Djurgården AIK live stream? Streama DIF vs AIK live stream online + TV-tider!

Djurgården AIK stream free

AIK Djurgården stream, TV-kanal & TV-tider

AIK Djurgården stream och på TV – vilken kanal går AIK Djurgården på TV? Se AIK Djurgården live stream online här! AIK Djurgården stream,  TV kanal och TV tider? Vart kan man streama AIK vs DIF? Vilken kanal visar AIK vs DIF matcher på TV? Se AIK – DIF-matcherna på TV? Ifall du inte har tillgång till TV kan du streama matchen live här =>

AIK DIF stream, TV-kanal & TV-tider

Vi på Fotboll idag har nu tagit fram all information du behöver för att kunna titta på AIK vs DIF fotboll på tv idag och AIK Djurgården på TV samt veta vilken kanal visar AIK Djurgården. Det finns flera alternativ för att se på matchen och här ger vi dig samtliga!

AIK Djurgården live stream, TV-tider & odds

AIK vs DIF – vem vinner enligt oddsen? Här ser du vilka som är favoriter till att ta hem vinsten i denna match. Det är DIF som spelbolagen tror kommer att vinna. Man ligger på andra plats i tabellen och kan vid tre poäng dra ifrån tillsammans med Malmö FF i guldstriden.

1 X 2
Odds Djurgården AIK 1X2: 1,95 3,40 4,30
       
1X 12 2X
Odds Djurgården AIK 1X, 12 & X2 1.24 1.35 1.70
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.89 1.87
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.12 1.87

Du hittar de senaste oddsen här =>

AIK – Djurgården spelas på Tele2 Arena den 8 augusti kl. 15:00

När det är Stockholmsderby blir det alltid bra tyck på läktaren från DIFs Järnkaminerna och Gnagets Black Army.

Djurgården AIK live stream? Streama DIF vs AIK live stream online + TV-tider!

AIK- DIF live stream, TV kanal & tider: Discovery Plus är spikat för AIK – DIF

När blir nästa Stockholmsderby? Här hittar du information om vilken kanal som kommer att sända Stockholmsderbyna mellan AIK och Djurgården i Svenska Cupen. Detsamma gäller vart man kan streama AIK Djurgården. AIK – Djurgården har fastställt arena, matchdag och speltid för Stockholmsderbyt mellan AIK och DIF.

Nu har Discovery Plus gått ut med info om sin TV-sändning. Discovery Plus kommer att direktsända Stockholmsderbyt på Discovery Plus. Stockholmsderbyt sänds i Discovery Plus med avspark klockan 15:00 och sändningstid drygt en halvtimme innan matchen drar igång. TV-tiderna för AIK – Djurgården uppdateras så fort ny information kommer.

AIK Djurgården live stream? Streama AIK vs DIF live stream online + TV-tider!

AIK Djurgården live stream & TV-tider Discovery Plus direktsänder Allsvenskan

Så här ser matchdatum, speltider, TV-tider och kanaler för Stockholmsderbyt i Allsvenskan. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, stream för AIK – Djurgården i Allsvenskan.

När det gäller Djurgården vs AIK TV-kanal och TV-tider vet vi att matchen kommer sändas på Discovery Plus, men vad gäller TV-tid och TV-kanal var osäkert fram till idag. Enligt de senaste uppgifterna från Discovery Plus så kommer Djurgården vs AIK att sändas i Discovery Plus klockan 15:00.

Matchdag Matchtid Matcher i Cupen/Allsvenskan TV-kanal & stream
2021-08-08 15:00  AIK – Djurgården Betsson stream & 1000 kr riskfritt spel!
2021-10-03 TBA Djurgården – AIK Leovegas stream + sport odds bonus!

När det gäller andra AIK:s kommande matcher och vart man kan man se övriga AIK:s matcher och vart man kan streama AIK-matcher i Allsvenskan så hittar du mer info om på AIK:s spelschema.

AIK Djurgården live stream, odds & speltips

Ifall du funderar på att spela på AIK – Djurgården i Allsvenskan har vi tagit fram lite statistik från de senaste mötena. Nedan kommer att uppdatera med odds på AIK – Djurgården från bland annat hos Unibet, bet365, Betsafe och Expekt som är de bolag som erbjuder mest för pengarna på matchen.

AIK – Djurgården Stockholmsderbyn resultat – tidigare möten och statistik

Så här ser statistiken ut för AIK – Djurgårdens tidigare möten i Allsvenskan. Senast blev det 0-1 i Allsvenskan 2020 på Tele2 Arena

AIK Djurgården live stream & Allsvenskan resultat

Datum Tid Match Resultat
2020-11-08 14:30 Djurgårdens IF – AIK 0 : 1 (0 : 0) (0 : 1)
2020-07-26 15:00 AIK – Djurgårdens IF 0 : 1 (0 : 0) (0 : 1)
2019-09-01 15:00 AIK – Djurgårdens IF 1 : 0  (1 : 0) (0 : 0)
2019-05-12 15:00 Djurgårdens IF – AIK 0 : 2  (0 : 0) (0 : 2)
2018-10-21 15:00 Djurgårdens IF – AIK 0 : 0  (0 : 0) (0 : 0)
2018-04-15 15:00 AIK – Djurgårdens IF 2 : 0  (1 : 0) (1 : 0)
2017-08-27 15:00 AIK – Djurgårdens IF 1 : 1  (1 : 0) (0 : 1)
2017-05-22 19:00 Djurgårdens IF – AIK 0 : 1  (0 : 1) (0 : 0)
2016-09-21 19:00 Djurgårdens IF – AIK 0 : 3  (0 : 1) (0 : 2)
2016-05-16 19:00 AIK – Djurgårdens IF 2 : 0  (1 : 0) (1 : 0)
2015-08-10 19:05 AIK – Djurgårdens IF 1 : 0  (0 : 0) (1 : 0)
2015-05-25 19:05 Djurgårdens IF – AIK 2 : 2  (0 : 2) (2 : 0)

AIK Djurgården Allsvenskan 2019

Så här såg det ut sist AIK Djurgården möttes i Allsvenskan 2019 under våren. Matchen slutade 0-1 till AIK.

AIK Djurgården live stream + fakta inför AIK – DIF

AIK Djurgården live stream? Vill du streama AIK DIF live stream online? Vilka TV tider och kanal gäller? Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför 08-derbymatchen AIK – Djurgården.

AIK – Djurgården arena
Var spelas AIK – Djurgården? AIK – DIF kommer att spelas på Tele2 Arena

AIK – Djurgården matchdatum
När spelas AIK – Djurgården i Allsvenskan? AIK – DIF kommer att spelas den 8 augusti

AIK – Djurgården speltid
Vilken tid spelas AIK – Djurgården? AIK – DIF sparkas igång kl. 15:00.

AIK DIF live stream och på TV

Discovery Plus§ äger TV-rättigheterna och kommer att sända Allsvenskan på TV och live stream. Se spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla Allsvenska matcher på TV och live stream. Du hittar mer info om Malmö FF, AIK, Hammarby, Djurgården och IFK Göteborg genom att klicka på respektive lag. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Assistligan och Skytteligan.


Fotbollsspelare som gillar att spela poker

Fotbollsspelare som gillar att spela poker

Det finns flera välkända fotbollsspelare runt om i världen som av olika anledningar gillar att spela poker. I denna artikel presenterar vi mer eller mindre kända fotbollsspelare som gillar att spela poker och kika närmare på deras framgångar i olika pokerturneringar. Trots att fotboll är en lagsport så är många fotbollsspelare individualister som söker sig till individualistiska utmaningar som exempelvis poker. Precis som fotboll så handlar poker som bekant om strategi och att kunna avläsa din motståndare.

Neymar Jr, Brasilien

Den brasilianske fotbollsstjärnan Neymar Jr. har talanger som sträcker sig långt utanför fotbollsbanan. Neymar älskar poker så mycket att han har delat sin passion med sina drygt 30 miljoner Instagram fans. Det började med kontantspel i hemmet men det skulle inte dröja länge förrän fokus riktades mot en pokerturnering och inte vilken som helst men PokerStars. Faktum är att denna storturnering skrev ett sponsoravtal med den poker-glade brassen. Neymar har utvecklats som pokerspelare och tävlar numera i de allra största pokerturneringarna som exempelvis EPT Barcelona. Vid sidan av sin unika fotbollstalang så sägs Neymar ha en riktigt grym kunglig flush-hand som givit honom framgångar i poker.

Cristiano Ronaldo, Portugal

Den portugisiske stjärnan Cristiano Ronaldo är en av världens främsta fotbollsspelare som fortsätter imponera i årets Fotbolls-EM. Vid sidan av sin professionella fotbollskarriär så är Ronaldo också en hängiven pokerspelare. Faktum är att Ronaldos entusiasm har varit så pass stor att han har precis som Neymar spelat i Team PokerStars. Ronaldo har sagt att det är tävlingsmomentet och strategitänkandet i poker som tilltalar honom. Som ett mycket framgångsrikt fotbollsproffs så är det kanske inte märkligt att portugisen även söker strategiska tävlingsutmaningar utanför banan som exempelvis inom poker. Precis som Neymar så har Ronaldo otaliga miljoner fans som följer hans framgångar inom både fotboll och poker.

Jan Vang Sorensen, Danmark

Den före detta danske fotbollsspelaren Jan Vang Sorensen spelade tidigare för det danska klubblaget Odense BK. Han lyckades dock aldrig bli en storstjärna inom fotboll. Faktum är att Sorensens rätt så korta fotbollskarriär fick ett abrupt slut när han ådrog sig en allvarlig knäskada vid endast 30 års ålder. Däremot så visade sig dansken ha en stor talang inom poker som han började utveckla vid sidan av fotbollen. Sorensen började tävla i poker under 1990-talet. Det stora genombrottet inom poker kommer med segern WSOP $ 2500 PLO-evenemang 2002. Tre år senare lyckades han vinna ett andra guldarmband i poker i WSOP Seven Card Stud-turnering 2005. Den pokerglade dansken lyckades också vinna Master Classics of Poker 2008 och har totalt vunnit mer än 2,1 miljoner dollar i pokervinster.

Gerard Piqué, Spanien                                                                                             

Spanjoren Gerard Piqué som spelar till vardags i FC Barcelona har haft stora fotbollsframgångar. I den spanska landslagströjan vann Piqué Fotbolls-VM i Sydafrika 2010 och Fotbolls-EM i Polen/Ukraina 2012. Precis som Ronaldo och Neymar kombinerar han en framgångsrik aktiv fotbollskarriär med poker. Spanjoren har framgångsrikt tävlat i pokerturneringen EPT Barcelona.  År 2011 lyckades han hamna på en tredje plats i pokertävlingen Six-Max Turbo. Han tävlade också med framgång i EPT Barcelona High Roller 2013.

Tomas Brolin, Sverige                                                                                              

Tomas Brolin räknas bland de största svenska fotbollsspelarna genom tiderna. Under Fotbolls-VM i USA 1994, spelade han en central roll bakom Sveriges imponerande bronsmedalj. Men Brolin har naturligtvis fler talanger och hittade successivt poker som en hobby. Brolin berättade i en intervju med Aftonbladet att han aldrig fått större adrenalinkickar än när han befinner sig vid ett pokerbord. Det är tydligen det populära spelet Texas Hold’em som fångade hans intresse för poker. Talangfull som har är så blev Brolin med tiden pokerproffs och vann till exempel hela 120.000 kronor vid en stor turnering 2007. Han lyckades komma in i ett svenskt pokerstall vilket gjorde att han blev direktkvalificerad till olika större turneringar. Brolin menar att det är hans norrländska lugn som är hans stora styrka som pokerspelare. Fotbollslegenden menar också att han är bra på att läsa sina motståndare samtidigt som själv med tiden utvecklats ett grymt poker face.

Tony Cascarino, England/Irland

Den mångkulturelle tidigare fotbollsspelaren Tony Cascarino föddes i England med spelade för det irländska landslaget på grund av sin irländska härkomst. Som efternamnet antyder så har Carscarino också italienska rötter men valde som sagt att spela fotboll för Irland. Cascarino var aldrig en superstjärna inom fotboll men visade sig ha betydande dolda talanger inom poker. Faktum är att han lär ha vunnit imponerande 589.429 dollar i live turneringsvinster. Cascarinos pokerkarriär inkluderar flera turneringstitlar inklusive Bolton Main Event 2008, två stycken Grosvenor UK Poker Tour titlar och den prestigefulla Main Event 2009 i den brittiska huvudstaden  London där vinstsumman var på hela 168,800 brittiska pund.

Teddy Sherringham, England         

Teddy Sherringham är en tidigare engelsk landslagsspelare som spelade för storklubben Manchester United och lyckades vinna tre Premier League pokaler. Han hade länge varit intresserad av poker och detta bordsspel fick ett större fokus i hans liv när fotbollskarriären slutade 2008. Totalt så har han lyckats vinna drygt 300,000 dollar i diverse live pokervinster. Sherringham lyckades bland annat hamna på en femte plats i turneringen EPT Vilamoura.


EM 2021 finalen TV tider – vilken kanal sänder Euro 2020 final? Se här!

EM finalen 2021 tid & TV kanal

EM final 2021 tid & TV kanal? Vilken kanal visar EM finalen fotboll 2021 på TV? Blir det SVT eller SVT1 som sänder EM final 2021 på TV ikväll så att vi alla får se den gratis på TV eller måste vi betala för att se EM-finalen 2021 i fotboll på TV? Här går vi igenom EM final tider och vilka svenska kanaler som kommer att sända EM-finalen 2021 på TV i Sverige. Det är SVT som visar EM-finalen men du kan även se EM-finalen 2021 hos Cmore ifall du vill slippa reklam och avbrotten. Se finalen hos Cmore =>

EM finalen TV-tider – vilken kanal sänder Euro final? Se här!

1 X 2
Odds Italien vs England 1X2: 3,05 3,10 2,67
1X 12 2X
Odds Italien vs England 1X, 12 & X2 1.50 1.40 1.41
Lägg ditt spel hos Betsson =>
Italien England
Odds att vinna trofén 2,00 1,87
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.14 1.68
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.65 1.48

Du hittar de senaste oddsen här =>

EM final 2021: spela på EM finalen 2021?

Vem vinner EM 2021? Ser man till oddset på EM vinnare 2021 så blir det Frankrike som tar hem titeln. När vi tidigare tippa vinnaren i EM 2021 och vår senaste rankning av alla EM lag i EM 2016 så var inte Portugal en av de givna kandidaterna utan det Tyskland som förväntades spela i final mot Frankrike. Frågan är vem det blir denna gång

Vem vinner EM finalen 2021? Blir det England, Italien, Spanien eller Danmark som vinner idag på söndagskvällen? Ska du tippa på EM finalen 2021? Om ja, så ska du ta del av ett riskfritt spel på matchen från Unibetbet365, Expekt och Betsson!.

Vinner Frankrike så fyller det på sin lagkassa med ordentligt då vinnaren av EM 2021 räkna med att få mycket pengar i prispengar. Här kan du se streaming för EM 2021.

EM-finalen – vem visar EM-finalen fotboll 2021 i Sverige?

Vilken kanal visar EM finalen 2021? Vart sänds EM finalen 2021 ikväll? I vilken kanal visas EM finalen 2021? EM finalen kommer att visas av SVT1 och C More. EM-finalen 2021 visas ikväll kl. 21:00, söndagen den 11 juli 2021, och spelas på Wembley, London, England.

EM 2021 är Europas bästa landslagsturnering där de bästa landslagen från de bästa landslagen i Europa gör upp om vilket landslag som är bäst i Europa. Vinnaren av EM räknas även som Europas bästa landslag och de som är i final 2021 är ännu inte klart. Det återstår att se vilka land som tar sig dit.

EM finalen TV-tider – vilken kanal sänder Euro final? Se här!

EM finalen 2021 vilken kanal?

EM final 2021 vilken TV kanal? När det kommer till svaret på frågan om vilken kanal sänder EM finalen 2021 så är ett beslut taget. Det är SVT och SVT1-gruppen (C More) som äger rättigheterna till EM 2021 och finalen av EM 2021 kommer att visas på någon av SVT1-gruppens kanaler. EM finalen kommer att sändas av SVT1 och C More.

Vilka kanaler sänder EM-finalen 2021?

Vilken kanal sänder EM-finalen ikväll? Det är många som vill få svar på frågan om vilken kanal sänder EM finalen, därför har vi på Silly Season Sverige satt ihop en artikel för att man snabbt och enkelt ska kunna hitta var och vilken tid EM-finalen spelas. Det finns flertalet sett att se på finalen i EM 2021. Man kan välja att se EM-finalen på plats på Wembley i Londonförorten Wembley eller i soffan hemma och kolla på final-matchen på TV eller via live stream där Cmore är det bästa alternativet.

EM final 2021 vilken tid?

EM finalen 2021 vilken kanal går den på? För att ta reda på kanalen för EM-finalen där titeln avgörs gör upp behöver man inte längre vänta. Cmore har gått ut med vilka kanaler som kommer sända finalen och svaret är SVT1 och SVT1 HD, C More Fotboll och C More.

Vart sänds EM finalen 2021? Att SVT1 innehar de svenska TV-rättigheterna för EM  innebär också att det blir SVT1 kommer att sända EM-finalerna 2021 och 2012 på någon av SVT1-gruppens svenska TV-kanaler och denna gång så är det SVT1 som kommer att visa EM finalen 2021 i Sverige. Vilken kanal det blir kan variera, men SVT1-gruppen brukar sända EM på flera av sina svenska kanaler så man kan även alltid se dessa på C More.

Här är kanalerna som sänder EM-finalen 2021

EM-final 2021 på svenska TV? Vilka svenska kanaler kommer att sända EM-finalen TV? Det är inte klart ännu, men du kan iskallt räkna med att EM-finalen 2021 kommer att sändas på någon av nedanstående Cmore kanaler. Finalen kommer att visas på SVT1 och C More som kommer att visa finalen.

Så svaret på vilken kanal visar EM finalen 2021 är SVT1, SVT1 HD och C More Fotboll samt att den streamas live av Cmore.

Mer information om matchen

Samtliga EM matcher inklusive EM-finalen 2021 kommer att visas på Cmore stream. SVT och TV4-gruppen har köpt TV-rättigheterna till fotbolls EM 2021 i Sverige tom säsongen 2022, vilket innebär att SVT, SVT1-gruppen inkl Cmore kommer att visa EM under de två kommande turneringarna, nämligen EM 2021 och EM 2022.


Resultaten så här långt och prognoser i Fotbolls EM 2021!

Fotbolls-EM tillhör helt klart de allra största internationella sport evenemangen. Denna artikel kikar närmare på de olika ländernas prestationer så här långt och gör kvalificerade prognoser om vilka lag som har bäst möjligheter att kvalificera sig vidare i turneringen. Med ett blå gult hjärta så analyserar texten givetvis Sveriges insats i premiärmatchen mot Spanien och chanserna för det svenska laget att ta sig vidare i turneringen.

Italien imponerar med två raka segrar

Bollen är rund och därför kan till och med de mest osannolika och oddset fotboll resultat bli verklighet under ett dramatiskt fotbolls-EM. Lag som är nederlagstippade kan överraska medan favorittippade lag kan misslyckas med att leva upp till de högt uppskruvade förväntningarna. Topplaget Italien har imponerat så här långt i turneringen med två raka 3-0 segrar mot Turkiet och Schweiz. Oavgjort mot Wales räcker för att italienarna skall säkra sin gruppspelsseger. Med två raka förluster och en målstatistik på 0-5 så ser det mörkt ut för Turkiet. I nuläget så ser det ut som Wales säkrar sig andraplatsen i gruppen men schweizarna har fortfarande chansen att utmana Wales och följa med italienarna till slutspelet.

Sveriges insats och chanser

Det svenska fotbollslandslaget fick en riktigt bra start i turneringen och lyckades spela oavgjort 0-0 mot ett stjärnspäckat och favorittippat Spanien. Bäste svensk på planen var helt klart målvakten Robin Olsen som bjöd på flera enastående räddningar. Med speciellt den matchavgörande enhandsräddningen på den spanske spelaren Dani Olmos nick samt räddningen på Gerard Morenos nick på tilläggstid så är det helt klart Olsens fenomenala insats som säkrar en viktig poäng åt det svenska laget efter den första matchen. I nuläget så leder Slovakien i Sveriges grupp efter en 2-1 seger mot Polen. Men oavgjort mot topplaget Spanien betyder att Sverige har bra chanser att kvalificera sig vidare i turneringen. I nästa match möter svenskarna Slovakien och därefter Polen. Både Slovakien och Polen är lag som Sverige bör kunna besegra. Med ett starkt försvarsspel så kan Sverige fokusera på att förbättra sig offensivt. Åtminstone en seger mot polackerna eller slovakerna kan räcka för att skicka svenskarna vidare till nästa runda i EM tillsammans med spanjorerna.

”Dödens grupp” med Frankrike, Portugal och Tyskland

I den stentuffa ”dödens grupp” F tävlar de stjärnspäckade storlagen Portugal, Frankrike och Tyskland mot varandra tillsammans med stackats Ungern. De regerande världsmästarna Frankrike inledde med en övertygande 1-0 seger mot Tyskland. Fransmännen var det klart bättre laget och fick dessutom hela två mål bortdömda. Tyskarnas insats var blek och ovanligt ineffektiv. Tysklands spel behöver förbättras avsevärt om tyskarna skall ha en chans att kvalificera sig vidare från denna tuffa grupp. Den portugisiske storstjärnan Cristiano Ronaldo ledde sitt Portugal till en 3-0 seger mot Ungern i Budapest med sina två mål. Det återstår att se hur de regerande europamästarna Portugal kommer att lyckas mot de rivaliserande storlagen Frankrike och Tyskland. I nuläget ser Frankrike och Portugal hetast ut men man skall aldrig räkna ut ett storlag som Tyskland.

Våra nordiska grannar Danmark och Finland

I det nordiska derbyt i Köpenhamn så vann Finland med 1-0 mot ett traumatiserat Danmark vars storstjärna Christian Eriksen fick akut föras till sjukhus efter kollaps och hjärtstopp. Marginalerna var definitivt inte på danskarnas sida som dessutom missade en straffspark. Trots en tuff start så förbättrades Danmarks chanser att kvalificera sig vidare i turneringen efter att Ryssland besegrade Finland med 1-0. Danmark ställs härnäst mot ett starkt Belgien och därefter väntar Ryssland. Oavgjort mot Belgien och seger mot Ryssland kan räcka för Danmark och kvalificera sig från gruppspelet. Men utan storstjärnan Eriksen så blir det antagligen tufft för danskarna att nå långt i årets turnering.

England besegrar Kroatien                                                                       

England inledde fotbolls-EM genom att besegra VM-finalisten Kroatien med 1-0. I andra matchen blev det ett oavgjort med Skottland, men de har fortfarande chansen att kvalificera vidare. Däremot så är det högst tveksamt om engelsmännen har det som krävs för att nå hela vägen fram till finalen. Tjeckien besegrade Skottland med 2-0 och har bra chanser att bli det andra laget som går vidare från denna kvalifikationsgrupp. Det är naturligtvis alldeles för tidigt för att räkna ut ett Kroatien som i sina allra bästa stunder kan nå hela vägen fram till final.

Nederländerna och Österrike inleder starkt

De fotbollstokiga Nederländerna besegrade Ukraina i Amsterdam med 3-2 i en målrik och dramatisk match i grupp C. Holländarna tog ledningen med 2-0 i vad som inledningsvis såg ut att bli en odramatisk match. Men Ukraina kämpade sig tillbaka i matchen och lyckades kvittera till 2-2. De rutinerade holländarna säkrade sig dock en seger genom att göra ett avgörande mål med endast fem minuter kvar av ordinarie speltid. I den andra matchen vann Österrike med 3-1 mot Nordmakedonien. Nederländerna och Österrike är klara favoriter i denna grupp. Holländarna har tidigare vunnit fotbolls-EM men det är osäkert hur långt Nederländerna kan nå i denna turnering med så många starka lag som gör upp om EM-titeln. Holländarna spelar traditionellt en offensiv och underhållande fotboll men måste fokusera på att förbättra sig försvarsspel om de skall kunna nå långt i år.


Sverige Ukraina live stream gratis? Streama Sverige Ukraina EM 2021!

Stream Sverige Ukraina live stream för EM 2021

Sverige Ukraina stream gratis? Streama Sverige vs Ukraina live stream EM? Streama Sverige Ukraina 2021? Sverige tog sig vidare från gruppspelet, något som var väntat. Något som dock överraskade var att man lyckades vinna gruppen före Spanien. Totalt tog man sju poäng på tre matcher och fick på pappret en lättare lottning än om man slutat på andra eller tredjeplats. Nu är det dags för åttondelsfinal för Sverige och för motståndet står ingen mindre än Ukraina. Det är Glasgow som är spelplanen för Blågult och förhoppningsvis kan Sverige ta sig till kvartsfinal. På tisdag får vi veta. Här kan du se på matchen =>

Sverige Ukraina live stream gratis? Streama Sverige Ukraina EM 2021!

Sverige Ukraina stream för EM 2021

Det är Sverige som är favoriter i denna match, något både experter och bettingbolagen tror. Det finns dock en risk att Ukraina vinner matchen om Sverige inte har en bra dag på jobbet. Därför kan det vara bra att ha alla aspekter i åtanke innan man lägger ett spel på denna åttondelsfinal. Det finns många olika marknader att spela på och alla spelbolag har sina odds. Oavsett om vem du satsar på finns flertalet bra oddsbonusar och riskfritt spel från Unibet, Betsafe och Betsson. Det hela är perfekt att dra nytta av inför EM där Sverige möter Ukraina i en kamp om en plats i kvartsfinalen. Bäst odds på Sverige – Ukraina hittar du här =>

Odds för att spela på matchen

I denna tabell hittar ni oddsen för matchen mellan Sverige och Ukraina som är en av åttondelsfinalerna i EM 2021. Vi har tagit fram de högsta oddsen från de största spelbolagen på de mest populära marknaderna. Gör man en snabb överblick är det ganska självklart att det är Sverige som är favoriter att vinna denna match. Med en oddsenhet mindre än Ukraina förväntas Janne Anderssons mannar gå vidare från detta möte. Att Sverige går vidare (1.60) är det mest troliga när det kommer till utgången för denna match. Allt kan dock hända i fotboll.

1 X 2
Odds Sverige vs Ukraina 1X2: 2,40 3,20 3,40
1X 12 2X
Odds Sverige vs Ukraina 1X, 12 & X2 1.35 1.38 1.62
Lägg ditt spel hos Betsson =>
Sverige Ukraina
Odds att gå vidare 1,60 2,30
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.08 1.72
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.55 1.53

Se senaste odds på Sverige – Ukraina =>

Sverige Ukraina live stream gratis? Streama Sverige Ukraina EM 2021!

All info om att titta på matchen

Vart kan man streama Sverige Ukraina EM gratis? Här får du reda på vart du kan streama Sverige-Ukraina live online. När det kommer till EM har vi på Silly Season fått in väldigt många frågor angående Sverige-Ukraina stream. Det blir alltid stor uppståndelse och av erfarenhet från tidigare stormatcher i fotboll så har vi sammanställt info om Sverige-Ukraina stream, vart man kan streama Sverige-Ukraina live gratis, vem som visar och sänder mötet, vart sänds Sverige-Ukraina SE MATCHEN LIVE HÄR och streaming på nätet, datorn och mobilen m.m.

Vem visar matchen?

Var sänds matchen gratis på nätet och live streaming på Internet? Vem kommer visa Sverige vs Ukraina på TV? Sveriges EM-match mot Ukraina visas på TV4 kl. 21:00. Du kan dock streama och spela på matchen hos C More Play =>

Sverige Ukraina live stream gratis? Streama Sverige Ukraina EM 2021!

Streama matchen mellan Sverige och Ukraina: C More Sport

Sverige-Ukraina stream, live streaming!

Detta är åttondelsfinal i turneringen och det är nu det gäller, att vinna eller försvinna.

Se matchen gratis?

Här får du reda på bästa stället att se matchen på datorn. C More Play är det som visar premiären

Var sänds matchen? Här tar vi endast ta upp live streams som är lagliga streams och streams med bra kvalité. Är du ute efter fulstream lär du bli besviken. För att se EM-turneringen via live stream så gäller C More Play.

Sverige-Ukraina stream

Du kan streama EM-premiären. Du kan se den på TV4 samt på streamingtjänsten C More Play. Det går dock inte att se och spela på matchen på något annat sätt.


Sverige Spanien live stream gratis? Streama Sverige Spanien EM 2021!

Stream Sverige Spanien live stream för EM 2021

Streama Sverige-Spanien gratis? Streama Sverige vs Spanien live stream EM? Streama Sverige Spanien 2021? Vi har ni kommit till Sveriges troligen svåraste match i EM. Detta är den första och det är nu man ställs mot Spanien. Efter flera omständigheter är äntligen matchen här. Det kommer dock bli otroligt svårt och nu går vi igenom var du kan se och streama matchen. Här kan du se på matchen =>

Sverige-Spanien-stream

Sverige Spanien stream för EM 2021

Oavsett om du tror på det svenska laget eller om du tror på Spanien kan du spela på supermatchen mellan Sverige och Spanien! Oavsett om vem du satsar på finns flertalet bra oddsbonusar och riskfritt spel från Unibet, Betsafe och Betsson. Det hela är perfekt att dra nytta av inför EM där Sverige möter Spanien. Bäst odds på Sverige – Spanien hittar du här =>

Blågult EM 2021

Sverige och Spanien har ofta ställts mot varandra. Det är två lag som känner varandra väldigt väl. Nu ställs man mot varandra i EM 2021 och det blir troligen dessa två lag som gör upp om förstaplatsen i gruppen.

Sverige Spanien live stream gratis? Streama Sverige Spanien EM

Odds för att spela på matchen

Här ser ni oddsen på de båda lagen. Vi har även lagt in de mest populära marknaderna som många vill spela på inför detta möte. I tabellen hittar du även ett fint erbjudande med förhöjda odds från 888sport som ger dig boostade odds på matchen.

1 X 2
Odds Spanien vs Sverige 1X2: 1,48 4,35 8,40
       
1X 12 2X
Odds Spanien vs Sverige 1X, 12 & X2 1.09 1.24 2.80
Lägg ditt spel hos Betsson =>
Spanien Sverige
Odds att vinna gruppen 2,00 5,50
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.23 1.63
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.06 1.79

Se senaste odds på Sverige – Spanien =>

All info om att titta på matchen

Vart kan man streama Sverige Spanien EM gratis? Här får du reda på vart du kan streama Sverige-Spanien live online. När det kommer till EM har vi på Silly Season fått in väldigt många frågor angående Sverige-Spanien stream. Det blir alltid stor uppståndelse och av erfarenhet från tidigare stormatcher i fotboll så har vi sammanställt info om Sverige-Spanien stream, vart man kan streama Sverige-Spanien live gratis, vem som visar och sänder mötet, vart sänds Sverige-Spanien SE MATCHEN LIVE HÄR och streaming på nätet, datorn och mobilen m.m.

Sverige-Spanien-stream

Vem visar matchen?

Var sänds matchen gratis på nätet och live streaming på Internet? Vem kommer visa Sverige vs Spanien på TV i Madrid? Sveriges EM-match mot Spanien visas på TV4 kl. 20:45. Du kan dock streama och spela på matchen hos C More Play =>

Se och betta på mötet: C More Sport

Sverige-Spanien stream, live streaming!

Detta är gruppfinalen för de båda lagens del i EM. Detta är ett väldigt viktigt möte för de båda. Skulle Spanien vinna kan man dra ifrån Sverige får man ett bra försprång när det kommer till kampen om förstaplatsen.

Se matchen gratis?

Här får du reda på bästa stället att se matchen på datorn. C More Play är det som visar premiären

Var sänds matchen? Här tar vi endast ta upp live streams som är lagliga streams och streams med bra kvalité. Är du ute efter fulstream lär du bli besviken. För att se EM-turneringen via live stream så gäller C More Play.

Sverige-Spanien stream

Du kan streama EM-premiären. Du kan se den på TV4 samt på streamingtjänsten C More Play. Det går dock inte att se och spela på matchen på något annat sätt.


Juventus AC Milan stream 2021

Juventus AC Milan live streaming gratis? Streama Juventus AC Milan live stream gratis!

Juventus AC Milan live stream free? Så kan du streama Juventus AC Milan live streaming gratis ifall du är ute efter att se Juventus AC Milan live stream gratis. Det finns flera alternativ för den som vill se Juventus AC Milan fotboll match live gratisSe matchen live här => Det flera möjligheter att streama Juventus AC Milan live streaming gratis online. Så för dig som vill kolla på Juventus AC Milan på TV idag eller ikväll? Här kan du titta på Juventus AC Milan gratis idag. Här kan du se Derby Della Madonnina. Streama och spela på Juventus AC Milan live här =>

Juventus AC Milan stream

Odds Juventus vs AC Milan 1X2 1 X 2
1.70 3.90 4.75
Odds Juventus vs AC Milan 1X, 12 & X2 1X 12 2X
1,19 1,25 2,05
Tippa hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,64 2,17
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,67 2,20

Juventus AC Milan live stream free

Juventus AC Milan live stream free? Vill du veta säkert vart kan man streama matchen Juventus AC Milan live stream free och gratis? Är du ett Milan-fan eller Juventus-fan så ska du helt enkelt hoppa över de där fulstream-länkarna som stängs ned hela tiden och se och spela på matchen ho spelbolagen – både Unibet och bet365 sänder hela Serie A åt kunderna som har lite pengar på sitt spelkonto. Streama och spela på matchen här =>

Vem visar Juventus Juventus AC Milan live? Se derbyt ikväll på TV? Vilken kanal visar Juventus Milans fotbollsmatcher på TV? För att slippa tänka på vart Juventus AC Milan matchen visas eller vilka kanaler som kommer att sända matcherna rekommenderas C More! För endast 199 kr/månad så får du Serie A och La Liga i toppkvalité. Du kan även se och spela på Serie A hos Unibet eller hos bet365

Streama Juventus AC Milan live fotboll på TV idag – vilken tid börjar Milan – Juventus live stream

Ifall du vill se Juventus AC Milan på TV eller live stream så är det C More som gäller i första hand. Du kan även se hela den italienska ligan gratis via live stream, detta hos UnibetTV.

Juventus AC Milan stream

Streama Juventus AC Milan gratis live?

Derby della Madonnina  är ett av världens största derbyn som inte bör missa helt enkelt. Inför Juventus AC Milan live stream så har vi sammanställt info om Juventus AC Milan gratis stream, vart man kan streama Juventus AC Milan live gratis, vilka som visar och sänder Juventus AC Milan stream, vart sänds Juventus AC Milan fotboll live stream gratis och streaming på nätet, datorn och mobilen m.m.

Juventus vs AC Milan live stream free

Bästa Juventus AC Milan streaming och Juventus AC Milan live stream gratis hittar du hos Unibet TV. Just nu så visar både bet365 och Unibet Juventus AC Milan stream gratis på sina sidor. Ifall du hellre vill streama till bättre kvalité och med svenska kommentatorer hittar du den bästa streamen hos C More.

Juventus AC Milan match live stream

Unibet TV och bet365 streamar många matcher gratis via live streaming, och det gäller även detta stormöte som drar igång klockan 20:45 på söndagskvällen. Vart kan man streama Juve-AC Milan gratis och bästa stream?

Du kan streama Milan-Juventus-matchen live hos C MoreKöp Juventus-Milan live stream hos C More!

Juventus AC Milan stream, gratis live streaming av matchen?

El derbi Madrileño är ett av världens största derbyn som inte bör missa helt enkelt. Juventus AC Milan stream live gratis? Hos bet365 och Unibet kan du se många matcher gratis via live streaming, även Juventus – AC Milan!

C More sänder Juventus AC Milan matchen på TV och vill du se Juventus AC Milan stream via live streaming i HD på dator eller surfplatta är det streamingtjänsten C More som gäller. C More streaming kostar 199 kr/mån. Du kan även se och spela på den hos antingen bet365 och Unibet.

Juventus vs AC Milan vilken kanal visar matchen och vilken tid börjar Milan vs Juventus matchen? Juventus mot AC Milan spelas på söndagen den 9 maj 2021 kl. 20:45 på Juventus Stadium i Torino, Italien. Sändningsstart är kl 20:40 på C More och speltid är kl. 20:45 och matchen visas på kanalen C More som är en betalkanal.

Juventus AC Milan odds & live stream

Ska du tippa på Juventus AC Milan-matchen i fotboll? Du kan kolla på matchen samtidigt som du kör livebetting. Ta del av riskfria spel och bonusar från bet365Unibet, Betsafe och LeoVegas så får du störst upplevelse för pengarna när du kollar Juventuss fotbollsmatch mot AC Milan.

Odds Juventus vs AC Milan Serie A 9 maj 2021

Här hittar du Unibets bästa odds inför Juventus vs AC Milan-matchen:

Odds Juventus vs AC Milan 1X2 1 X 2
1.70 3.90 4.75
Odds Juventus vs AC Milan 1X, 12 & X2 1X 12 2X
1,19 1,25 2,05
Tippa hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,64 2,17
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,67 2,20

Juventus AC Milan stream live

Vart sänds livestream Juventus AC Milan stream? Här tar vi endast ta upp live stream som är lagliga streams och streams med bra kvalité. Söker du efter en fulstream så lär du bli besviken.

Se Juventus AC Milan fotboll live gratis och på TV

Vart sänds Juventus AC Milan stream gratis på nätet och live streaming på Juventusnet? Vem visar Juventus vs AC Milan fotbollsmatch på TV i Juventus? Juventus match mot AC Milan visas på C More kl. 20:45. Du hittar även mer info hos C More, Unibet och bet365.

Juventus AC Milan stream live: C More

Juventus AC Milan gratis live stream C More? Nej, men du kan alltid se den gratis hos Unibet och bet365. För att se matchen via live stream i HD med svenska kommentatorer måste du ha C More eller streamingtjänsten C More som är en betaltjänst. C More kostar 199 kr/månad och då ingår La Liga och Serie A. Du kan läsa mer om Juventus AC Milan på uefa.com och lagens webbsidor acmilan.com och Juventus.it

Juventus AC Milan stream

Frågor och relaterade sökningar till Juventus AC Milan matchen och live stream och streaming m.m.

TV-tider Serie A och spelschema

Samtliga av Milans och Juventus matcher i Serie A kommer att sändas på C More. Både bet365 och Unibet visar Serie A gratis, men det är Viasat som har rättigheterna att sända Serie A på tv med svenska kommentatorer och i HD. Det innebär att du kan följa samtliga matcher som ditt favoritlag spelar på C More.

TV-rättigheter Serie A

Viasat äger de svenska TV-sändningsrättigheterna till Serie A. Viasat har exklusiva TV-rättigheter till tom säsongen 2021 och vilket ger bolaget rätt att sända matcherna på samtliga Viasat-kanaler och/eller deras streamingtjänst C More.

Hos Fotbollidag.se hittar du även mycket annan information om matchen, bland annat speltips Juventus AC Milan, information om vem visar matchen Juventus AC Milan samt vilken kanal som visar Juventus AC Milan.


Gruppspelsmatcherna vi längtar efter i EM 2021

Det är snart dags att ta sikte på det kommande Europamästerskapet inom herrfotboll. Vi tar därför en närmare titt på de tuffa matcher som väntar Sverige, men också övriga spännande gruppspelsmatcher innan turneringen skiftar över till slutspel.  

Fotbollsmästerskap innebär förstås en sportslig högtid med mängder av höjdpunkter. Det är också en speciell tid där nationer förenas och bultar för en och samma sak. Vill du göra den ultimata uppladdningen inför EM 2020 som nu blivit EM 2021? Då hittar du gott statistik, tabeller, odds och mycket mer på Fotboll.com. Tills vidare kikar på de största gruppspelsmatcherna!

Tuff grupp väntar Sverige

I ett slutspel kan precis allting hända – men innan Sverige kommer så långt måste de se till att passera tuff grupp E, som på förhand förväntas avgöras i sista omgången.  Inledningsvis möter Sverige gruppfavoriterna Spanien. Därefter väntar en på pappret betydligt enklare match mot Slovakien och slutligen jämbördiga Polen.

Sverige har under Janne Andersson visat att de kan slå vilket motstånd som helst och av den anledningen finns en förhoppning om att Blågult ska kunna rubba Luis Enriques lag. En seger i premiären mot Spanien skulle innebära att en vinst mot Slovakien räcker för att ta dem vidare. En torsk i premiären sätter istället stor press på Sverige och bäddar för rysare mot Polen.

Gott om toppmatcher

Grupperna i EM 2021 är upplagda för flera storslagna möten. Första stora premiärmatchen är den mellan Ryssland och Belgien. Medan Belgien har betydligt mer talang i truppen har ryssarna fördelen att få spela hemma på Sankt Petersburg-stadion.

I grupp D ställs England och Kroatien emot varandra i sina första matcher. En match som sätter tonen för båda lagens strävan om att uppnå stora saker under mästerskapet. England hålls inför EM som favoriter att kamma hem guldet och vill inte få en haltande start mot Kroatien som lyckades ta sig hela vägen till finalen mot Frankrike i VM 2018.

Senare möter England Skottland som nu tagit sig till deras första stora mästerskap på 22 år. Matchen på Wembley blir den 115:e drabbningen länderna emellan. Av dessa har England vunnit 48 stycken och Skottland 41 stycken. Historiken säger med andra ord överraskande resultat mycket väl kan inträffa.

Dödens grupp

Vad vore ett mästerskap utan en grupp där minst en titan måste ryka falla? Grupp B i EM 2021 är en av de tuffaste grupperna under de senaste tjugo åren. Här möts nämligen Tyskland, Frankrike, Portugal och Ungern. Först ut är matchen mellan Portugal och Ungern följd av Frankrike-Tyskland. Sällan har det varit så viktigt att slå sina första motståndare och få en bra start på mästerskapet.

Gruppspelet i EM 2021 pågår mellan 11:e – 23:e juni. 26:e juni – 11:e juli pågår slutspelet. Samtliga matcher visas på C More och TV4.


New York godkänner budget med online betting

Onlinebetting och gambling är något som blir allt mer populärt. Det är inte bara i Sverige, Norden eller i Europa som det finns intresse för att lägga en slant, antingen på ett sportevent eller någon annan händelse som sker i världen. Även casinospel finns på listan hos många när det kommer till intresse och nöje. Tidigare har flera länder varit väldigt stängda men under den senaste tiden har allt fler länder och områden godkänt att invånarna spelar på betting och gambling online.

Trots att många kanske inte tror det har betting online under en längre tid varit olagligt. Sakta men säkert har delstat efter delstat dock gått med på att låta sina invånare och folk som befinner sig där rent geografiskt att spela online. Den senaste delstaten i ordningen är New York. Tidigare har guvernören Andrew Cuomo sagt strikt nej till att låta spelbolag erbjuda sina digitala tjänster till folk i regionen.  Detta så sent som vid årsskiftet. Nu har Cuomo dock ändrat sig och gått med på att befolkningen spela online. För endast några dagar sedan godkändes även en ny budget för delstaten där man räknar med onlinebetting.

– New York har potential att bli den största bettingmarknaden i USA, och om vi legaliserar så kan vi behålla miljontals dollar i skatteintäkter här hemma, vilket kommer hjälpa oss ur pandemin”, sa Andrew Cuomo tidigare i år när budgetförslaget presenterades.

Det är inte helt klart hur det hela kommer gå till. Det pratas dock om att delstaten New York själv kommer att styra över marknaden där två operatörer får licenser och därefter kan dela ut dessa till underleverantörer, så kallade “skins”. Samtidigt sägs det hela bygga på en vinstdelningsmodell när delstaten får 55 procent av bruttospelsintänkterna från operatörerna. Samtidigt kommer det att krävas en spellicens för att kunna bedriva verksamheten i delstaten, en licens som kostar 25 miljoner dollar vid registrering.

Spelbolag gör upp om licenserna

Då budgeten precis godkänts är det mycket som ännu inte är bestämt. För tillfället finns det inga riktlinjer för hur det kommer gå till och vilka spelbolag som kommer vara tillgängliga i New York. Det blir en kamp mellan de största jättarna om att få erbjuda sina tjänster.

Då det finns flera företag som inte har några problem varken med att driva verksamheten eller betala de 25 miljoner dollar som licensen kostar blir det intressant att se vilka bolag som drar det längsta strået. Det har pratats om bland annat DraftKings, Fanduel, Betrivers och bet365 som möjliga aspiranter.

Det pratas även om att det ska finnas flera olika betalmöjligheter för de som vill sätta in pengar på sina spelkonto. Tjänster som PayPal, Transferwise och MuchBetter är några av de som det ryktats om. Även de mer traditionella metoderna så som kreditkort, direktbetalning via bank och banköverföring sägs finnas med bland de betalmetoder som ryktats finnas hos några av de casinon som kommer att öppna.

Det återstår att se när och hur snabbt marknaden för onlinebettingen drar igång i den amerikanska delstaten. Något som dock står klart är att det kommer hjälpa delstaten under coronapandemin.

SE ÄVEN: Förändringar i hur vi gör insättningar och uttag hos casinon


Förändringar i hur vi gör insättningar och uttag hos casinon

Det förvånar nog ingen att casinobranschen är i ständig utveckling för att kunna tillfredsställa casinospelarnas krav på modern underhållning. Det dyker med jämna mellanrum upp nya funktioner. Medan vissa är innovativa så är andra helt enkelt en standard vi redan är vana vid.

Insättningar och eventuella vinstuttag spelar en rätt stor roll i ens casinoupplevelse. Dessa har sett större förändringar de senaste åren med flertalet förbättringar.

Nya moderna betalmetoder har tagit över spelmarknaden och underlättat för spelaren. Detta gäller även svenska tjänster och bland annat casino med Swish har blivit allt vanligare. Svensklicensierade spelbolag ska alltså numera kunna erbjuda en säker och smidig upplevelse för alla.

Innovation har lett spelmarknaden framåt

Det var egentligen inte särskilt länge sedan som man var tvungen att skicka in diverse dokument och ID-handlingar för att ens kunna gå med i ett online casino, eller åtminstone för att få sin utbetalning.

I vissa länder är det här fortfarande aktuellt, men i Sverige har tekniken avancerats en del i alla fall. Numera krävs det att man använder e-legitimation såsom BankID för att identifiera sig och bli verifierad för registrering. Det är det säkraste sättet att gå med och därför rekommenderas det alltid att spela på ett casino med svensk licens, om man nu vill spela överhuvudtaget.

Bara tack vare de här funktionerna så har flera områden i branschen fått sig ett rejält uppsving. Det kommer hela tiden ny teknik som både underlättar och skapar mer trygghet för de som väljer att spela på nätet, något som är särskilt viktigt med tanke på regleringen vi har i Sverige. Även Spelinspektionen bidrar med funktioner som hjälper många att spela tryggt.

Förändringar i hur vi gör insättningar och uttag hos casinon

Ny standard med smidiga insättningar

Idag är det enklare än någonsin att göra insättningar hos ett nytt casino. De nätcasinon som har svensk licens erbjuder registrering med BankID, som sedan kan kombineras med diverse betalningsmetoder för att spelaren ska kunna göra sin insättning direkt.

Insättningarna sker mycket smidigt. Oftast räcker det med att fylla i beloppet man vill sätta in, verifiera sig med e-legitimation och sedan välja bank och sin föredragna applikation för betalningar, som t.ex. Swish.

Därefter ska man kunna fortsätta att spela för pengar på nätet. Det har helt enkelt blivit den nya standarden för casinospel i Sverige sedan bara ett par år tillbaka.

Snabbare uttag än tidigare

Den digitala spelmarknaden är inte bara i en växande fas utan den är också i ständig förändring. I takt med att tekniken blir allt mer avancerad lanseras också nya finurliga tjänster och lösningar. Swish och BankID är exempel på två sådana tjänster och de har hamnat i rampljuset senaste åren och används numera flitigt i casinovärlden.

Dessa tjänster underlättar både för speloperatörer och de spelare som dras till den här typen av underhållning. Bland annat har väntetiden för utbetalning av spelvinster reducerats från upp till veckor till i bästa fall några minuter.

En tydlig skillnad med andra ord, och detta med snabba utbetalningar är en lyx som dagens spelare har börjat ta för givet. För att ett casino ska kunna behaga spelare krävs det därför att det erbjuder betalningsmetoder som gör det möjligt att ta ut spelvinster antingen direkt eller åtminstone inom 24 timmar.

Ökat fokus på skydd och säkerhet

Betalningsmetoder är idag inte bara snabba och lätthanterliga, utan de är i hög grad även säkra. Det beror till stor del på att det inte längre är nödvändigt att lämna ifrån sig bankuppgifter och andra uppgifter som man ogärna delar med sig av. Men det har också att göra med att de nya sätten att göra insättningar och uttag på är bättre på att skydda sig mot intrång och andra olagliga aktiviteter.

På tal om säkerhet ställs det nuförtiden höga krav på nätcasinon att skydda sina spelare och erbjuda de en trygg spelmiljö. Kraven kommer från Spelinspektionen och det gäller samtliga speloperatörer som är verksamma i Sverige.

Förutom att casinon enligt lag självklart måste göra allt för att skydda sig mot hackare måste de också värna om ansvarsfullt spelande. Det betyder att spelare måste ha tillgång till vissa verktyg samt möjlighet att begränsa sitt spelande. Målet är att skydda spelare från att spela för mycket och erbjuda hjälp om det går överstyr.