 kr/månad och då ingår La Liga och Serie A. Du kan läsa mer om Juventus AC Milan på uefa.com och lagens webbsidor acmilan.com och Juventus.it

Juventus AC Milan stream

Frågor och relaterade sökningar till Juventus AC Milan matchen och live stream och streaming m.m.

TV-tider Serie A och spelschema

Samtliga av Milans och Juventus matcher i Serie A kommer att sändas på C More. Både bet365 och Unibet visar Serie A gratis, men det är Viasat som har rättigheterna att sända Serie A på tv med svenska kommentatorer och i HD. Det innebär att du kan följa samtliga matcher som ditt favoritlag spelar på C More.

TV-rättigheter Serie A

Viasat äger de svenska TV-sändningsrättigheterna till Serie A. Viasat har exklusiva TV-rättigheter till tom säsongen 2022 och vilket ger bolaget rätt att sända matcherna på samtliga Viasat-kanaler och/eller deras streamingtjänst C More.

Hos Fotbollidag.se hittar du även mycket annan information om matchen, bland annat speltips Juventus AC Milan, information om vem visar matchen Juventus AC Milan samt vilken kanal som visar Juventus AC Milan.


AIK Djurgården live stream? Streama AIK vs DIF fotboll match live stream online idag / ikväll + TV-tider!

AIK Djurgården live stream? Streama AIK vs DIF fotboll match live stream online idag / ikväll + TV-tider!

AIK Djurgården stream, TV-kanal & TV-tider

AIK Djurgården stream och på TV – vilken kanal går AIK Djurgården på TV? Se AIK Djurgården live stream online här! AIK Djurgården stream,  TV kanal och TV tider? Vart kan man streama AIK vs DIF? Vilken kanal visar AIK vs DIF matcher på TV? Se AIK – DIF-matcherna på TV? Ifall du inte har tillgång till TV kan du streama matchen live här =>

AIK DIF stream, TV-kanal & TV-tider

Vi på Fotboll idag har nu tagit fram all information du behöver för att kunna titta på AIK vs DIF fotboll på tv idag och AIK Djurgården på TV samt veta vilken kanal visar AIK Djurgården. Det finns flera alternativ för att se på matchen och här ger vi dig samtliga!

AIK Djurgården live stream, TV-tider & odds

AIK vs DIF – vem vinner enligt oddsen? Här ser du vilka som är favoriter till att ta hem vinsten i denna match. Det är DIF som spelbolagen tror kommer att vinna. Man ligger på andra plats i tabellen och kan vid tre poäng dra ifrån tillsammans med Malmö FF i guldstriden.

1 X 2
Odds AIK Djurgården 1X2: 2,32 3,30 3,45
       
1X 12 2X
Odds AIK Djurgården 1X, 12 & X2 1,34 1,36 1,66
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,94 1,82
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,28 1,63

Du hittar de senaste oddsen här =>

AIK – Djurgården spelas på Tele2 Arena den 24 april kl. 15:00

När det är Stockholmsderby blir det alltid bra tyck på läktaren från DIFs Järnkaminerna och Gnagets Black Army.

AIK DIF live stream? Streama AIK vs Djurgården fotboll match live stream online idag / ikväll + TV-tider!

AIK- DIF live stream, TV kanal & tider: Discovery Plus är spikat för AIK – DIF

När blir nästa Stockholmsderby? Här hittar du information om vilken kanal som kommer att sända Stockholmsderbyna mellan AIK och Djurgården i Svenska Cupen. Detsamma gäller vart man kan streama AIK Djurgården. AIK – Djurgården har fastställt arena, matchdag och speltid för Stockholmsderbyt mellan AIK och DIF.

Nu har Discovery Plus gått ut med info om sin TV-sändning. Discovery Plus kommer att direktsända Stockholmsderbyt på Discovery Plus. Stockholmsderbyt sänds i Discovery Plus med avspark klockan 15:00 och sändningstid drygt en halvtimme innan matchen drar igång. TV-tiderna för AIK – Djurgården uppdateras så fort ny information kommer.

AIK Djurgården live stream? Streama AIK vs DIF fotboll match live stream online idag / ikväll + TV-tider!

AIK Djurgården live stream & TV-tider Discovery Plus direktsänder Allsvenskan

Så här ser matchdatum, speltider, TV-tider och kanaler för Stockholmsderbyt i Allsvenskan. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, stream för AIK – Djurgården i Allsvenskan.

När det gäller Djurgården vs AIK TV-kanal och TV-tider vet vi att matchen kommer sändas på Discovery Plus, men vad gäller TV-tid och TV-kanal var osäkert fram till idag. Enligt de senaste uppgifterna från Discovery Plus så kommer Djurgården vs AIK att sändas i Discovery Plus klockan 15:00.

Matchdag Matchtid Matcher i Cupen/Allsvenskan TV-kanal & stream
2022-04-24 15:00  AIK – Djurgården Betsson stream & 1000 kr riskfritt spel!
2022-10-16 TBA Djurgården – AIK Leovegas stream + sport odds bonus!

När det gäller andra AIK:s kommande matcher och vart man kan man se övriga AIK:s matcher och vart man kan streama AIK-matcher i Allsvenskan så hittar du mer info om på AIK:s spelschema.

AIK Djurgården live stream, odds & speltips

Ifall du funderar på att spela på AIK – Djurgården i Allsvenskan har vi tagit fram lite statistik från de senaste mötena. Nedan kommer att uppdatera med odds på AIK – Djurgården från bland annat hos Unibet, bet365, Betsafe och Expekt som är de bolag som erbjuder mest för pengarna på matchen.

AIK – Djurgården Stockholmsderbyn resultat – tidigare möten och statistik

Så här ser statistiken ut för AIK – Djurgårdens tidigare möten i Allsvenskan. Senast blev det 0-1 i Allsvenskan 2020 på Tele2 Arena

AIK Djurgården live stream & Allsvenskan resultat

Datum Tid Match Resultat
2022-10-16 15:00 Djurgårdens IF – AIK x : x (x : x) (x : x)
2022-04-24 15:00 AIK – Djurgårdens IF x : x (x : x) (x : x)
2021-10-03 15:00 AIK – Djurgårdens IF 1 : 0 (1 : 0) (0 : 0)
2021-08-08 15:00 Djurgårdens IF – AIK 1 : 4 (1 : 1) (0 : 3)
2020-11-08 14:30 Djurgårdens IF – AIK 0 : 1 (0 : 0) (0 : 1)
2020-07-26 17:30 AIK – Djurgårdens IF 0 : 1 (0 : 0) (0 : 1)
2019-09-01 15:00 AIK – Djurgårdens IF 1 : 0  (1 : 0) (0 : 0)
2019-05-12 15:00 Djurgårdens IF – AIK 0 : 2  (0 : 0) (0 : 2)
2018-10-21 15:00 Djurgårdens IF – AIK 0 : 0  (0 : 0) (0 : 0)
2018-04-15 15:00 AIK – Djurgårdens IF 2 : 0  (1 : 0) (1 : 0)
2017-08-27 15:00 AIK – Djurgårdens IF 1 : 1  (1 : 0) (0 : 1)
2017-05-22 19:00 Djurgårdens IF – AIK 0 : 1  (0 : 1) (0 : 0)
2016-09-21 19:00 Djurgårdens IF – AIK 0 : 3  (0 : 1) (0 : 2)
2016-05-16 19:00 AIK – Djurgårdens IF 2 : 0  (1 : 0) (1 : 0)
2015-08-10 19:05 AIK – Djurgårdens IF 1 : 0  (0 : 0) (1 : 0)
2015-05-25 19:05 Djurgårdens IF – AIK 2 : 2  (0 : 2) (2 : 0)

AIK Djurgården Allsvenskan 2019

Så här såg det ut sist AIK Djurgården möttes i Allsvenskan 2019 under våren. Matchen slutade 0-1 till AIK.

AIK Djurgården live stream + fakta inför AIK – DIF

AIK Djurgården live stream? Vill du streama AIK DIF live stream online? Vilka TV tider och kanal gäller? Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför 08-derbymatchen AIK – Djurgården.

AIK – Djurgården arena
Var spelas AIK – Djurgården? AIK – DIF kommer att spelas på Tele2 Arena

AIK – Djurgården matchdatum
När spelas AIK – Djurgården i Allsvenskan? AIK – DIF kommer att spelas den 24 april

AIK – Djurgården speltid
Vilken tid spelas AIK – Djurgården? AIK – DIF sparkas igång kl. 15:00.

AIK DIF live stream och på TV

Discovery Plus§ äger TV-rättigheterna och kommer att sända Allsvenskan på TV och live stream. Se spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla Allsvenska matcher på TV och live stream. Du hittar mer info om Malmö FF, AIK, Hammarby, Djurgården och IFK Göteborg genom att klicka på respektive lag. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Assistligan och Skytteligan.


AIK Malmö FF live stream 2022

AIK Malmö FF live stream gratis

AIK Malmö FF live stream gratis? AIK Malmö FF live stream free? Streama AIK Malmö FF stream live online! AIK Malmö FF live streaming? Var kan man se Malmö FFs och AIKs matcher på internet? Se AIK Malmö FF live streaming online på nätet? Streama AIK Malmö FF i Svenska Cupen här => De Allsvenska matcherna kan du streama här =>

När det kommer till att streama live på internet finns det flera sätt att göra det på. Hos spelbolag som Unibet och bet365 kan du se och spela på europeisk toppfotboll från La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A via live streaming. Det gäller dock inte när det kommer till Allsvenskan.

Hoppa över alla fulstream länkar som stängs ned hela tiden och köp månadspaket hos Discovery+ istället för 349 kr/st och se just AIK – Malmö FF!

AIK Malmö FF stream? Streama AIK vs MFF live stream online här!

Malmö FF-AIK live stream & odds

1 X 2
Odds Malmö FF AIK 1X2: 1,65 3,95 5,20
       
1X 12 2X
Odds Malmö FF AIK 1X, 12 & X2 1.17 1.26 2.28
Tippa hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.88 1.88
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1.90 1.91

Du hittar de senaste oddsen här =>

AIK vs Malmö FF live stream

AIK vs MFF matchen spelas på Eleda Stadion i Solna måndag den 27 oktober kl. 19:00. Det är dags för hemmapremiär i Allsvenskan för Malmö FF. Skåningarna bjuds på stormatch direkt då toppklubben från den gångna säsongen AIK kommer på besök till Stadion, som den numera heter. Det blir ett otroligt häftigt möte mellan de båda och denna match kan även komma att bli extra avgörande för guldstriden. De Båda lagen är väntade att ligga bland topplagen i den Allsvenska tabellen och det lag som vinner denna match får ett bra försprång ner till den andre.

När det kommer till premiäromgången i Allsvenskan tog de båda lagen tre poäng. AIK spelade först och lyckades slå nykomlingarna Dalkurd med 2-0. Malmö FF vann borta mot Elfsborg på Borås Arena i en match som slutade 1-2 till skåningarna.

AIK Malmö FF live stream gratis? Streama AIK vs MFF live stream online här!

AIK Malmö FF live stream: Discovery+ har spikat stream & TV-tider för AIK – Malmö FF

AIKs match mot Malmö FF vilken tid? När spelas nästa match AIK Malmö FF? Nu står det klart vilken kanal som kommer att sända matcherna mellan Malmö FF och AIK i Allsvenskan. Detsamma gäller vart man kan streama AIK Malmö FF Allsvenskan.

På frågan om vilka streaming sidor och vilka som kommer att sända Malmö FF-AIK live stream är svaret Discovery+ och Discovery+ Play. AIK – Malmö FF har bestämt arena, matchdag och speltid för matchen mellan Malmö FF och AIK.

Discovery+ gått ut med info om sin TV-sändning. Discovery+ kommer att direktsända matchen på Discovery+. matchen sänds i Discovery+ med avspark klockan 19:00 och sändningsstart drygt 30 minuter innan matchen drar igång. TV-tiderna för AIK – Malmö FF uppdateras så fort ny information kommer.

AIK – Malmö FF fotboll live stream & TV: live stream & TV-tider – Discovery+ direktsänder Allsvenskan

AIK Malmö FF live stream? Så här ser matchdatum, speltider, kanaler, live stream för matchen i Allsvenskan. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, stream för AIK – Malmö FF i Allsvenskan.

När det gäller AIK – Malmö FF TV-kanal och TV-tider vet vi sedan tidigare att matchen kommer sändas på Discovery+, men kanal såväl som tid har varit lite osäkert tidigare. Enligt de senaste uppgifterna från Discovery+ så kommer Malmö FF vs AIK att sändas på Discovery+ Sport klockan 19:00.

Matchdag Matchtid Kommande matcher TV-kanal & stream
13 mars 2022 19:00 AIK – Malmö FF discovery+ IFK Norrköping liveodds Unibet
27 oktober 2021 19:00 Malmö FF – AIK discovery+ IFK Norrköping liveodds Unibet

AIK Malmö FF live stream gratis? Streama AIK vs MFF live stream online här!

AIK Malmö FF live stream

Har du tänkt på att spela på AIK – Malmö FF i Allsvenskan? Då har vi tagit fram  statistik och resultat från de senaste mötena. Vi kommer även att uppdatera med odds på AIK – Malmö FF från bland annat hos Unibet, bet365 och Betsafe som är de spelbolag med bäst odds på matchen.

Malmö FF och AIK tabellplaceringar – Allsvenskan tabell uppdaterad!

Tabell inför MFF mot Blåvitt. Nedan ser du Malmö FF och AIKs ställning och placering i Allsvenskans tabell inför denna match.

AIK – Malmö FF Head-to-head (H2H) – tidigare möten – statistik & match resultat

Här är statistik om de senaste matcherna när det kommer till Malmö FF och AIK i Allsvenskan. Man har spelat mot varandra väldigt många gånger och det är skåningarna som har övertaget. Senast AIK vann mot MFF var 2016, då med 2-0 på hemmaplan. Senast Gnaget slog Malmö i Malmö var på 90-talet. Därför är det på förhand inte många spelbolag som tror att AIK skulle ha någon större chans att ta de tre poängen tillbaka till Solna.

Malmö FF-AIK Allsvenskan resultat

Datum Tid Match Resultat
2022-03-14 19:00 Malmö FF – AIK
2021-10-27 19:00 Malmö FF – AIK 1 : 0 (1 : 0) (0 : 0)
2021-05-13 18:30 AIK – Malmö FF 1 : 1 (0 : 1) (1 : 0)
2020-09-13 19:00 Malmö FF – AIK 0 : 0 (0 : 0) (0 : 0)
2020-06-28 19:00 AIK – Malmö FF 2 : 2 (1 : 0) (1 : 2)
2019-10-28 19:00 Malmö FF – AIK 2 : 0  (0 : 0) (2 : 0)
2019-06-30 15:00 AIK – Malmö FF 0 : 0  (0 : 0) (0 : 0)
2018-10-29 19:00 AIK – Malmö FF 1 : 1  (0 : 1) (1 : 0)
2018-04-09 19:00 Malmö FF – AIK 1 : 1  (1 : 1) (0 : 0)
2017-10-23 19:00 Malmö FF – AIK 0 : 0  (0 : 0) (0 : 0)
2017-05-29 19:00 AIK – Malmö FF 0 : 1  (0 : 0) (0 : 1)

AIK Malmö FF stream? Var spelas AIK – Malmö FF? AIK – Malmö FF kommer att spelas på Stadion i Malmö

AIK – Malmö FF live stream & arena

Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför AIK – Malmö FF.

AIK – Malmö FF stream & matchdatum
När spelas AIK – Malmö FF i Allsvenskan? AIK – Malmö FF kommer att spelas den 13 mars 2022.

AIK – Malmö FF streaming & speltid
Vilken tid spelas AIK – Malmö FF? AIK – Malmö FF sparkas igång kl. 19:00.

AIK – Malmö FF live stream – så kan du se Allsvenskan på TV och live stream!

Kolla även in AIK Malmö FF speltips ifall du tänker tippa på AIK Malmö FF matchen.

Discovery+ äger TV-rättigheterna och kommer att sända Allsvenskan på TV och live stream. Se spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla Allsvenska matcher på TV och live stream. Du hittar mer info om AIK, Malmö FF, Norrköping, Djurgårdens IF och IFK Göteborg genom att klicka på respektive lag. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Assistligan och Skytteligan.

AIK Malmö FF stream? Ifall du vill se svensk elitsport så är Discovery+. För endast 349 kr/månad så får du Allsvenskan, Superettan och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i Discovery+ Sport!


Egenskaper som kännetecknar en skicklig fotbollsspelare

Egenskaper som kännetecknar en skicklig fotbollsspelare

När man talar om framgångsrika atleter och idrottsmän och de egenskaper de måste besitta för att nå framgång är det enkelt att snöa in sig på fysisk prestanda, kondition och uthållighet. En minst lika vital del av att lyckas inom idrottsvärlden är dock idrottspsykologi. Begreppet kretsar kring hur man som elitidrottare genom olika slags övningar kan ägna sig åt mental träning för att utnyttja potentialen inom sig och för att flytta fram gränserna för vad man kan prestera inom sin idrott eller sport. Ett konkret sätt att göra det är att ta kontroll över sina tankar och känslor och att lära sig att kontrollera och styra sina tankar och känslor i olika situationer. Ofta är det den mentala styrkan som gör skillnaden i en trängande situation eller vid ett pressat tävlingstillfälle. Ett annat sätt är att lära sig att ta till sig av både positiv och negativ feedback från tränare, mot- och medspelare för att identifiera möjligheter och fallgropar. Det ovanstående gäller samtliga som är verksamma inom idrotten och i allra högsta grad fotbollsspelaren. I det här inlägget tänkte vi spinna vidare på egenskaper som kännetecknar just en skicklig fotbollsspelare.

Tävlingsinriktning och strävan efter att bli bättre 

När man analyserar en skicklig fotbollsspelare på elitnivå ur ett strikt mentalt perspektiv ligger det nära till hands att jämföra honom eller henne med elitutövare inom andra områden som kanske utmärker sig med mer intellektuella eller strategiska färdigheter såsom den professionella pokerspelaren till exempel. För fotbollsspelaren är det minst lika viktigt som för pokerspelaren med problemlösningsförmåga, kapaciteten att lära sig av sina förluster och strategiskt tänkande. Som ett illustrativt exempel kan Team PokerStars-medlemmen Ramón Colillas nämnas eftersom han kan anses förkroppsliga bägge dessa roller. Colillas är såväl en professionell pokerspelare som före detta fotbollsspelare och tränare. Två av hans utmärkande egenskaper som säkerligen bidragit till hans framgångar på fotbollsplanen såväl som runt pokerbordet är att han, enligt egen utsago, är tävlingsinriktad och alltid strävar efter att bli bättre.

Målidentifiering- och uppfyllelse

Något som kännetecknar en duktig fotbollsspelare är förmågan att identifiera mål och att aktivt jobba för att uppfylla dessa. Detta kan ta sig till uttryck genom att vid början av varje säsong lägga ner ansenlig tid på att titta på klipp på en själv vid matcher eller träning för att notera och anteckna finter, drag och detaljer som skulle kunna optimeras framöver och därefter lägga upp en konkret plan för hur man ska nå dit. Ett annan metod för målidentifiering- och uppfyllelse är att ha en tät dialog med tränare och medspelare med jämna mellanrum där man efterfrågar återkoppling om vad man skulle kunna bli bättre på och hur de anser att man bör gå till väga för att nå dit. Ett tredje sätt är att titta närmare på sina främsta konkurrenter och vilka mentala och fysiska övningar de ägnar sig åt för att bli bättre. Det senare kan vara en riktig sporre för att pusha sig själv till att bli bättre.

Förmågan att lära av misstag

Skillnaden mellan en duktig fotbollsspelare och en mindre skicklig sådan handlar om mer än bollkänsla och kondition. Den tidigare har troligen minst lika misslyckanden och förluster i bagaget som den senare under sin karriär. Det som kännetecknar proffsen från amatörerna är dock deras förmåga att resa sig upp efter förluster och att lära sig av sina misstag i stället för att deppa ihop och kasta in handduken. Även om en fotbollsspelare på elitnivå måste ha vinnarskalle och vara villig att gå igenom eld och vatten för att föra sig själv och sitt lag till prispallen måste han eller hon även kunna ta förluster på rätt sätt då det är en naturlig del av en lång idrottskarriär. Med hjälp av särskilda mentala övningar kan proffset använda en förlust som bränsle och kraft för att nå oanade höjder vid nästa tränings- eller tävlingstillfälle. Ibland är det helt enkelt viktigare att leva för spelet än för resultaten för att lyckas med en lång och lyckosam karriär inom fotbollsvärlden.


LISTA: Premier League dyraste värvningar genom tiderna!

Lista med dyraste värvningarna i Premier League

Vilka är de dyraste värvningarna i Premier League? Premier League dyraste värvningar? Två värvning från i sommar finns med på listan över de dyraste värvningarna i Premier League. Den brittiska ligafotbollen har de senaste säsongerna dominerats av främst två storklubbar, Chelsea och Manchester City. Den förstnämnda klubben fick i våras lyfta Premier League-titeln till skyarna men inför den kommande säsongen har storklubbar som Manchester United och Arsenal värvat flera intressanta spelare för att vara med och utmana om de ädlaste placeringarna. Detsamma gäller givetvis Liverpool och tidigare nämnda Manchester City som är de enda klubbarna som har med en värvning från i sommar på denna listan. Se & Spela på fotboll live =>

dyraste spelarköpen i Premier Leagues historia

10 dyraste värvningarna i Premier League

Nyligen upprättade vi en lista med de dyraste övergångarna inom Premier League. Efter att vi på Silly Season Sverige under gårdagen tagit en titt på de tio dyraste spelarköpen i La Liga någonsin samt de tio dyraste spelarköpen i Serie A någonsin, tar vi idag en titt på Premier Leagues uppdaterade motsvarighet. Och även här hittar vi givetvis spelare som både gjort stor framgång i klubben samt spelare som inte lyckats riktigt lika bra. Jämför gärna de dyraste övergångarna i Premier League med världens dyraste övergångar någonsin. Se & Spela på fotboll live =>

Statistiken är hämtad från Transfermarkt och står i euro, men finns även inkluderad i svensk valuta inbäddad i texten gällande varje övergång. 

10. Robinho, Manchester City (från Real Madrid) – 43 miljoner euro

Den brasilianske anfallaren Robinho värvades inför säsongen 2008/2009 in från den spanska storklubben Real Madrid för 43 miljoner euro, vilket i svensk valuta blir 405,65 miljoner kronor. Stjärnan som då var 24 år gammal spåddes som ung en mycket framgångsrik framtid, i klass med Ronaldinho bland annat, men lyckades aldrig riktigt infria dessa förväntningar. Tiden i Real Madrid följdes upp av ytterligare ett misslyckande i Premier League och lämnade fyra år senare för spel med italienska klubben Milan.

Idag spelar den 31-årige anfallaren, med 97 landskamper på meritlistan, för kinesiska Guangzhou Evergrande.

9. Andriy Shevchenko, Chelsea (från Milan) – 43,4 miljoner euro

Den ukrainske anfallsstjärnan Andriy Shevchenko blev sommaren 2006 klar för den engelska storklubben Chelsea. Prislappen för den då mycket fruktade målskytten från italienska storklubben Milan landade på 43,3 miljoner euro, vilket i svensk valuta idag blir 408,48 miljoner kronor. Tillvaron blev dessvärre inte i London densamma som i Milano för anfallaren som på 48 matcher bara mäktade med nio gjorda mål i Premier League, innan han två år senare återvände till Rossoneri på lån.

I juli 2012 rundade den ukrainske stjärnan av sin karriär i Dynamo Kiev efter att han spelat hemma-EM 2012, bland annat med två mål i segermatchen mot Sverige i mästerskapet. Totalt blev det 48 landslagsmål på 111 matcher för den ukrainska legendaren. Se & Spela på fotboll live =>

8. Juan Mata, Manchester United (från Chelsea) – 44,73 miljoner euro

Den 27-årige spanjoren Juan Mata som fortfarande idag spelar för Manchester United, ramlar in på en åttonde plats i historien gällande de dyraste värvningarna av en Premier League-klubb någonsin. Kostnaden som The Red Devils fick betala till hans förra klubb Chelsea blev 44,73 miljoner euro, vilket i svensk valuta blir 421,97 miljoner kronor.

Den tidigare Valencia-spelaren, med rötter i Real Madrids ungdomsled, är numer 27 år gammal och står under kontrakt till 2018. Hittills har det blivit 50 matcher för Manchester-klubben, med 16 mål och nio målgivande passningar som resultat.

7. Sergio Agüero, Manchester City(från Atlético Madrid) – 45 miljoner euro

Den argentinske anfallsstjärnan Sergio Agüero är idag en av Premier Leagues bästa spelare, kanske till och med den bästa anfallaren av dem alla. Han är också den sjunde dyraste spelaren att köpas av en Premier League-klubb genom tiderna. Inför säsongen 2011/2012 köptes en då 24-årige anfallare från den spanska klubben Atlético Madrid, där han fått ett stort genombrott, för att testa lyckan i England. Och summan som klubben fick betala för stjärnan var 45 miljoner euro, det vill säga 424,52 miljoner kronor.

Väl spenderade pengar måste vi ändå säga nu i efterhand. Den numera 27-årige anfallaren har hunnit med att ta hem Premier League två gånger med Manchester City och har totalt gjort 107 mål på 164 matcher för storklubben. Förra säsongen blev det till och med skytteligaseger på 26 gjorda mål för argentinaren.

6. Rio Ferdinand, Manchester United(från Leeds) – 46 miljoner euro

Den sjätte dyraste värvningen genom tiderna av en Premier League-klubb är från sommaren inför säsongen 2002/2003. Storklubben Manchester United mäktade nämligen då med en rejäl värvning från dåvarande ligakonkurrenten Leeds United som fick 46 miljoner euro, det vill säga 433,95 miljoner kronor, för engelsmannen Rio Ferdinand. Och mittbacken som blev en profil för den engelska storklubbens defensiv, hann med under sin karriär att bland annat vinna Premier League sex gånger och dessutom Champions League en gång.

I juli 2014 lämnade han för spel med Queens Park Rangers, innan han sommaren därefter tog beslutet att lägga skorna på hyllan. Det blev totalt 451 matcher för Manchester United, med åtta gjorda mål samt åtta målgivande passningar.

Premier Leagues dyraste spelarköp

5. Christian Benteke, Liverpool (från Aston Villa) – 46,5 miljoner euro

Den första av två värvningar från sommaren 2015 som tar sig in på listan är den belgiske landslagsmannen Christian Bentekes övergång från Aston Villa till anrika storklubben Liverpool. The Reds fick betala 46,5 miljoner euro, det vill säga 438,67 miljoner kronor, för den målfarlige anfallaren som nyligen signerade ett avtal som sträcker sig till sommaren 2020.

24-åringen har hittills i karriären mäktat med sju landslagsmål på 24 matcher och totalt blev det 101 matcher och 49 mål samt 13 assist för Aston Villa. Lyckas han uppnå samma facit i Liverpool?

4. Mesut Özil, Arsenal(från Real Madrid) – 50 miljoner euro

Den tyske landslagsstjärnan Mesut Özil tar sig in på denna listan som de fjärde dyraste spelaren att köpas av en engelsk klubb genom tiderna. Den bollskicklige mittfältaren lämnade Real Madrid för spel med Premier League-klubben Arsenal sommaren 2013 och kostade då The Gunners 50 miljoner euro, vilket i svensk valuta blir 471,69 miljoner kronor. Tysken spelar än idag på Emirates Stadium och har fått fira FA-cuptiteln två säsonger i rad.

Hittills har det annars blivit 72 matcher för London-klubben, med tolv mål och 23 målgivande passningar. Han är än idag den dyraste värvningen Arsenal gjort någonsin och har dessutom under tiden i Arsenal hunnit med att vinna VM-guld med det tyska landslaget förra sommaren.

premier league dyraste värvningar

3. Fernando Torres, Chelsea(från Liverpool) – 58,5 miljoner euro

Den tredje dyraste värvningen genom tiderna av en Premier League-klubb är gällande den spanske anfallaren Fernando Torres. Efter ett stort genombrott i Atlético Madrid samt fina insatser i Premier League-klubben Liverpool, köptes han i augusti 2014 av ligakonkurrenten Chelsea för den hiskeliga summan 58,5 miljoner euro, det vill säga 551,88 miljoner kronor. Denna övergång skapade stor irritation hos The Reds supportrar men tillvaron blev inte heller särskilt lyckad i nya klubben för spanjoren. Se & Spela på fotboll live =>

Sommaren 2014 lånades slutligen stjärnan ut till Milan, innan han ett halvår senare återvände hem till Atlético Madrid. Det blev totalt 172 matcher i The Blues, med 45 gjorda mål samt 35 målgivande passningar.

2. Raheem Sterling, Manchester City(från Liverpool) – 62,5 miljoner euro

Efter Fernando Torres så fortsätter vi på listan med temat ”att lämna Liverpool och bli hatad”. Den näst dyraste värvningen av en Premier League-klubb genom tiderna har nämligen Manchester City stått för denna sommaren, när de köpte loss spelaren Raheem Sterling från Liverpool för galna 62,5 miljoner euro, en summa som i svensk valuta landar på 589,61 miljoner kronor. Manchester City har uttryckt stort förtroende för spelaren som redan har debuterat i klubben och även i landslagssammanhang för England.

20-åringen mäktade totalt i Liverpool med 23 mål och 25 målgivande passningar på totalt 129 matcher.

1. Angel Di Maria, Manchester United (från Real Madrid) – 75 miljoner euro

Den dyraste spelaren att köpas av en klubb i Premier League genom tiderna är en spelare som värvades inför förra säsongen, 2014/2015. Den argentinske stjärnan Angel Di Maria lämnade Real Madrid efter att spanjorerna tagit hem Champions League-titeln och Argentina tagit sig till VM-final, för spel med Manchester United. Affären landade på summan 75 miljoner euro, vilket i svensk valuta blir 707,54 miljoner kronor.

Den första säsongen på Old Trafford har dessvärre inte blivit vad Louis van Gaal och de andra förväntat sig för stjärnan. Han har gjort 32 matcher för The Red Devils hittills, med fyra gjorda mål samt tolv målgivande passningar. Detta svaga facit kan nu dessutom leda till en försäljning i sommar. Han uppges nämligen närma sig en övergång till Paris Saint-Germain.

Vad tror ni? Blir han kvar eller inte? Se & Spela på fotboll live =>


Hammarby IFK Norrköping stream 2022

Hammarby IFK Norrköping stream

Hammarby IFK Norrköping stream gratis? Streama Hammarby Norrköping stream live online! Hammarby Norrköping live streaming? Vilken kanal visar Hammarby Norrköpings matcher på internet? Se Hammarby Norrköping live stream online på nätet? Streama Hammarby Norrköping i Svenska Cupen här => De Allsvenska matcherna kan du streama här =>

Hammarby IFK Norrköping stream free 2022

Här hittar du all information när det kommer till mötena mellan Hammarby och IFK Norrköping. Oavsett om det gäller träningsmatcher, Svenska Cupen eller Allsvenskan har vi livestream till matchen. Nästa match spelas den 26 maj och det är Hammarby som har fördel i form av hemmaplan. Det kommer bli en häftig och svängig match.

Hammarby IFK Norrköping stream? Streama HIF vs IFK live stream online här!

Hammarby IFK Norrköping live stream & odds

1 X 2
Odds Hammarby vs IFK Norrköping 1X2: 2,17 3,45 3,45
1X 12 2X
Odds Hammarby vs IFK Norrköping 1X, 12 & X2 1,33 1,33 1,72
Tippa hos Betsson =>
Odds att vinna Allsvenskan 2022 10,00 7,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,57 2,33
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,75 2,10

Du hittar de senaste oddsen här =>

Hammarby IFK Norrköping stream & info

Det är nu dags för Hammarby att ställas mot IFK Norrköping. Man spelade för drygt tre veckor sen mot varandra men då gällde det Svenska Cupen. Nu är Allsvenskan igång för full rulle och Hammarby har inlett väldigt bra. Man har nio poäng efter tre spelade matcher och frågan är om man ska en fjärde raka vinst när Peking kommer på besök.

Frågan är om Bajen skulle kunna ställa till med stordåd denna säsong då man börjat väldigt bra. Eller ska det bli Stockholmskonkurrenterna AIK och Djurgården som går om i toppstriden?

Hammarby IFK Norrköping stream 2022

Hammarby IFK Norrköping stream: C More har spikat live stream & TV-tider

IFK Norrköpings match mot Hammarby vilken tid? När blir nästa match mellan Hammarby och IFK Norrköping? Nu står det klart vilken kanal som kommer att sända matcherna mellan Hammarby och Norrköping i Allsvenskan 2022. Detsamma gäller vart man kan streama Hammarby IFK Norrköping Allsvenskan.

På frågan om vilken kanal och vilka som kommer att sända Hammarby IFK Norrköping live stream är endast C More Play. Hammarby – IFK Norrköping har bestämt arena, matchdag och speltid för matchen mellan Hammarby och Norrköping.

C More gått ut med info om sin sändning. Det kommer att gå att streama matchen på C More Play. Den sänds dock inte på tv. Det är endast via nätet som det går att se denna match. TV-tiderna för Hammarby IFK Norrköping uppdateras så fort ny information kommer.

Hammarby IFK Norrköping live stream & TV: C More

Så här ser matchdatum, speltider, kanaler, live stream för matchen i Allsvenskan och cupen 2022. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, stream för Hammarby – IFK Norrköping i Allsvenskan 2022.

När det gäller Hammarby – IFK Norrköping TV-kanal och TV-tider vet vi sedan tidigare att matchen kommer sändas på C More, men kanal såväl som tid har varit lite osäkert tidigare. Enligt de senaste uppgifterna från C More så kommer Hammarby vs Peking att sändas på C More Sport klockan 19:00.

Matchdag Matchtid Matcher 2022 Hammarby IFK Norrköping Live stream
27 maj 2022 19:00 Hammarby – IFK Norrköping cmore stream cmore sport IFK Norrköping liveodds Unibet
TBA TBA IFK Norrköping – Hammarby cmore stream cmore sport IFK Norrköping liveodds Unibet

Hammarby IFK Norrköping stream, odds & speltips

Ifall du funderar på att spela på Hammarby – IFK Norrköping i Allsvenskan har vi tagit fram lite statistik från de senaste mötena. Nedan kommer att uppdatera med odds på Hammarby – IFK Norrköping från bland annat hos Unibet, bet365 och Betsafe som är de bolag som erbjuder mest för pengarna på matchen.

Hammarby IFK Norrköping stream

Hammarby och Norrköping tabellplaceringar – Allsvenskan tabell 2022 uppdaterad!

Tabell inför Bajen mot Peking. Nedan ser du Hammarby och Norrköpings ställning och placering i Allsvenskans tabell inför denna match.

Hammarby – IFK Norrköping Head-to-head (H2H) – tidigare möten – statistik & match resultat

Så här ser statistiken ut för Hammarby Norrköping head-to-head (H2H) vid tidigare möten i Allsvenskan. Bajen har inte vunnit mot Hammarby på drygt tio år. Senaste man vann var 2018, då med 4-3.

Hammarby IFK Norrköping Allsvenskan och Svenska Cupen resultat

Här resultaten mellan Hammarby och IFK Norrköping i Allsvenskan och Svenska Cupen under de senaste åren:

Datum Turnering Hemmalag Bortalag Resultat
2022-03-13 Svenska Cupen 2022 Hammarby IFK Norrköping 3-2
2021-10-03 Allsvenskan 2021 IFK Norrköping Hammarby  3-1
2021-07-25 Allsvenskan 2021 Hammarby IFK Norrköping 2-1
2020-11-30 Allsvenskan 2020 Hammarby IFK Norrköping 0-1
2020-08-13 Allsvenskan 2020 IFK Norrköping Hammarby 1-2
2019-09-01 Allsvenskan 2019 IFK Norrköping Hammarby 2-0
2019-05-27 Allsvenskan 2019 Hammarby IFK Norrköping 2-2
2018-04-19 Allsvenskan 2018 Hammarby IFK Norrköping 2-1
2017-10-01 Allsvenskan 2017 Hammarby  IFK Norrköping 0-2
2017-04-02 Allsvenskan 2017 IFK Norrköping Hammarby 2-1
2016-10-30 Allsvenskan 2016 Hammarby IFK Norrköping 0-1
2016-04-26 Allsvenskan 2016 IFK Norrköping Hammarby 1-0
2015-07-27 Allsvenskan 2015 Hammarby  IFK Norrköping 0-1
2015-05-20 Allsvenskan 2015 IFK Norrköping Hammarby 1-0

Hammarby IFK Norrköping stream & arena?

Hammarby IFK Norrköping live stream? Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför Hammarby – IFK Norrköping live stream och match som spela ikväll.

Var spelas Hammarby – IFK Norrköping?

Hammarby – IFK Norrköping kommer att spelas på Tele2 Arena i Stockholm.

Hammarby – IFK Norrköping arena

Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför Hammarby – IFK Norrköping

Hammarby – IFK Norrköping matchdatum
När spelas Hammarby – IFK Norrköping i Allsvenskan? Hammarby – IFK Norrköping kommer att spelas den 27 maj.

Hammarby – IFK Norrköping speltid
Vilken tid spelas Hammarby – IFK Norrköping? Hammarby – IFK Norrköping sparkas igång kl. 19:00.

Hammarby IFK Norrköping live stream & TV

C More äger TV-rättigheterna och kommer att sända Allsvenskan på TV och live stream. Se spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla Allsvenska matcher på TV och live stream. Du hittar mer info om AIK, Malmö FF, Norrköping, Djurgårdens IF och IFK Göteborg genom att klicka på respektive lag. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Assistligan och Skytteligan.

Hammarby IFK Norrköping live stream

Ifall du vill se svensk elitsport så är C More Sport. För endast 449 kr/månad så får du Allsvenskan, SHL, Superettan, Hockeyallsvenskan och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i C More Sport!


Spelbolag som är bäst för fotboll

Att spela på fotboll har varit populärt. Ända sedan sporten uppfanns fanns det folk som gick ihop i klungor och samlade ihop pengar för att spela på att saker skulle hända, eller inte hända, i en fotbollsmatch. Till en början var vadslagning förbjudet men med tiden blev det lagligt och sedan dess har spelbranschen vara växt och växt. Idag är fotboll den sport det spelas mest på över hela världen. Ser man antalet matcher och marknader som erbjuds på fotboll hos de olika spelbolagen är det ett väldigt stort antal av de möjliga spelen som är på fotboll.

I denna artikel kommer vi gå igenom vilka spelbolag som är bäst att använda sig av när det kommer till odds och betting på fotboll. Det finns många sidor och spelbolag som har spellicens i Sverige och det finns ett stort utbud att kolla igenom innan man börjar lägga sina spel på Allsvenskan, Premier League, Champions League eller vilken liga man är mest intresserad av.

Att betta på fotboll

Hur gör man för att betta på fotboll och vilka sidor är det bäst att använda sig av? När du har registrerat ett konto hos ett spelbolag och gjort en insättning kan du börja spela. Det finns väldigt många marknader att välja mellan när det kommer till fotboll. Den vanligaste är matchens utgång, alltså vem som kommer att vinna matchen eller om det blir oavgjort. Då brukar man tala om 1, X eller 2. 1 står för hemmavinst, X för oavgjort och 2 för att bortalaget vinner matchen efter 90 minuter. Det går även att halvgardera sig och spela på om båda lagen gör mål eller inte. Vilka spelare som gör mål och exakt resultat. Det finns självklart mycket fler marknader att välja mellan men de ovan nämnda är de mest populära som spelare brukar fråga efter.

Bäst spelbolag för att spela på fotboll

Det finns väldigt många spelbolag i på marknaden och många specialiserar sig på fotboll. Det finns dock en del som sticker ut lite extra när det kommer till fotboll och betting.

SPELBOLAG SPELA OCH STREAMA VÄLKOMSTBONUS TILL
Unibet Bundesliga, La Liga, Ligue 1,
Serie A, mfl.
Sätt in 100 kr – få 100 kr i freebet TILL SPELBOLAG
Bet365 Bundesliga, La Liga, Ligue 1,
Serie A, mfl.
1250 spelkrediter i bonus TILL SPELBOLAG
Betfair Bundesliga, La Liga, Ligue 1,
Serie A, mfl.
100% på din första
insättning
TILL SPELBOLAG
betsson Bundesliga, La Liga, Ligue 1,
Serie A, mfl.
100% i matchningsbonus TILL SPELBOLAG
ComeOn Bundesliga, Copa del Rey,
MLS, Eredivisie, m.fl.
100% i matchningsbonus TILL SPELBOLAG
Nordicbet Bundesliga, La Liga, Ligue 1,
Serie A, m.fl.
100% i matchningsbonus TILL SPELBOLAG
Bethard Bundesliga, Copa del Rey,
Swiss Super League, m.fl
100% i matchningsbonus TILL SPELBOLAG
Leovegas La Liga, Serie A,
Europa League-kval
100% i matchningsbonus TILL SPELBOLAG
betsafe Bundesliga, La Liga, Ligue 1,
Serie A, m.fl.
100% i matchningsbonus TILL SPELBOLAG
Casinostugan Bundesliga, Copa del Rey,
MLS, Eredivisie, m.fl.
100% i matchningsbonus TILL SPELBOLAG

Samtliga ovanstående bettingsajter är spelbolag med svensk licens och där du kan både se och spela live på fotboll. För dig som är ute efter betting utan svensk licens så finns naturligtvis en hel del alternativ. Utöver ovanstående spelbolag så finns det även en hel del spelbolag utan svensk licens som fungerar väldigt bra med fotboll och erbjuder spelarna bra bonus och bra odds. Spelbolagen med licens från Malta är i de flesta fall lika bra som spelbolagen med svensk licens. Däremot så ska man vara lite försiktigare med spelbolag med licenser utanför Europa. Dessa spelbolag påminner mycket om casino utan svensk licens där bland annat så vinster från dessa casinon inte alltid är skattefria. Därför så gäller det att vara påläst innan man registrerar sig hos spelbolag utan licens.

Slots med fotboll

Det finns även en hel del spel och slots som har med fotboll att göra. Till exempel är sloten Super Striker en favorit hos många fotbollsfanatiker världen över. Även Football: Champions Cup, Foxin’ Wins Football Fever, Champion’s Goal och Football Star några andra som är värda att lägga på minnet om du vill spela på slots med fotboll som tema.

Spelbolag som sponsrar fotbollsklubbar

Det är väldigt vanligt att spelbolag sponsrar fotbollsklubbar för att synas på matchtröjor, träningströjor, på arenan och i kommersiella syften som gör att märket växer. Nästan alla de största fotbollslagen i Europa har en specifik bettingsponsor och det hela har blivit näst intill en självklarhet i fotbollsvärlden.

Det finns även enskilda spelare som är sponsrade, är ambassadörer eller medverkar i olika reklamer för spelbolagen. Oftast är det före detta fotbollsspelare då reglerna är väldigt strikta från fotbollsförbundens sida och går något fel kan spelaren straffas med en lång avstängning.


Real Madrid FC Barcelona TV-tider – vilken kanal sänder matchen? Se här!

Real Madrid FC Barcelona TV-tider

Real Madrid vs FC Barcelona? Vilken kanal sänder Real Madrid/FC Barcelona-matchen?

Vem visar Real Madrid / FC Barcelona? På vilken kanal kan man titta på matchen Real Madrid vs FC Barcelona? Som vanligt så kommer bet365 och Unibet att erbjuda spel och stream i Sverige.

Vårt tips är att registrera dig hos både bet365 och Unibet så kommer du garanterat att kunna se och spela på La Liga-matcherna samt deras stora utbud av live stream matcher från toppligorna oavsett vad som händer med TV-rättigheterna i Sverige.

Real Madrid – FC Barcelona stream – var streamas Real Madrid vs FC Barcelona på onsdag, live streaming?

Som nämnts ovan kommer bet365 och Unibet att visa matchen via stream samt även vi på Fotboll idag att sända Real Madrid / FC Barcelona matchen via live streaming. Därutöver så kommer bet365 och Unibet att erbjuda bet och stream på samtliga matcher från La Liga. Registrera ett konto hos bet365 och Unibet för att se storlag som  Real Madrid och FC Barcelona.

FC Barcelona mot Real Madrid på TV – vilken kanal?

Fotboll idag har fått många frågor rörande Real Madrid vs FC Barcelona och andra matcher i la Liga och hur de sänds på TV samt en hel del frågor rörande var man kan se La Liga gratis. För att tillgodose detta behov och svara på frågorna så har vi tagit reda på TV-tiderna för dessa la Liga-matcher.

Vad gäller Real Madrid-FC Barcelona så är tiderna och spelschemat klart. Real Madrid möter FC Barcelona onsdagen den 12 januari kl 21:00. FC Barcelona kommer till Real Madrids hemmaarena Santiago Bernabéu-stadion med storstjärnor som Leo Messi, Pique och ter Stegen.

Som nämnts ovan kommer vi på Fotboll idag att sända samtliga matcher från La Liga med storlag som FC Barcelona, Real Madrid och Real Madrid. Matchen mellan mellan FC Barcelona och Real Madrid går att se på Fotboll idag.

Real Madrid FC Barcelona TV-tider

VIKTIG MATCH FÖR FC BARCELONA

FC Barcelona har inlett säsongen på ett strålande sätt i ligaspelet och har full pott efter fyra spelade omgångar. I senaste omgången slog man Levante med 4-1 hemma å Camp Nou efter att Léo Messi bland annat gjort två mål.

onsdagens match är en av de svåraste i ligaspelet då både FC Barcelona och Real Madrid är väldigt bra lag, speciellt när det handlar om El Clasico.

Man släpper inte till mycket i defensiven och när man kontrar går det otroligt snabbt med spjutspetsen som är ett ständigt hot mot motståndarnas backlinje.

Förra säsongen vann båda lagen varsin match, detta med 0-1 på bortaplan.

Odds Real Madrid-FC Barcelona – vem vinner El Clasico?

Ska du spela på Real Madrid-FC Barcelona? Ta då del av ett riskfritt spel på matchen från bet365 och Unibet.

Se och spela på Real Madrid-FC Barcelona och alla andra La Liga-matcher här!