Fotbolls EM finalen TV tider – vilken kanal sänder EM final 2024? Se här!

Fotbolls EM finalen tid & TV kanal

EM 2024 finalen TV tider? EM final tid & TV kanal? Vi har nu kommit långt i turneringen och det är dags att ta reda på Vilken kanal visar EM finalen fotboll på TV? Här går vi igenom EM final tider och vilka svenska kanaler som kommer att sända EM-finalen på TV i Sverige. Det är sedan länge klart var, när och hur finalen kommer att sändas men det är inte alltid lätt att hålla koll och därför har vi nu samlat all information i en och samma artikel. Det är TV4 som visar EM-finalen men du kan även se EM-finalen hos TV4 Play ifall du vill slippa reklam och avbrotten. Se finalen hos TV4 Play =>

Fotbolls EM finalen TV tider – vilken kanal sänder EM final? Se här!

EM finalen 2024 – Spanien är favoriter

Nedan går vi igenom oddsen inför finalen i Fotbolls-EM, där Spanien är favoriter att vinna. Efter att ha slagit ut både Tyskland och Frankrike har de visat upp en formidabel styrka och skicklighet. Nu är de bara 90 minuter från att skriva in sig i historieböckerna som vinnare. Med en plats i finalen och ögonen på sitt tredje EM-guld genom tiderna, står Spanien redo att ta hem segern och befästa sin position som en av Europas mest framstående fotbollsnationer.

1 X 2
Odds Spanien vs Nederländerna/England 1X2: 3,05 3,10 2,67
1X 12 2X
Odds Spanien vs Nederländerna/England 1X, 12 & X2 1.50 1.40 1.41
Spanien NL/ENG
Odds att vinna trofén 2,00 1,87
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.14 1.68
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.65 1.48

Du hittar de senaste oddsen här =>

EM final: spela på EM finalen?

Vem vinner EM? Ser man till oddset på EM vinnare så blir det England som tar hem titeln. När vi tidigare tippa vinnaren i EM och vår senaste rankning av alla EM lag i EM 2024 var det många som trodde på Tyskland.

Vem vinner EM finalen? Blir det England, Italien, Spanien eller Danmark som vinner idag på söndagskvällen? Ska du tippa på EM finalen? Om ja, så ska du ta del av ett gratisspel på matchen från Unibetbet365, Expekt och Betsson!.

Vinner Frankrike så fyller det på sin lagkassa med ordentligt då vinnaren av EM räkna med att få mycket pengar i prispengar. Här kan du se streaming för EM.

EM-finalen – vem visar EM-finalen fotboll i Sverige?

Vilken kanal visar EM finalen? Vart sänds EM finalen ikväll? I vilken kanal visas EM finalen? EM finalen kommer att visas av TV4 och TV4 Play. EM-finalen visas ikväll kl. 21:00, söndagen den 14 juli, och spelas på Olympiastadion, Berlin, Tyskland.

EM är Europas bästa landslagsturnering där de bästa landslagen från de bästa landslagen i Europa gör upp om vilket landslag som är bäst i Europa. Vinnaren av EM räknas även som Europas bästa landslag och de som är i final är ännu inte klart. Det återstår att se vilka land som tar sig dit.

Fotbolls EM finalen TV tider – vilken kanal sänder EM final? Se här!

EM finalen vilken kanal och EM 2024 finalen TV tider?

EM final vilken TV kanal? När det kommer till svaret på frågan om vilken kanal sänder EM finalen så är ett beslut taget. Det är SVT och TV4-gruppen (TV4 Play) som äger rättigheterna till EM och finalen av EM kommer att visas på någon av TV4-gruppens kanaler. EM finalen kommer att sändas av TV4 och TV4 Play.

Vilka kanaler sänder EM-finalen?

Vilken kanal sänder EM-finalen ikväll? Det är många som vill få svar på frågan om vilken kanal sänder EM finalen, därför har vi på Silly Season Sverige satt ihop en artikel för att man snabbt och enkelt ska kunna hitta var och vilken tid EM-finalen spelas. Det finns flertalet sett att se på finalen i EM. Man kan välja att se EM-finalen på plats på Olympiastadion i Berlinförorten Olympiastadion eller i soffan hemma och kolla på final-matchen på TV eller via live stream där TV4 Play är det bästa alternativet.

EM final vilken tid?

EM finalen vilken kanal går den på? För att ta reda på kanalen för EM-finalen där titeln avgörs gör upp behöver man inte längre vänta. TV4 Play har gått ut med vilka kanaler som kommer sända finalen och svaret är TV4 och TV4 HD, TV4 Play Fotboll och TV4 Play.

Vart sänds EM finalen? Att SVT och TV innehar de svenska TV-rättigheterna för EM innebär också att det blir de kommer att sända EM-finalen på någon av deras TV-kanaler. Denna gång så är det TV4 som kommer att visa EM finalen i Sverige. Vilken kanal det blir kan variera, men TV4-gruppen brukar sända EM på flera av sina svenska kanaler så man kan även alltid se dessa på TV4 Play.

Här är kanalerna som sänder EM-finalen

EM-final på svenska TV? Vilka svenska kanaler kommer att sända EM-finalen TV? Det är inte klart ännu, men du kan iskallt räkna med att EM-finalen kommer att sändas på någon av nedanstående TV4 Play kanaler. Finalen kommer att visas på TV4 och TV4 Play som kommer att visa finalen.

Så svaret på vilken kanal visar EM finalen är TV4, TV4 HD och TV4 Play Fotboll samt att den streamas live av TV4 Play.

Läs mer om EM 2024 finalen TV tider

Samtliga EM matcher inklusive EM-finalen kommer att visas på TV4 Play stream. SVT och TV4-gruppen har köpt TV-rättigheterna till fotbolls EM i Sverige under flera år framöver.


Vilka i damlandslaget har flickvän? Kärleksparen i svenska damlandslaget fotboll!

Vilka i damlandslaget är lesbiska? Svenska landslagsspelarnas kärlekspartners!

Vilka i damlandslaget har flickvän? I ljuset av Sveriges damlandslags framstående prestationer på fotbollsplanen är det lätt att glömma den kärlek och stöd som omger spelarna utanför arenan. Bakom varje framgångsrik idrottare står en stark kärlekspartner som delar deras resa, deras segrar och deras motgångar.

I denna artikel ska vi fördjupa oss i världen av kärlekspartners till spelarna i svenska damlandslaget i fotboll, och utforska de starka band och stödjande relationer som bidrar till lagets framgång både på och utanför planen. Många undrar hur många i svenska damlandslaget har flickvän och det är något vi ska berätta för er i den här texten, så fortsätt att läsa för att ta del av kärleksparen i svenska landslaget och svenska landslagsspelarna partners. Se och spela på fotboll live =>

Vilka i damlandslaget har flickvän? Kärleksparen i svenska damlandslaget fotboll!

Vilka i damlandslaget har flickvän? Lesbiska spelare damlandslaget!

I en tid när mångfald och inkludering inom idrotten blir alltmer betonat är det värt att notera hur svenska damlandslaget i fotboll står som en lysande symbol för både framgång och acceptans. Bortom deras imponerande prestationer på planen, finns en fascinerande dimension av personliga relationer som präglar lagets identitet. En sådan dimension är de romantiska banden mellan spelarna och deras partners utanför fotbollsarenan.

I många av dessa relationer syns en klar trend: många spelare i det svenska damlandslaget har flickvänner och identifierar sig som lesbiska. Det är en verklighet som har framträtt inte bara genom rykten och spekulationer, utan genom öppenhet och stolthet hos flera av spelarna.

Denna öppenhet är inte bara en personlig ståndpunkt utan också en viktig del av den kultur som laget har byggt upp kring sig självt. Genom att vara ärliga och öppna om sina relationer har dessa spelare bidragit till att normalisera och belysa mångfalden inom idrotten, särskilt inom den annars traditionellt konservativa fotbollsvärlden.

Vilka i damlandslaget har flickvän?

Några av de mest framstående exemplen på dessa relationer inkluderar den långvariga och offentliga förbindelsen mellan Olivia Schough och Caroline Seger. Deras kärlekshistoria har varit en inspirerande berättelse om gemenskap och stöd, vilket har satt en stark ton för hur andra par inom laget hanterar sina egna relationer.

Att så många spelare inom det svenska damlandslaget har flickvänner och identifierar sig som lesbiska är inte bara en slump. Det är ett resultat av den öppna och inkluderande miljö som laget har skapat och byggt upp genom åren. En miljö där kärlek och stöd är välkomna oavsett vilken form de tar, och där varje spelares personliga lycka och välbefinnande ses som en viktig del av lagets framgång.

Genom att belysa och omfamna mångfalden inom sina egna rader, har det svenska damlandslaget blivit en kraftfull symbol för vad som är möjligt när idrotten är mer än bara en tävling. Det är en plats där kärlek, gemenskap och respekt är lika viktiga som vilket matchresultat som helst. Vi ska nu gå igenom allt kring vilka i damlandslaget har flickvän. Se och spela på fotboll live =>

Vilka i damlandslaget har flickvän? Kärleksparen i svenska damlandslaget fotboll!

Det finns 9 (tidigare 12) öppet lesbiska spelare i svenska damlandslaget

Olivia Schough och Caroline Seger i damlandslaget är ett par

Vem bor Caroline Seger tillsammans med? Vem är Olivia Schough ihop med? Svaret är att Olivia Schough och Caroline Seger är sambos med varandra och bor ihop i Malmö. Landslagsstjärnorna har ännu inte offentliggjort sin relation, men det är välkänt att paret lever sina liv tillsammans och är ihop med varandra. Utöver att Seger och Schough spelat ihop i landslaget under lång tid så delar de även samma klubblag i form av FC Rosengård i Damallsvenskan.

Emma Kullberg och Julia Zigiotti Olme i damlandslaget är ihop

Emma Kullberg och Julia Zigiotti Olme har förlovat sig. Det var på nyårsafton 2022 som Julia Zigiotti Olme friade till Emma Kullberg som sa ja! Julia delade stolt med sig av ögonblicket på sin Instagram. Julia och Emma är ett par i svenska damlandslaget och svar på frågan vilka i damlandslaget är tillsammans? Fotbollsparet spelar tillsammans i engelska Brighton.

Aurora Galli är Nathalie Björn partner

Nathalie Björn partner är Aurora Galli som spelar för Everton och Italien. Nathalie och Aurora träffades när Nathalie kom till Everton efter att ha spelat OS i Tokyo 2021 med det svenska damlandslaget. ”Det låter så töntigt, men det var kärlek vid första ögonkastet. Jag hade aldrig haft flickvän förut. Jag visste att jag drogs till personligheter oavsett om det var killar eller tjejer, men jag hade bara haft pojkvänner tidigare. När jag kom till England hade det precis tagit slut med en kille och plötsligt träffade jag Aurora och kände att det var mer än bara vänskap. Det var bara en sådan stark känsla och så blev det vi.”, har Nathalie Björn berättat i en intervju med Damernas Värld.

Megan Brakes är Filippa Angeldahl partner

Filippa Angeldahl partner är agenten Megan Brakes. Filippa Angeldahl förlovade sig med Megan Brakes 2022 och Filippa Angeldahl ska bli mamma 2024 då hennes partner Megan är gravid. Megan Brakes är fotbollsagent på Neverland Management och var med i affären som tog Angeldahl till Manchester City. Paret lever ihop i England.

Pernille Harder är Magdelena Eriksson partner

Magdelena Eriksson partner är Pernille Harder som spelar i Chelsea och danska damlandslaget. Svaret på frågan vem är Magdalena Eriksson tillsammans med är alltså Pernille Harder. Eriksson och Harder är ett av fotbollsvärldens mest kända kärlekspar efter den klassiska bilden från VM 2019 där paret kysste varandra.

Lisa Hurtig är Lina Hurtig partner

Lina Hurtig partner är Lisa Hurtig. Det är alltså svaret på frågan vem är Lina Hurtig ihop med? Nu är Lina Hurtig mamma till parets barn Lo som föddes av hennes partner Lisa Hurtig för tre år sedan. Lisa har även hon varit fotbollsspelare och spelade över 300 matcher för Linköping. Paret lever ihop i Turin där Lina spelar för det italienska storlaget Juventus.

Lisa Boattin är Linda Sembrant partner

Linda Sembrant partner är Lisa Boattin som spelar för Juventus och Italiens damlandslag. Precis som flera andra spelare i svenska damlandslaget så har Linda Sembrant valt att dela sitt liv med en annan fotbollsspelare. I det här fallet är det Lisa Boattin, den italienska lagkamraten i Juventus, som Sembrant fallit pladask för.

Pernilla Johansson är Jennifer Falk partner

Jennifer Falk partner är Pernilla Johansson, futsalspelare IFK Göteborg. Har Jennifer Falk barn? Ja, i november 2022 blev Jennifer Falk mamma när hennes sambo Pernilla föddes parets första barn Lilly.

Mika Fischer är Nilla Fischer partner

Nilla Fischer spelar inte längre i damlandslaget, men Nilla Fischer partner och fru är Mika Fischer. Har Nilla Fischer barn? Ja, Nilla Fischer är mamma till två barn tillsammans med sin partner Mika. Två söner där den äldsta heter Neo.

Sabine Willms är Hedvig Lindahl partner

Hedvig Lindahl spelar inte längre i damlandslaget, men Hedvig Lindahl fru är Sabine Willms. Har Hedvig Lindahl barn? Ja, Hedvig Lindahl är mamma till två söner, Timothy och Nathan, tillsammans med sin fru Sabine Willms.

Mer om svenska damlandslaget i fotboll

Det här var allt för den här gången när det kommer till frågan vilka i damlandslaget har flickvän och vilka i landslaget är lesbiska? Vi på Fotboll Idag har även skrivit om relaterade ämnen som vilka i damlandslaget är tillsammans och avhandlat artiklar om enskilda landslagsspelare. Läs mer om damlandslaget hos Svensk Fotboll.


Djurgården Malmö FF live stream? Streama DIF vs MFF stream gratis!

Djurgården Malmö FF live stream & vilken kanal sänder DIF MFF?

Djurgården Malmö FF live stream gratis? Se DIF-MFF live stream match genom live streaming online på nätet? Hos Unibet och bet365 kan du se och spela på Europeisk toppfotboll från La Liga, Bundesliga, Serie A via live streaming men inga DIF vs MFF matcher från allsvenskan ifall du befinner dig i Sverige. Strunta i alla DIF MFF fulstream länkar som blir nedstängda hela tiden och streama matchen hos TV4 Play => . Se och spela på fotboll live =>

Djurgården Malmö FF live stream? Streama DIF vs MFF stream gratis!

Djurgården Malmö FF live stream: TV4 Play har spikat stream & TV-tider för DIF vs MFF

När är nästa match mellan Malmö FF och Djurgården 2024 Fram till idag fanns ingen detaljerad information om vilken kanal som kommer att sända matcherna mellan Malmö FF och Djurgården live stream i Svenska Cupen 2024. Detsamma gäller vart man kan streama Djurgården Malmö FF live stream gratis.

Nu har TV4 Play gått ut med information om sin TV-sändning. TV4 Play kommer att direktsända matcherna mellan Malmö FF och Djurgårdens IF i allsvenskan och svenska cupen på TV4 Play. Stormatchen mellan de Allsvenska topplagen sänds i TV4 Play med avspark klockan 19:00 och sändningstid drygt en halvtimme innan matchen drar igång. TV-tiderna för Djurgården Malmö FF uppdateras så fort ny info släpps.

Malmö FF-Djurgården live stream & odds

Odds Malmö FF vs Djurgården 1X2
1 X 2
1,56 3,85 5,75
Odds Malmö FF vs Djurgården 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,12 1,24 2,35
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,80 1,96
Odds Över/Under 2,5 mål
Över 2,5 mål Under 2,5 mål
1,81 2,00

Djurgården Malmö FF live streaming

Cupfinalen mellan Malmö FF och Djurgården lovar att bli en fotbollsfest av stora mått. Med två av Sveriges mest framstående fotbollsklubbar på plan, bjuds det på en match där tradition möter passion. Denna final i Svenska Cupen spelas på neutral mark och är en efterlängtad höjdpunkt för både spelare och supportrar.

Malmö FF, en klubb med djupa rötter och en imponerande historik i svensk fotboll, har under säsongen visat prov på både teknisk skicklighet och strategiskt spel. De blåklädda från Malmö är kända för sin förmåga att prestera under press och kommer med en bred trupp där flera spelare kan vara matchavgörande.

Djurgården, å sin sida, bär med sig en lika stark cuptradition och en vilja av stål. De Blåränderna från Stockholm har en balanserad mix av unga talanger och erfarna veteraner, vilket gör dem till en tuff motståndare i alla lägen. Deras dynamiska och aggressiva spelstil kan definitivt ställa till problem för Malmö.

Taktiken kommer att vara avgörande i denna final. Båda lagen har tränare som är skickliga på att anpassa sina strategier efter motståndet och matchens utveckling. För Malmö kan nyckeln vara att utnyttja sina starka offensiva sidor för att pressa Djurgårdens försvar, medan Djurgården förmodligen kommer att satsa på snabba omställningar och effektivt mittfältsspel för att bryta ner Malmös uppspelsvägar.

Stämningen kring matchen är elektrisk. Supportrarna från båda klubbarna ser fram emot en intensiv och underhållande match där både stolthet och en plats i Europa står på spel. Cupfinalen är inte bara en kamp om en trofé, utan också en chans för spelarna att skriva in sig i sina klubbers historieböcker.

Det blir utan tvekan en match där marginalerna kommer att vara små, och där varje chans kan vara avgörande. För fansen innebär det en dag fylld av spänning, gemenskap och fotbollsglädje. Så, med blicken fast riktad mot spelet och hjärtat fullt av förhoppningar, väntar nu fotbollssverige spänt på att få se vilket lag som kommer att lyfta Svenska Cupens pokal.

Djurgården Malmö FF live stream & TV: TV4 Play sänder fotboll live

Så här ser matchdatum, speltider, kanaler, live stream för matchen Malmö FF vs Djurgården i Allsvenskan 2021. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, stream för Djurgården Malmö FF i Allsvenskan 2024.

När det gäller Djurgården Malmö FF TV-kanal och TV-tider vet vi att matchen kommer sändas på TV4 Play, men både tid och kanal var osäkert fram till idag. Enligt de senaste uppgifterna från TV4 Play så kommer Malmö FF vs Djurgården Allsvenskan att sändas i TV4 Play klockan 14:00.

DIF-MFF kommande matcher

Matchdag Matchtid Svenska Cupen/Allsvenskan Live stream & betting
2024-04-25 19:00 Djurgården – Malmö FF TV4 Play > Följ & Spela >
2024-05-01 14:00 Malmö FF – Djurgården (cupfinal) TV4 Play > Följ & Spela >
2024-08-01 16:00 Malmö FF – Djurgården TV4 Play > Följ & Spela >

När det gäller MFFs och DIFs kommande matcher och vart man kan man se övriga matcher och vart man kan streama matcherna i Allsvenskan så hittar du mer info om på längre ned där du ser fullständig spelschema för respektive lag.

Djurgården Malmö FF live stream? Streama DIF vs MFF stream gratis!

Foto: Bildbyrån

Djurgården Malmö FF live stream, odds & speltips

Ifall du funderar på att spela på Djurgården Malmö FF i Allsvenskan har vi tagit fram lite statistik från de senaste mötena. Nedan kommer att uppdatera med odds på Djurgården Malmö FF från bland annat hos Unibet, bet365 och LeoVegas som är de bolag som erbjuder mest för pengarna på matchen.

Djurgården Malmö FF Head to Head (H2H) – tidigare möten, resultat och statistik

Malmö FF-Djurgården Head to Head (H2H) – Allsvenskan & Svenska Cupen resultat –  senaste matcherna & resultat

Datum Tid Match Resultat
2024-04-25 19:00 Djurgården – Malmö FF 0 : 1  (0 : 0) (0 : 1)
2023-08-20 16:00 Malmö FF – Djurgården 0 : 0  (0 : 0) (0 : 0)
2023-07-17 16:00 Djurgårdens IF – Malmö FF 2 : 0  (1 : 0) (1 : 0)
2022-10-20 16:00 Malmö FF – Djurgårdens IF 2 : 3  (2 : 0) (0 : 3)
2022-05-16 16:00 Djurgårdens IF – Malmö FF 4 : 0  (2 : 0) (2 : 0)
2021-09-18 15:00 Malmö FF – Djurgårdens IF 1 : 1  (1 : 0) (0 : 1)
2021-05-03 15:00 Djurgårdens IF – Malmö FF 3 : 1  (1 : 0) (2 : 1)
2020-10-19 15:00 Djurgårdens IF – Malmö FF 3 : 2  (0 : 1) (3 : 1)
2020-07-01 15:00 Malmö FF – Djurgårdens IF 1 : 0  (1 : 0) (0 : 0)
2019-08-25 17:30 Malmö FF – Djurgårdens IF 0 : 1  (0 : 0) (0 : 1)
2019-07-14 17:30 Djurgårdens IF – Malmö FF 1 : 1  (0 : 0) (1 : 1)
2018-05-03 15:00 Malmö FF – Djurgårdens IF 1 : 0  (0 : 0) (1 : 0)
2018-04-18 15:00 Djurgårdens IF – Malmö FF 3 : 0  (0 : 0) (3 : 0)
2017-08-07 15:00 Djurgårdens IF – Malmö FF 0 : 1  (0 : 0) (0 : 1)
2017-04-24 15:00 Malmö FF – Djurgårdens IF 3 : 2  (1 : 1) (2 : 1)
2016-09-18 17:30 Djurgårdens IF – Malmö FF 3 : 1  (2 : 1) (1 : 0)
2016-04-24 15:00 Malmö FF – Djurgårdens IF 1 : 0  (0 : 0) (1 : 0)
2015-09-20 15:00 Djurgårdens IF – Malmö FF 0 : 2  (0 : 0) (0 : 2)
2015-06-07 17:30 Malmö FF – Djurgårdens IF 1 : 1  (0 : 1) (1 : 0)

Djurgårdens IF – Malmö FF Allsvenskan 2024

Så här såg det ut sist Malmö FF-Djurgården möttes i Allsvenskan. MFF vann med 0-1 borta.

Djurgården Malmö FF live stream

Här på fotboll på TV idag live så får du svar på några av de vanligaste frågorna inför Djurgården Malmö FF live stream och fakta inför DIF vs MFF matchen.

Djurgården Malmö FF arena
Var spelas Djurgården Malmö FF? Djurgården Malmö FF kommer att spelas på Eleda Stadion.

Djurgården Malmö FF matchdatum
När spelas Djurgården Malmö FF i Allsvenskan? Djurgården Malmö FF kommer att spelas onsdag den 1 maj.

Djurgården Malmö FF speltid
Vilken tid spelas Djurgården Malmö FF? Djurgården Malmö FF sparkas igång kl. 14:00.

DIF MFF stream & Allsvenskan live stream och på TV

TV4 Play äger TV-rättigheterna och kommer att sända Allsvenskan på TV och live stream. Se spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla Allsvenska matcher på TV och live stream. Du hittar mer info om AIK, Hammarby, IFK Norrköping och IFK Göteborg genom att klicka på respektive lag. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Assistligan och Skytteligan. Läs mer på Allsvenskans hemsida.

Ifall du vill se svensk elitsport så är TV4 Play. För endast 449 kr/månad så får du Allsvenskan, SHL, Superettan, HockeyAllsvenskan och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i TV4 Play!


AIK Malmö FF live stream

AIK Malmö FF live stream gratis

AIK Malmö FF live stream gratis? AIK Malmö FF live stream free? Streama AIK Malmö FF stream live online! AIK Malmö FF live streaming? Var kan man se Malmö FFs och AIKs matcher på internet? Se AIK Malmö FF live streaming online på nätet? Streama AIK Malmö FF i allsvenskan här => De allsvenska matcherna kan du streama här =>

När det kommer till att streama live på internet finns det flera sätt att göra det på. Hos spelbolag som Unibet och bet365 kan du se och spela på europeisk toppfotboll från La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A via live streaming. Det gäller dock inte när det kommer till Allsvenskan.

Hoppa över alla fulstream länkar som stängs ned hela tiden och köp månadspaket hos TV4 Play istället för 299 kr/st och se hela allsvenskan!

AIK Malmö FF stream? Streama AIK vs MFF live stream online här!

Malmö FF-AIK live stream & odds

Odds Malmö FF vs AIK
1 X 2
1,48 4,85 6,80
1X 12 2X
1,10 1,18 2,75
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,81 1,96
Odds Över/Under 2,5 mål
Över 2,5 mål Under 2,5 mål
1,64 2,25

Du hittar de senaste oddsen här =>

AIK vs Malmö FF live stream

På söndagseftermiddagen ställs Malmö FF mot AIK i en fotbollsmatch som lovar att bli särskilt het och intensiv. Detta möte mellan två av de största klubbarna i Allsvenskan är alltid en höjdpunkt i fotbollssverige, och denna gång är inget undantag. Med båda lagen i skarp form och med höga ambitioner för säsongen, kommer striden om viktiga poäng att vara mer laddad än vanligt. Fansen kan förvänta sig en match fylld med taktiska manövrar, skickliga spelarprestationer och kanske även några oväntade vändningar. Matcher mellan Malmö FF och AIK har historiskt sett varit fulla av spänning och dramatik, och denna match ser ut att inte göra någon besviken.

AIK Malmö FF live stream gratis? Streama AIK vs MFF live stream online här!

AIK Malmö FF live stream: TV4 Play har spikat stream & TV-tider för AIK – Malmö FF

AIKs match mot Malmö FF vilken tid? När spelas nästa match AIK Malmö FF? Nu står det klart vilken kanal som kommer att sända matcherna mellan Malmö FF och AIK i Allsvenskan. Detsamma gäller vart man kan streama AIK Malmö FF Allsvenskan.

På frågan om vilka streaming sidor och vilka som kommer att sända Malmö FF-AIK live stream är svaret TV4 Play. AIK – Malmö FF har bestämt arena, matchdag och speltid för matchen mellan Malmö FF och AIK.

Discovery plus gått ut med info om sin TV-sändning. Discovery plus kommer att direktsända matchen på TV4 Play. Den allsvenska matchen sänds i TV4 Play med avspark klockan 14:00 och sändningsstart drygt 30 minuter innan matchen drar igång. TV-tiderna för AIK – Malmö FF uppdateras så fort ny information kommer.

AIK – Malmö FF fotboll live stream & TV: live stream & TV-tider – TV4 Play direktsänder Allsvenskan

AIK Malmö FF live stream? Så här ser matchdatum, speltider, kanaler, live stream för matchen i Allsvenskan. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, stream för AIK – Malmö FF i Allsvenskan.

När det gäller AIK – Malmö FF TV-kanal och TV-tider vet vi sedan tidigare att matchen kommer sändas på TV4 Play, men kanal såväl som tid har varit lite osäkert tidigare. Enligt de senaste uppgifterna från TV4 Play så kommer Malmö FF vs AIK att sändas på TV4 Play klockan 14:00.

Matchdag Matchtid Allsvenskan Live stream & betting
2024-04-28 14:00 Malmö FF – AIK TV4 Play > Följ & Spela >
2024-09-15 TBA AIK – Malmö FF TV4 Play > Följ & Spela >

AIK Malmö FF live stream gratis? Streama AIK vs MFF live stream online här!

AIK Malmö FF live stream

Har du tänkt på att spela på AIK – Malmö FF i Allsvenskan? Då har vi tagit fram  statistik och resultat från de senaste mötena. Vi kommer även att uppdatera med odds på AIK – Malmö FF från bland annat hos Unibet, bet365 och Betsafe som är de spelbolag med bäst odds på matchen.

Malmö FF och AIK tabellplaceringar – Allsvenskan tabell uppdaterad!

Tabell inför MFF mot Blåvitt. Nedan ser du Malmö FF och AIKs ställning och placering i Allsvenskans tabell inför denna match.

AIK – Malmö FF Head-to-head (H2H) – tidigare möten – statistik & match resultat

Här är statistik om de senaste matcherna när det kommer till Malmö FF och AIK i Allsvenskan. Man har spelat mot varandra väldigt många gånger och det är skåningarna som har övertaget. Senast AIK vann mot MFF var 2016, då med 2-0 på hemmaplan. Senast Gnaget slog Malmö i Malmö var på 90-talet. Därför är det på förhand inte många spelbolag som tror att AIK skulle ha någon större chans att ta de tre poängen tillbaka till Solna.

Malmö FF-AIK Allsvenskan resultat

Datum Tid Match Resultat
2024-09-15 TBA AIK – Malmö FF x : x  (x : x) (x : x)
2024-04-28 14:00 Malmö FF – AIK x : x  (x : x) (x : x)
2023-07-23 15:00 AIK – Malmö FF 0 : 0  (0 : 0) (0 : 0)
2023-05-07 15:00 Malmö FF – AIK 3 : 1 (3 : 1) (0 : 0)
2022-05-11 15:00 AIK – Malmö FF 2 : 0 (1 : 0) (1 : 0)
2022-04-17 15:00 Malmö FF – AIK 3 : 0 (2 : 0) (1 : 0)
2021-10-27 14:00 Malmö FF – AIK 1 : 0 (1 : 0) (0 : 0)
2021-05-13 18:30 AIK – Malmö FF 1 : 1 (0 : 1) (1 : 0)
2020-09-13 14:00 Malmö FF – AIK 0 : 0 (0 : 0) (0 : 0)
2020-06-28 14:00 AIK – Malmö FF 2 : 2 (1 : 0) (1 : 2)
2019-10-28 14:00 Malmö FF – AIK 2 : 0  (0 : 0) (2 : 0)
2019-06-30 15:00 AIK – Malmö FF 0 : 0  (0 : 0) (0 : 0)
2018-10-29 14:00 AIK – Malmö FF 1 : 1  (0 : 1) (1 : 0)
2018-04-09 14:00 Malmö FF – AIK 1 : 1  (1 : 1) (0 : 0)
2017-10-23 14:00 Malmö FF – AIK 0 : 0  (0 : 0) (0 : 0)
2017-05-29 14:00 AIK – Malmö FF 0 : 1  (0 : 0) (0 : 1)

AIK Malmö FF stream? Var spelas AIK – Malmö FF? AIK – Malmö FF kommer att spelas på Stadion i Malmö

AIK – Malmö FF live stream & arena

Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför AIK – Malmö FF.

AIK – Malmö FF stream & matchdatum
När spelas AIK – Malmö FF i Allsvenskan? AIK – Malmö FF kommer att spelas den 28 april 2024.

AIK – Malmö FF streaming & speltid
Vilken tid spelas AIK – Malmö FF? AIK – Malmö FF sparkas igång kl. 14:00. Sändningen börjar 13:30.

AIK – Malmö FF live stream – så kan du se Allsvenskan på TV och live stream!

Kolla även in AIK Malmö FF speltips ifall du tänker tippa på AIK Malmö FF matchen.

TV4 Play äger TV-rättigheterna och kommer att sända Allsvenskan på TV och live stream. Se spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla Allsvenska matcher på TV och live stream. Du hittar mer info om AIK, Malmö FF, Norrköping, Djurgårdens IF och IFK Göteborg genom att klicka på respektive lag. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Assistligan och Skytteligan.

AIK Malmö FF stream? Ifall du vill se svensk elitsport så är TV4 Play. För endast 349 kr/månad så får du Allsvenskan, Superettan och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i TV4 Play Sport!


AIK Djurgården live stream? Streama AIK vs DIF fotboll match live stream online idag / ikväll + TV-tider!

AIK Djurgården stream, TV-kanal & TV-tider

AIK Djurgården stream och på TV – vilken kanal går AIK Djurgården på TV i Svenska Cupen? Se AIK Djurgården live stream online här! AIK Djurgården stream,  TV kanal och TV tider? Vart kan man streama AIK vs DIF? Vilken kanal visar AIK vs DIF matcher på TV? Se AIK – DIF-matcherna på TV? Ifall du inte har tillgång till TV kan du streama matchen live här =>

AIK Djurgården live stream? Streama AIK vs DIF fotboll match live stream online idag : ikväll + TV-tider!

AIK DIF stream, TV-kanal & TV-tider

Vi på Fotboll idag har nu tagit fram all information du behöver för att kunna titta på AIK vs DIF fotboll på tv idag och AIK Djurgården på TV samt veta vilken kanal visar AIK Djurgården. Det finns flera alternativ för att se på matchen och här ger vi dig samtliga!

AIK Djurgården live stream, TV-tider & odds

AIK vs DIF – vem vinner enligt oddsen? Här ser du vilka som är favoriter till att ta hem vinsten i denna match. Det är AIK som spelbolagen tror kommer att vinna. Men DIF har även visat upp en bra form på senaste.

Odds AIK vs Djurgården 1X2
1 X 2
2,95 3,45 2,50
Odds AIK vs Djurgården 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,55 1,32 1,41
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,79 1,98
Odds Över/Under 2,5 mål
Över 2,5 mål Under 2,5 mål
2,02 1,79

När det är Stockholmsderby blir det alltid bra tyck på läktaren från DIFs Järnkaminerna och Gnagets Black Army.

AIK- DIF live stream, TV kanal & tider: TV4 Play är spikat för AIK – DIF!

När blir nästa Stockholmsderby? Här hittar du information om vilken kanal som kommer att sända Stockholmsderbyna mellan AIK och Djurgården i Svenska Cupen. Detsamma gäller vart man kan streama AIK Djurgården. AIK – Djurgården har fastställt arena, matchdag och speltid för Stockholmsderbyt mellan AIK och DIF.

Nu har TV4 Play gått ut med info om sin TV-sändning. TV4 Play kommer att direktsända Stockholmsderbyt på TV4 Play. Stockholmsderbyt sänds i TV4 Play med avspark klockan 15:00 och sändningstid drygt en halvtimme innan matchen drar igång. TV-tiderna för AIK – Djurgården uppdateras så fort ny information kommer.

AIK Djurgården live stream? Streama AIK vs DIF fotboll match live stream online idag : ikväll + TV-tider!

AIK Djurgården live stream & TV-tider TV4 Play direktsänder Allsvenskan

Så här ser matchdatum, speltider, TV-tider och kanaler för Stockholmsderbyt i Allsvenskan. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, stream för AIK – Djurgården i Allsvenskan.

När det gäller Djurgården vs AIK TV-kanal och TV-tider vet vi att matchen kommer sändas på TV4 Play, men vad gäller TV-tid och TV-kanal var osäkert fram till idag. Enligt de senaste uppgifterna från TV4 Play så kommer Djurgården vs AIK att sändas i TV4 Play klockan 15:00.

När det gäller andra AIK:s kommande matcher och vart man kan man se övriga AIK:s matcher och vart man kan streama AIK-matcher i Allsvenskan så hittar du mer info om på AIK:s spelschema.

AIK Djurgården live stream, odds & speltips

Ifall du funderar på att spela på AIK – Djurgården i Allsvenskan har vi tagit fram lite statistik från de senaste mötena. Nedan kommer att uppdatera med odds på AIK – Djurgården från bland annat hos Unibet, bet365, Betsafe och Expekt som är de bolag som erbjuder mest för pengarna på matchen.

AIK – Djurgården Stockholmsderbyn resultat – tidigare möten och statistik

Så här ser statistiken ut för AIK – Djurgårdens tidigare möten i Allsvenskan.

AIK Djurgården live stream & Allsvenskan resultat

Datum Tid Match Resultat
2024-08-18 14:00 Djurgårdens IF – AIK x : x (x : x) (x : x)
2024-04-21 14:00 AIK – Djurgårdens IF x : x (x : x) (x : x)
2023-09-24 14:00 AIK – Djurgårdens IF 1 : 0 (1 : 0) (0 : 0)
2023-05-28 14:00 Djurgårdens IF – AIK 1 : 0 (0 : 0) (0 : 0)
2022-10-16 14:00 Djurgårdens IF – AIK 1 : 2 (0 : 1) (1 : 1)
2022-04-24 14:00 AIK – Djurgårdens IF 1 : 0 (1 : 0) (0 : 0)
2021-10-03 14:00 AIK – Djurgårdens IF 1 : 0 (1 : 0) (0 : 0)
2021-08-08 14:00 Djurgårdens IF – AIK 1 : 4 (1 : 1) (0 : 3)
2020-11-08 14:30 Djurgårdens IF – AIK 0 : 1 (0 : 0) (0 : 1)
2020-07-26 17:30 AIK – Djurgårdens IF 0 : 1 (0 : 0) (0 : 1)
2019-09-01 14:00 AIK – Djurgårdens IF 1 : 0  (1 : 0) (0 : 0)
2019-05-12 14:00 Djurgårdens IF – AIK 0 : 2  (0 : 0) (0 : 2)
2018-10-21 14:00 Djurgårdens IF – AIK 0 : 0  (0 : 0) (0 : 0)
2018-04-15 14:00 AIK – Djurgårdens IF 2 : 0  (1 : 0) (1 : 0)
2017-08-27 14:00 AIK – Djurgårdens IF 1 : 1  (1 : 0) (0 : 1)
2017-05-22 19:00 Djurgårdens IF – AIK 0 : 1  (0 : 1) (0 : 0)
2016-09-21 19:00 Djurgårdens IF – AIK 0 : 3  (0 : 1) (0 : 2)
2016-05-16 19:00 AIK – Djurgårdens IF 2 : 0  (1 : 0) (1 : 0)
2015-08-10 19:05 AIK – Djurgårdens IF 1 : 0  (0 : 0) (1 : 0)
2015-05-25 19:05 Djurgårdens IF – AIK 2 : 2  (0 : 2) (2 : 0)

AIK Djurgården Allsvenskan 2019

Så här såg det ut sist AIK Djurgården möttes i Allsvenskan.

AIK Djurgården live stream + fakta inför AIK – DIF

AIK Djurgården live stream? Vill du streama AIK DIF live stream online? Vilka TV tider och kanal gäller? Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför 08-derbymatchen AIK – Djurgården.

AIK – Djurgården arena
Var spelas AIK – Djurgården? AIK – DIF kommer att spelas på Friends Arena

AIK – Djurgården matchdatum
När spelas AIK – Djurgården i Allsvenskan? AIK – DIF kommer att spelas den 17 mars

AIK – Djurgården speltid
Vilken tid spelas AIK – Djurgården? AIK – DIF sparkas igång kl. 15:00.

AIK DIF live stream och på TV

TV4 Play äger TV-rättigheterna och kommer att sända Allsvenskan på TV och live stream. Se spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla Allsvenska matcher på TV och live stream. Du hittar mer info om Malmö FF, AIK, Hammarby, Djurgården och IFK Göteborg genom att klicka på respektive lag. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Assistligan och Skytteligan. Se matchen live på TV4 Play. Se och spela på fotboll live =>


Copa del Rey final 2024 stream gratis? Streama Spanska cupen live gratis!

Copa del Rey final 2024 stream gratis? Så kan du streama Spanska Cupen-finalen live stream gratis på nätet!

Copa del Rey final 2024 stream? Copa del Rey 2024 final live stream gratis? Se & spela på Copa del Rey live? Kolla på Copa del Rey på TV? Lugn, du är inte den ende som vill få svar på frågor såsom ”Vilken kanal sänder Copa del Rey final 2024 på TV? Vilken kanal visar Copa del Rey 2024 final? Vilken TV-tid & vart kan man se Copa del Rey 2024 live stream gratis?”. Så vilken kanal visar Spanska Cupen Finalen 2024? Du kan se och spela på Spanska Cupen-finalen här!

Då det kommer till möjligheter att se den spanska cupfinalen har vi grävt fram ett par olika alternativ. Se och spela på Spanska Cupfinalen =>

Copa del Rey final stream gratis

Copa del Rey final 2024 stream: CdR-finalen är snart här!

Copa del Rey final 2024 streaming? När det kommer till fotbollsturneringar och säsonger brukar tiden gå väldigt snabbt. Ena dagen är det lottning om vem som möter vem och andra dagen är det final. Finalen i den Copa del Rey, Spanska Cupen. Precis som föregående år spelas samtliga matcher i dubbelmöte fram till finalen.

Athletic Club har en historia fylld av hängivenhet och lojalitet. Deras spelstil präglas av passion och en stark sammanhållning på planen. Under ledning av en skicklig tränare och med en trupp av talangfulla spelare, är de redo att kämpa för varje boll och sträva efter att lyfta trofén högt.

Mallorca å andra sidan bär med sig en historia av stolthet och en önskan att återvända till toppen av spansk fotboll. Med en ung och entusiastisk trupp har de överraskat många under turneringens gång. Nu står de inför sitt tuffaste test när de möter en av Spaniens största klubbar i finalen.

Den historiska finalen lovar en showcase av passionerad fotboll, där varje passning, varje skott och varje ögonblick kommer att vara avgörande. För båda lagen är detta en chans att skriva ett nytt kapitel i sina respektive historieböcker och låta sina fans jubla av glädje. Copa del Rey-finalen väntar spänt på att avslöja sitt öde, och bara tiden kan avslöja vilket lag som kommer att krönas som mästare.

Copa del Rey 2024 final live stream: liveodds & streaming på nätet!

Athletic (1,70) och Mallorca (5,50) gör upp om Spanska Cup-finalen 2024 som spelas den 6 april i Sevilla klockan 22:00. Så här ser oddsen ut inför duellen:

Odds Athletic vs Mallorca 1X2
1 X 2
1,70 3,55 5,50
Odds Athletic vs Mallorca 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,16 1,30 2,15
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
2,12 1,68
Odds Athletic vs Mallorca gör Över/Under 2,5 mål
Över 2,5 mål Under 2,5 mål
2,25 1,62

Du hittar de senaste oddsen här =>

Copa del Rey 2024 final live stream

Slänger vi ett getöga på oddsen är det ingen tvekan om att Athletic är storfavoriter till att ta hem titeln. Oddsen på en vinst för Athletic o co är 1.70 samtidigt som en vinst för Mallorca ger 5.50 i odds hos Unibet.

Tar vi en titt på vad marknadens spelbolag och betting sidor tror är det ingen tvekan om att det är Athletic som är favoriter. Både Unibet och Bet365 erbjuder möjligheten att se och spela på det spännande finalmötet. Kolla på matchen och spela här! =>

Copa del Rey 2024 final live: Athletic är storfavoriter att vinna CdR 2024!

Copa del Rey final 2024 stream? Vi kommer nu att få se en väldigt fin final på lördagskvällen. Det är Athletic som ställs mot Mallorca på La Cartuja i Sevilla.

Spanska Cupen 2024 live stream: kan Mallorca skrälla?

Kan Mallorca komma att skrälla i matchen eller är det helt klart att Athletic vinner denna match? De båda lagen har två bra anfall samtidigt som allt kan hända i en final.

Copa del Rey final 2024 streaming: förväntade startelvor & laguppställning

UPPDATERAS

Copa del Rey final 2024 live stream: datum, tid & arena för Spanska Cupen finalen 2024!

För många kanske det var en överraskning att Mallorca tagit sig till final mot Athletic Club. Man har dock spelat väldigt bra under de senaste månaderna och slog ut flera bra lag i vägen till finalen. Missa inte finalen av Spanska Cupen kl 22:00 utan avboka allt för att se Spanska cupfinalen på TV eller se och spela på Spanska Cupen cupfinal live stream på Unibet och Bet365.

Vilken dag spelas finalen i Copa del Rey 2024?

Vilken dag spelas finalen i Copa del Rey 2024? Finalen i Copa del Rey, Spanska Cupen 2024, spelas den 6 april 2024.

Copa del Rey final 2024 stream: Spanska Cupen kanal?

Vilken kanal visar Spanska Cupen finalen? Finalen sändes förra året på Viaplay. Vem som visar den 2024 är klart och det är Sportbladet..

Copa del Rey final 2024 sändningstid: när sänds finalen?

Vilken tid sänds Spanska Cupen finalen? Den visas på Sportbladet. Avspark är 22:00 men det är oklart vilken tid sändningen drar igång.

Läs mer på spanska fotbollsförbundets hemsida.


Copa del Rey live stream gratis? Streama Spanska Cupen live online gratis!

Copa del Rey live stream gratis? Så kan du streama Spanska Cupen live stream gratis!

Copa del Rey live stream free? Streama Copa del Rey live gratis? Vart kan man streama Copa del Rey live stream gratis? Copa del Rey live stream online gratis? Du kan spela på och streama Copa del Rey live hos bet365 => och Unibet =>

Här hittar du information om Copa del Rey stream, spelschema, resultat och så får du reda på vart du kan streama Spanska Cupen gratis online? Ifall du gillar spansk fotboll och följer La Liga så ska du absolut se Spanska Cupen eller Kungacupen online. Copa del Reys fullständiga namn är Campeonato de España – Copa de Su Majestad el Rey.

Copa del Rey live stream free

Copa del Rey live stream free online – så kan du streama Copa del Rey gratis onlien!

Här hittar du aktuellt spelschema för Copa del Reys matcher och stream för Copa del Reys matcher. Ifall du undrar när ditt Spanska favoritlag spelar nästa match i den Copa del Rey, Spanska Cupens så behöver du inte leta längre? Här kan du se aktuellt spelschema och stream för samtliga Copa del Rey matcher och vart du kan se Spanska Cupen matcherna live stream och hur du går tillväga för att se samtliga Spanska Cupen matcher online stream.

Spanska Cupen eller Spanska Cupen i fotboll har sedan cupen grundades 1902 bjudit på fotbollsunderhållning på riktigt hög nivå. Det är lite mer fotboll än vd brukar se i svenska cuper såsom Svenska Cupen i Sverige. Spanska Cupen är en möjlighet att få titta på spansk fotboll där topplag som Valencia, Barcelona, Athletic Bilbao, Real Madrid och Atlético Madrid kan göra bort sig mot de spanska lagen från de lägre divisionerna i Spanien. De händer ganska ofta att Barcelona eller Real Madrid skräller mot de mindre lagen.

Copa del Rey live stream free? Du kan se och spela hos bet365 & Unibet som streamar Spanska Cupen live online!

Nu kan du spela och streama samtliga matcher i Spanska Cupen via livestream. För dig som älskar spansk fotboll är bet365 eller Unibet ett måste då de ger dig möjligheten att spela och streama Spanska Cupen matcher.

Hos bet365 eller Unibet ser och spelar du Spanska Cupen live i såväl dator som mobil och surfplatta! bet365 och Unibet erbjuder även en riktigt bra välkomstbonus vid första spelet. Du kan spela både i mobilen eller surfplattan hos bet365 och hos Unibet.

Gör så här för att se och spela på Spanska Cupen matcher:
1. Klicka dig in på bet365 eller Unibet och registrera ett spelkonto.
2. Sätt därefter in ett belopp, lägg ditt spel och sedan kan du börja titta på matcherna!

Copa del Rey live stream och spelschema

Copa del Rey live stream free? Här hittar du spelschema, resultat och stream Copa del Rey i fotboll för säsongen.

Copa del Rey final live stream, datum & resultat – Spanska Cupen

Spanska Cupen finalen live stream & spel? Copa del Rey finalen kan man se och spela på hos bet365 och Unibet.

Datum Tid Hemmalag Bortalag SE & SPELA
2024-04-06 22:00 Athletic Club RCD Mallorca SE & SPELA>

Spanska Cupen semifinaler live stream, datum & resultat

Samtliga Spanien cupen semifinal matcher kan man se och spela på hos bet365 och Unibet. Copa del Rey semifinaler spelschema, stream & resultat – Spanska Cupen.

Datum Tid Hemmalag Bortalag SE & SPELA
2024-02-06 21:00 Barcelona R. Madrid SE & SPELA>
2024-02-07 21:00 R. Betis Valencia SE & SPELA>
Returmöten
2024-02-27 20:30 Atl. Madrid Girona SE & SPELA>
2024-02-27 20:30 Barcelona Levante SE & SPELA>

Copa del Rey kvartsfinaler live stream, datum & resultat

Copa del Rey kvartsfinaler live stream? Samtliga Spanien cupen semifinal matcher går att se och spelas på hos bet365 och UnibetUnibet visar många stora sportevenemang via live stream och Copa del Reys kvartsfinaler kan man lira och se på hos Unibet.

Datum Tid Hemmalag Bortalag SE & SPELA
2024-01-22 21:30 Getafe Valencia SE & SPELA>
2024-01-23 21:30 Sevilla Barcelona SE & SPELA>
2024-01-24 21:30 Espanyol R. Betis SE & SPELA>
2024-01-24 21:30 R. Madrid Girona SE & SPELA>
Returmöten
2024-01-29 21:30 Valencia Getafe SE & SPELA>
2024-01-30 19:30 R. Betis Espanyol SE & SPELA>
2024-01-30 21:30 Barcelona Sevilla SE & SPELA>
2024-01-31 21:30 Girona R. Madrid SE & SPELA>

Copa del Rey live stream free

Copa del Rey åttondelsfinaler stream, spelschema & resultat

Copa del Rey åttondelsfinaler live stream? Unibet visar många stora sportevenemang via live stream och Copa del Reys åttondelsfinaler går att spela på och ses hos Unibet.

Datum Tid Hemmalag Bortalag SE & SPELA
2024-09-01 21:30 Gijon Valencia SE & SPELA>
2024-01-09 19:30 Girona Atl. Madrid SE & SPELA>
2024-01-09 20:30 Getafe Valladolid SE & SPELA>
2024-01-09 20:30 Villarreal Espanyol SE & SPELA>
2024-01-09 21:30 Real Madrid Leganes SE & SPELA>
2024-01-10 19:30 Ath. Bilbao Sevilla SE & SPELA>
2024-01-10 20:30 Betis Real Sociedad SE & SPELA>
2024-01-10 21:30 Levante Barcelona SE & SPELA>
Returmöten
2024-01-16 20:00 Atl. Madrid Girona SE & SPELA>
2024-01-16 20:00 Barcelona Levante SE & SPELA>
2024-01-16 20:00 Espanyol Villarreal SE & SPELA>
2024-01-16 20:00 Leganes Real Madrid SE & SPELA>
2024-01-16 20:00 Real Sociedad Betis SE & SPELA>
2024-01-16 20:00 Sevilla Ath. Bilbao SE & SPELA>
2024-01-16 20:00 Valencia Gijon SE & SPELA>
2024-01-16 20:00 Valladolid Getafe SE & SPELA>

Copa del Rey sextondelsfinaler spelschema, stream & resultat – Spanska Cupen

Spanska Cupen live stream? Samtliga Spanska Cupen matcher går att spela på och ses hos bet365 och Unibet!

Datum Tid Hemmalag Bortalag Resultat
2023-12-06 20:45 Betis Santander 4-0
2023-12-06 18:30 Eibar Gijon 2-2
2023-12-06 18:30 Huesca Ath. Bilbao 0-4
2023-12-06 16:00 Real Madrid Melilla 6-1
2023-12-06 12:00 Levante Lugo 2-0
2023-12-05 21:30 Barcelona Cultural Leonesa 4-1
2023-12-05 21:30 Valladolid Mallorca 2-1
2023-12-05 20:30 Real Sociedad Celta Vigo 2-0
2023-12-05 20:30 Sevilla Villanovense 1-0
2023-12-05 20:30 Villarreal Almeria 8-0
2023-12-05 19:30 Atl. Madrid Sant Andreu 4-0
2023-12-05 19:30 Girona Alaves 2-1
2023-12-04 21:30 Espanyol Cadiz CF 1-0
2023-12-04 20:30 Vallecano Leganes 0-1
2023-12-04 19:30 Getafe Cordoba 5-1
2023-12-04 19:30 Valencia Ebro 1-0
2023-11-28 20:45 Ath. Bilbao Huesca 4-0
2023-01-28 20:45 Santander Betis 0-1
2023-01-28 18:30 Almeria Villarreal 3-3
2023-01-28 18:30 Cadiz CF Espanyol 2-1
2023-01-28 16:50 Celta Vigo Real Sociedad 1-1
2023-01-28 16:15 Villanovense Sevilla 0-0
2023-01-28 12:00 Gijon Eibar 2-0
2023-10-31 21:30 Cultural Leonesa Barcelona 0-1
2023-10-31 20:30 Alaves Girona 2-2
2023-10-31 20:30 Cordoba Getafe 1-2
2023-10-31 20:30 Mallorca Valladolid 1-2
2023-10-31 19:30 Melilla Real Madrid 0-4
2023-10-30 21:30 Sant Andreu Atl. Madrid 0-1
2023-10-30 20:30 Leganes Vallecano 2-2
2023-10-30 19:30 Ebro Valencia 1-2
2023-10-30 19:30 Lugo Levante 1-1

Copa del Rey live stream free: vem vinner Spanska Cupen?

Barcelona, Athletic Bilbao, Real Madrid, Atlético Madrid och Valencia är de lag som vunnit Copa del Rey flest gånger. Barcelona har vunnit Spanska Cupen 29 gånger, Athletic Bilbao har 23 titlar, Real Madrid har 19 titlar och Atlético Madrid 10 har titlar och Valencia har vunnit cupen 6 gånger. Frågan är ifall Barcelona lyckas vinna Copa del Rey även denna omgång.

Vilka lag får spela i Spanska Cupen?

De lag som får delta i cupen är lag från Primera División, Segunda Division och sex lag från Segunda Division B och vinnarna i Tercera Division får delta i Copa del Rey. De första omgångarna avgörs i en match, där lägre rankade lag har fördel av hemmaplan. Sextondelsfinaler, åttondelsfinaler, kvartsfinaler och semifinaler avgörs i hemma/borta-möten. Finalen avgörs i en match som spelas på neutral plan. Vinnaren kvalificeras till Supercopa de España och till följande säsongs Europa League.

Copa del Rey live stream – vilken kanal visar Spanska Cupen?

Ingen TV-kanal visar Copa del Rey på TV i Sverige då ingen köpt TV-rättigheterna. Intresset har varit svalt för spansk fotboll detta år och det tog ett tag innan TV4 Play köpte rättigheterna till La Liga. Här kan läsa mer om stream för La Liga. Det spelar inte så stor roll då man kan spela och streama samtliga matcher i Spanska Cupen hos bet365 och Unibet.

Copa del Rey final – här hålls Spanska Cupen finalen!

Copa del Rey finalen är spikad till den 6 april. Matchen kommer att spelas på La Cartuja i Sevilla. Avspark är klockan 22:00.

Copa del Rey live stream? Vart kan man streama Spanska Cupen finalen? Unibet och bet365 kommer ge dig chansen att spela och streama Spanska Cupen-finalen live online.


Copa del Rey på TV, Spanska Cupen 2023/2024 – TV-tider, spelschema, resultat!

Se Copa del Rey på TV? Se Spanska Cupen 2023/2024 spelschema, resultat och TV-tider!

Vill du se Copa del Rey på TV? Vilken kanal visar Copa del Rey på TV? Copa del Rey live stream? Se och spela på Copa del Rey live hos Bet365 => och Unibet => Spelschema, resultat och TV-tider Copa del Rey 2024? Ifall du gillar spansk fotboll och följer La Liga så ska du absolut kolla på Spanska Cupen eller Kungens cup som den även kallas pga dess fullständiga namn som är Campeonato de España – Copa de Su Majestad el Rey.

Copa del Rey på TV

Copa del Rey 2024 spelschema

Var kan man se Copa del Rey ? Här hittar du spelschema, resultat och TV-tider Copa del Rey i fotboll för säsongen 2023/2024.

Copa del Rey final 2024 datum, resultat & TV-tider – Spanska Cupen 2023/2024

Spanska Cupen finalen på TV? Spanien cupen finalen 2024 kan du spela på och streama hos både Unibet och Bet365.

Finalen för Spanska Cupen 2023/2024 spelas den 6 april. Arenan är La Cartuja i Sevilla. Det är Athletic Club och Mallorca som gör upp om pokalen i den Copa del Rey 2024. De båda har gjort fina matcher i turneringen och nu ställs de mot varandra.

Datum Tid Hemmalag Bortalag SE & SPELA
2024-04-06 22:00 Athletic Club RCD Mallorca SE & SPELA>

Spanska Cupen semifinaler på TV?

Samtliga Copa del Rey semifinal matcher kan man spela på och livestreama hos Bet365 och Unibet. Copa del Rey semifinaler spelschema, resultat & TV-tider – Spanska Cupen 2023/2024.

Datum Tid Hemmalag Bortalag SE & SPELA
2024-02-06 21:00 Barcelona R. Madrid SE & SPELA>
2024-02-07 21:00 R. Betis Valencia SE & SPELA>
Returmöten
2024-02-27 20:30 Atl. Madrid Girona SE & SPELA>
2024-02-27 20:30 Barcelona Levante SE & SPELA>

Copa del Rey kvartsfinaler på TV, spelschema, resultat & live stream

Copa del Rey s kvartsfinaler på TV? Unibet ger dig möjligheten att oddsa och se många stora sportevenemang via live stream och Copa del Rey s kvartsfinaler visas av Unibet.

Datum Tid Hemmalag Bortalag SE & SPELA
2024-01-22 21:30 Getafe Valencia SE & SPELA>
2024-01-23 21:30 Sevilla Barcelona SE & SPELA>
2024-01-24 21:30 Espanyol R. Betis SE & SPELA>
2024-01-24 21:30 R. Madrid Girona SE & SPELA>
Returmöten
2024-01-29 21:30 Valencia Getafe SE & SPELA>
2024-01-30 19:30 R. Betis Espanyol SE & SPELA>
2024-01-30 21:30 Barcelona Sevilla SE & SPELA>
2024-01-31 21:30 Girona R. Madrid SE & SPELA>

Copa del Rey åttondelsfinaler på TV, spelschema, resultat & live stream

Copa del Rey på TV? Copa del Reys åttondelsfinaler på TV? Unibet ger dig möjligheten att spela och titta på många stora sportevenemang via live stream, Copa del Rey är ett av de.

Datum Tid Hemmalag Bortalag SE & SPELA
2024-09-01 21:30 Gijon Valencia SE & SPELA>
2024-01-09 19:30 Girona Atl. Madrid SE & SPELA>
2024-01-09 20:30 Getafe Valladolid SE & SPELA>
2024-01-09 20:30 Villarreal Espanyol SE & SPELA>
2024-01-09 21:30 Real Madrid Leganes SE & SPELA>
2024-01-10 19:30 Ath. Bilbao Sevilla SE & SPELA>
2024-01-10 20:30 Betis Real Sociedad SE & SPELA>
2024-01-10 21:30 Levante Barcelona SE & SPELA>
Returmöten
2024-01-16 20:00 Atl. Madrid Girona SE & SPELA>
2024-01-16 20:00 Barcelona Levante SE & SPELA>
2024-01-16 20:00 Espanyol Villarreal SE & SPELA>
2024-01-16 20:00 Leganes Real Madrid SE & SPELA>
2024-01-16 20:00 Real Sociedad Betis SE & SPELA>
2024-01-16 20:00 Sevilla Ath. Bilbao SE & SPELA>
2024-01-16 20:00 Valencia Gijon SE & SPELA>
2024-01-16 20:00 Valladolid Getafe SE & SPELA>

Copa del Rey fotboll 2024

Copa del Rey eller Spanska Cupen i fotboll har sedan cupen grundades 1902 bjudit på fotbollsunderhållning på riktigt hög nivå. Det är lite mer fotboll än vd brukar se i svenska cuper såsom Svenska Cupen i Sverige. Spanska Cupen är en möjlighet att få titta på spansk fotboll där topplag som Valencia, Barcelona, Athletic Bilbao, Real Madrid och Atlético Madrid kan göra bort sig mot de spanska lagen från de lägre divisionerna i Spanien. De händer ganska ofta att Barcelona eller Real Madrid skräller mot de mindre lagen.

Spanska Cupen TV-kanal – Copa del Rey spelprogram 2023/2024

Här hittar du aktuellt spelschema för Copa del Rey s matcher och stream för Copa del Rey s matcher. Ifall du undrar när ditt Spanska favoritlag spelar nästa match i den Copa del Rey , Copa del Reys så behöver du inte leta längre? Här kan du se aktuellt spelschema och stream för samtliga Copa del Rey matcher och vart du kan se Spanska Cupen matcherna live stream och hur du går tillväga för att se samtliga Spanska Cupen matcher online stream.

Copa del Rey sextondelsfinaler spelschema, stream & resultat – Spanska Cupen 2023/2024

Spanska Cupen live stream? Samtliga Spanska Cupen matcher går att spela på och ses hos bet365 och Unibet!

Datum Tid Hemmalag Bortalag Resultat
2023-12-06 20:45 Betis Santander 4-0
2023-12-06 18:30 Eibar Gijon 2-2
2023-12-06 18:30 Huesca Ath. Bilbao 0-4
2023-12-06 16:00 Real Madrid Melilla 6-1
2023-12-06 12:00 Levante Lugo 2-0
2023-12-05 21:30 Barcelona Cultural Leonesa 4-1
2023-12-05 21:30 Valladolid Mallorca 2-1
2023-12-05 20:30 Real Sociedad Celta Vigo 2-0
2023-12-05 20:30 Sevilla Villanovense 1-0
2023-12-05 20:30 Villarreal Almeria 8-0
2023-12-05 19:30 Atl. Madrid Sant Andreu 4-0
2023-12-05 19:30 Girona Alaves 2-1
2023-12-04 21:30 Espanyol Cadiz CF 1-0
2023-12-04 20:30 Vallecano Leganes 0-1
2023-12-04 19:30 Getafe Cordoba 5-1
2023-12-04 19:30 Valencia Ebro 1-0
2023-11-28 20:45 Ath. Bilbao Huesca 4-0
2023-01-28 20:45 Santander Betis 0-1
2023-01-28 18:30 Almeria Villarreal 3-3
2023-01-28 18:30 Cadiz CF Espanyol 2-1
2023-01-28 16:50 Celta Vigo Real Sociedad 1-1
2023-01-28 16:15 Villanovense Sevilla 0-0
2023-01-28 12:00 Gijon Eibar 2-0
2023-10-31 21:30 Cultural Leonesa Barcelona 0-1
2023-10-31 20:30 Alaves Girona 2-2
2023-10-31 20:30 Cordoba Getafe 1-2
2023-10-31 20:30 Mallorca Valladolid 1-2
2023-10-31 19:30 Melilla Real Madrid 0-4
2023-10-30 21:30 Sant Andreu Atl. Madrid 0-1
2023-10-30 20:30 Leganes Vallecano 2-2
2023-10-30 19:30 Ebro Valencia 1-2
2023-10-30 19:30 Lugo Levante 1-1

Copa del Rey 2024: vem vinner Spanska Cupen 2023/2024?

Barcelona, Athletic Bilbao, Real Madrid, Atlético Madrid och Valencia är de lag som vunnit Copa del Rey flest gånger. Barcelona har vunnit Spanska Cupen 30 gånger, Athletic Bilbao har 23 titlar, Real Madrid har 19 titlar och Atlético Madrid 10 har titlar och Valencia har vunnit cupen 6 gånger. Frågan är ifall Barcelona lyckas vinna Copa del Rey även denna säsong.

Vilka lag får spela i Spanska Cupen 2023/2024?

Copa del Rey på TV? Lag från Primera División, Segunda Division och sex lag från Segunda Division B och vinnarna i Tercera Division får delta i Copa del Rey . De första omgångarna avgörs i en match, där lägre rankade lag har fördel av hemmaplan. Sextondelsfinaler, åttondelsfinaler, kvartsfinaler och semifinaler avgörs i hemma/borta-möten. Finalen avgörs i en match som spelas på neutral plan. Vinnaren kvalificeras till Supercopa de España och till följande säsongs Europa League.

Copa del Rey live gratis hos Bet365 och Unibet som direktsänder Spanska Cupen 2023/2024

Copa del Rey på TV? Vem sänder Copa del Rey? Nu kan du se samtliga matcher i Spanska Cupen gratis via livestream. För dig som älskar spansk fotboll är bet365 eller Unibet ett måste då du kan spela på och se alla Spanska Cupen matcher.

Hos bet365 eller Unibet ser och spelar du Spanska Cupen live i såväl dator som mobil och surfplatta! bet365 och Unibet erbjuder även en riktigt bra välkomstbonus till nya kunder. Du kan se och spela live mobilen eller surfplattan hos bet365 och Unibet.

Gör så här för att spela och se Spanska Cupen 2023/2024 matcher:
1. Klicka dig in på bet365 eller Unibet och registrera ett spelkonto.
2. Sätt därefter in minimum belopp och lägg ditt spel
3. Därefter kan du se vilka matcher du vill från turneringen.

Copa del Rey TV kanal: vilken kanal visar Spanska Cupen 2023/2024?

Copa del Rey på TV? Vilken kanal sänder Copa del Rey? Det är tyvärr ingen kanal som visar Copa del Rey 2023/2024 på TV i Sverige då ingen köpt rättigheterna. Intresset har varit svalt för spansk fotboll i Sverige. Här kan läsa mer om TV-tider för La Liga. Det spelar inte så stor roll då samtliga matcher i Copa del Rey / Spanska Cupen går att spela på och ses hos bet365 och Unibet.

Copa del Rey final 2024 – här hålls Spanska Cupen finalen 2024

Datumet för Copa del Rey 2024 final är klart. Finalen i Spanska Cupen spelas den 25 maj månad 2024. Detta på Estadio Benito Villamarín i Sevilla. Förra året gick finalen på Estadio Metropolitano i Madrid.

Unibet och bet365 kommer ge dig möjligheten att se och spela på Copa del Rey-finalen.


Real Madrid FC Barcelona TV-tider – vilken kanal sänder matchen? Se här!

Real Madrid FC Barcelona TV-tider - vilken kanal sänder matchen? Se här!

Se Real Madrid vs FC Barcelona live idag? Vilken kanal sänder Real Madrid/FC Barcelona-matchen?

Se Real Madrid vs FC Barcelona live? Vem visar Real Madrid / FC Barcelona? På vilken kanal kan man titta på matchen Real Madrid vs FC Barcelona? Som vanligt så kommer bet365 att erbjuda spel och stream i Sverige.

Vårt tips är att registrera dig hos bet365 så kommer du garanterat att kunna se och spela på La Liga-matcherna samt deras stora utbud av live stream matcher från toppligorna oavsett vad som händer med TV-rättigheterna i Sverige.

Real Madrid – FC Barcelona stream – var streamas Real Madrid vs FC Barcelona på söndag, live streaming?

Som nämnts ovan kommer bet365 att visa matchen via stream och sända Real Madrid / FC Barcelona matchen via live streaming. Därutöver så kommer bet365 att erbjuda betting och stream på samtliga matcher från La Liga. Registrera ett konto hos bet365 för att se storlag som Real Madrid och FC Barcelona.

FC Barcelona mot Real Madrid på TV – vilken kanal?

Fotboll idag har fått många frågor rörande Real Madrid vs FC Barcelona och andra matcher i la Liga och hur de sänds på TV samt en hel del frågor rörande var man kan se La Liga gratis. För att tillgodose detta behov och svara på frågorna så har vi tagit reda på TV-tiderna för dessa La Liga-matcher.

Vad gäller Real Madrid-FC Barcelona så är tiderna och spelschemat klart. Real Madrid möter FC Barcelona söndagen den 21 april kl 21:00. FC Barcelona och Real Madrid spelar då på Santiago Bernabéu i Madrid.

VIKTIG MATCH FÖR FC BARCELONA I EL CLASICO

Det är dags för säsongens sista El Clasico söndag den 21 april 2024 när Real Madrid tar emot FC Barcelona hemma på Santiago Bernabéu med avspark 21:00 i den spanska huvudstaden. Inför stormötet i La Liga är det Real Madrid som toppar tabellen åtta poäng före Barcelona som i princip måste vinna den här fajten för att ha en fortsatt chans på ligatiteln. När lagen möttes i ligan på Camp Nou i höstas var det Jude Bellingham som avgjorde matchen för Real Madrid med sina två mål i 2-1-segern.

Real Madrid och Barcelona möttes även i Spanska supercupen i Saudiarabien i januari. Då vann Real Madrid med 4-1 efter att Vinicius Jr gjort hattrick i El Clasico.

Odds Real Madrid-FC Barcelona – vem vinner El Clasico?

Ska du spela på Real Madrid-FC Barcelona? Ta då del av ett gratisspel på matchen från bet365 och Unibet.

Se och spela på Real Madrid-FC Barcelona och alla andra La Liga-matcher här!


Malmö FF IFK Norrköping live stream

Malmö FF IFK Norrköping stream: så kan du streama MFF vs IFK Norrköping live stream!

Malmö FF IFK Norrköping live stream gratis? Streama Malmö FF IFK Norrköping stream live online! Malmö FF IFK Norrköping live streaming? Vart kan man streama Malmö FF IFK Norrköpings live? Vilken kanal visar MFF vs IFK Norrköping på TV och internet? Se Malmö FF IFK Norrköping live streaming online på nätet? Du kan streama Malmö FF IFK Norrköping live online idag. Se och spela på fotboll live här =>

Malmö FF IFK Norrköping live stream

På Unibet och bet365 kan du se och spela på Europeisk toppfotboll från La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A via live streaming men få matcher från Allsvenskan och Superettan. Hoppa över alla fulstream länkar som stängs ned hela tiden och se hela TV4 Plays utbud för från 299 kr per månad =>

Malmö FF IFK Norrköping stream & odds

Odds IFK Norrköping vs Malmö FF 1X2
1 X 2
6,50 4,80 1,50
Odds Malmö FF vs Norrköping 1X, 12 & X2
1X 12 2X
2,75 1,20 1,13
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,79 1,98
Odds Över/Under 2,5 mål
Över 2,5 mål Under 2,5 mål
1,64 2,25

Du hittar de senaste oddsen här =>

Malmö FF IFK Norrköping stream free

Malmö FF IFK Norrköping live stream – matchen spelas på Eleda Stadion

Allsvenskan börjar lida mot sitt slut och det mesta tyder på att Malmö FF kommer bli svenska mästare även i år. Det återstår dock fem matcher och först ut är stormötet med IFK Norrköping på Eleda Stadion. Det kommer bli en häftig match vi får se på måndagskvällen och det återstår att se om Malmö FF tar ett steg närmare guldet eller om det blir Peking som kan försöka knipa en Europaplats, detta i kamp med AIK och Djurgården.

Malmö FF IFK Norrköping live stream: TV4 Play har spikat live stream & TV-tider för Malmö FF IFK Norrköping

IFK Norrköping match mot Malmö FF vilken tid? När blir nästa match mellan Malmö FF och Norrköping? Nu står det klart vilken kanal som kommer att sända matcherna mellan Malmö FF och Norrköping i Allsvenskan 2024. Detsamma gäller vart man kan streama Malmö FF IFK Norrköping Allsvenskan.

Se fotboll idag? På frågan om vilken kanal och vilka som kommer att sända Malmö-IFK Norrköping live stream är svaret TV4 Play och TV4 Play. Malmö FF IFK Norrköping har bestämt arena, matchdag och speltid för matchen mellan Malmö FF och Norrköping.

TV4 Play gått ut med info om sin TV-sändning. TV4 Play kommer att direktsända matchen på TV4 Play Sport / HD. Matchen sänds i TV4 Play Sport med avspark klockan 16:00 och sändningsstart fem minuter innan matchen drar igång. TV-tiderna för Malmö FF IFK Norrköping uppdateras så fort ny information kommer.

Malmö FF IFK Norrköping stream free

Malmö FF IFK Norrköping live stream & TV: live stream & TV-tider – TV4 Play direktsänder Allsvenskan

Så här ser matchdatum, speltider, kanaler, live stream för matchen i Allsvenskan 2024. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, stream för Malmö FF IFK Norrköping i Allsvenskan 2024.

När det gäller Malmö FF IFK Norrköping TV-kanal och TV-tider vet vi sedan tidigare att matchen kommer sändas på TV4 Play, men kanal såväl som tid har varit lite osäkert tidigare. Enligt de senaste uppgifterna från TV4 Play så kommer Malmö FF vs Norrköping Allsvenskan att sändas på TV4 Play Sport klockan 16:00.

Malmö FF IFK Norrköping stream, odds & speltips

Ifall du funderar på att spela på Malmö FF IFK Norrköping i Allsvenskan har vi tagit fram lite statistik från de senaste mötena. Nedan kommer att uppdatera med odds på Malmö FF IFK Norrköping från bland annat hos Unibet, bet365 och Expekt som är de bolag som erbjuder mest för pengarna på matchen.

Malmö FF Norrköping stream & tabellplaceringar – Allsvenskan tabell 2024 uppdaterad!

Tabell inför Malmö FF mot Norrköping. Nedan ser du Malmö FF och IFK Norrköpings ställning och placering i Allsvenskans tabell inför denna match.

 

Malmö FF IFK Norrköping live stream, Head-to-head (H2H) – tidigare möten – statistik & match resultat

Så här ser statistiken ut för Malmö FF IFK Norrköping head-to-head (H2H) vid tidigare möten i Allsvenskan. Senast de båda lagen mötte varandra var i mars 2024 på Eleda Stadion. Då vann Malmö FF med 5-2 ganska lätt i Svenska Cupen. Senaste Norrköping slog MFF var i juli 2021.

Malmö FF-IFK Norrköping Allsvenskan resultat

Datum Tid Match Resultat
2024-03-30 15:00 IFK Norrköping – Malmö FF x : x (x : x) (x : x)
2024-03-10 19:00 Malmö FF – IFK Norrköping (C) 5 : 2  (1 : 1) (4 : 1)
2023-10-29 19:00 IFK Norrköping – Malmö FF 0 : 1  (0 : 0) (0 : 1)
2023-04-24 19:00 Malmö FF – IFK Norrköping 3 : 0  (1 : 0) (2 : 0)
2022-09-11 19:00 Malmö FF – IFK Norrköping 2 : 1  (0 : 1) (2 : 0)
2022-07-16 19:00 IFK Norrköping – Malmö FF 0 : 2  (0 : 1) (0 : 1)
2021-09-11 16:00 Malmö FF – IFK Norrköping 1 : 1  (0 : 0) (1 : 1)
2021-07-03 16:00 IFK Norrköping – Malmö FF 3 : 2  (2 : 2) (1 : 0) 
2020-09-20 17:30 IFK Norrköping – Malmö FF 1 : 1  (0 : 0) (1 : 1)
2020-07-13 19:00 Malmö FF – IFK Norrköping 1 : 1  (1 : 0) (0 : 1)
2019-09-15 17:30 Malmö FF – IFK Norrköping 1 : 0  (0 : 0) (1 : 0)
2019-04-28 17:30 IFK Norrköping – Malmö FF 1 : 1  (1 : 1) (0 : 0)
2018-09-26 16:00 IFK Norrköping – Malmö FF 3 : 1  (2 : 1) (1 : 0)
2018-07-28 18:00 Malmö FF – IFK Norrköping 2 : 1  (1 : 0) (1 : 1)
2017-10-16 16:00 IFK Norrköping – Malmö FF 1 : 3  (1 : 0) (0 : 3)
2017-05-21 17:30 Malmö FF – IFK Norrköping 1 : 2  (0 : 0) (1 : 2)
2016-10-16 16:00 IFK Norrköping – Malmö FF 1 : 2  (0 : 1) (1 : 1)
2016-04-02 13:00 Malmö FF – IFK Norrköping 3 : 1  (1 : 1) (2 : 0)
2015-10-31 13:00 Malmö FF – IFK Norrköping 0 : 2  (0 : 1) (0 : 1)
2015-07-04 18:00 IFK Norrköping – Malmö FF 3 : 1  (2 : 1) (1 : 0)

Malmö FF IFK Norrköping stream, odds & fakta inför matchen

Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför Malmö FF IFK Norrköping.

Odds IFK Norrköping vs Malmö FF 1X2
1 X 2
6,50 4,80 1,50
Odds Malmö FF vs Norrköping 1X, 12 & X2
1X 12 2X
2,75 1,20 1,13
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,79 1,98
Odds Över/Under 2,5 mål
Över 2,5 mål Under 2,5 mål
1,64 2,25

Malmö FF IFK Norrköping live stream & arena

Var spelas Malmö FF IFK Norrköping ? Malmö FF IFK Norrköping kommer att spelas på Eleda Stadion.

Malmö FF IFK Norrköping live stream & matchdatum
När spelas Malmö FF IFK Norrköping i Allsvenskan? Malmö FF IFK Norrköping kommer att spelas den 10 mars 2024

Malmö FF IFK Norrköping live stream & speltid
Vilken tid spelas Malmö FF IFK Norrköping? Malmö FF IFK Norrköping sparkas igång kl. 15:00.

Malmö FF IFK Norrköping live stream

Malmö FF IFK Norrköping live stream & Allsvenskan på TV

Kolla Malmö FF IFK Norrköping odds , Malmö FF IFK Norrköping speltips och Malmö FF-IFK Norrköping Head-to-Head ifall du tänker tippa på Malmö FF IFK Norrköping matchen.

TV4 Play äger TV-rättigheterna och kommer att sända Allsvenskan på TV och live stream. Se spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla Allsvenska matcher på TV och live stream. Du hittar mer info om AIK, Malmö FF, Norrköping, Djurgårdens IF och IFK Göteborg genom att klicka på respektive lag. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Assistligan och Skytteligan.

Ifall du vill se världens bästa sport så är TV4 Play som gäller. För endast 299 kr/månad så får du UEFA Champions League, LaLiga och Serie A. På TV4 Play kan du även följa den amerikanska ligan MLS, Svenska Cupen och landslagsfotboll och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i TV4 Play Sport!