Fotbolls EM finalen TV tider – vilken kanal sänder EM final 2024? Se här!

Fotbolls EM finalen tid & TV kanal

EM final tid & TV kanal? Vilken kanal visar EM finalen fotboll på TV? Blir det SVT eller TV4 som sänder EM final på TV ikväll så att vi alla får se den gratis på TV eller måste vi betala för att se EM-finalen i fotboll på TV? Här går vi igenom EM final tider och vilka svenska kanaler som kommer att sända EM-finalen på TV i Sverige. Det är TV4 som visar EM-finalen men du kan även se EM-finalen hos TV4 Play ifall du vill slippa reklam och avbrotten. Se finalen hos TV4 Play =>

Fotbolls EM finalen TV tider – vilken kanal sänder EM final 2024? Se här!

Oddsen nedan är från förra finalen och uppdateras när semifinalerna är avgjorda.

1 X 2
Odds Italien vs England 1X2: 3,05 3,10 2,67
1X 12 2X
Odds Italien vs England 1X, 12 & X2 1.50 1.40 1.41
Italien England
Odds att vinna trofén 2,00 1,87
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.14 1.68
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.65 1.48

Du hittar de senaste oddsen här =>

EM final: spela på EM finalen?

Vem vinner EM? Ser man till oddset på EM vinnare så blir det England som tar hem titeln. När vi tidigare tippa vinnaren i EM och vår senaste rankning av alla EM lag i EM 2021 var det många som trodde på Tyskland.

Vem vinner EM finalen? Blir det England, Italien, Spanien eller Danmark som vinner idag på söndagskvällen? Ska du tippa på EM finalen? Om ja, så ska du ta del av ett gratisspel på matchen från Unibetbet365, Expekt och Betsson!.

Vinner Frankrike så fyller det på sin lagkassa med ordentligt då vinnaren av EM räkna med att få mycket pengar i prispengar. Här kan du se streaming för EM.

EM-finalen – vem visar EM-finalen fotboll i Sverige?

Vilken kanal visar EM finalen? Vart sänds EM finalen ikväll? I vilken kanal visas EM finalen? EM finalen kommer att visas av TV4 och TV4 Play. EM-finalen visas ikväll kl. 21:00, söndagen den 14 juli, och spelas på Olympiastadion, Berlin, Tyskland.

EM är Europas bästa landslagsturnering där de bästa landslagen från de bästa landslagen i Europa gör upp om vilket landslag som är bäst i Europa. Vinnaren av EM räknas även som Europas bästa landslag och de som är i final är ännu inte klart. Det återstår att se vilka land som tar sig dit.

Fotbolls EM finalen TV tider – vilken kanal sänder EM final 2024? Se här!

EM finalen vilken kanal?

EM final vilken TV kanal? När det kommer till svaret på frågan om vilken kanal sänder EM finalen så är ett beslut taget. Det är SVT och TV4-gruppen (TV4 Play) som äger rättigheterna till EM och finalen av EM kommer att visas på någon av TV4-gruppens kanaler. EM finalen kommer att sändas av TV4 och TV4 Play.

Vilka kanaler sänder EM-finalen?

Vilken kanal sänder EM-finalen ikväll? Det är många som vill få svar på frågan om vilken kanal sänder EM finalen, därför har vi på Silly Season Sverige satt ihop en artikel för att man snabbt och enkelt ska kunna hitta var och vilken tid EM-finalen spelas. Det finns flertalet sett att se på finalen i EM. Man kan välja att se EM-finalen på plats på Olympiastadion i Berlinförorten Olympiastadion eller i soffan hemma och kolla på final-matchen på TV eller via live stream där TV4 Play är det bästa alternativet.

EM final vilken tid?

EM finalen vilken kanal går den på? För att ta reda på kanalen för EM-finalen där titeln avgörs gör upp behöver man inte längre vänta. TV4 Play har gått ut med vilka kanaler som kommer sända finalen och svaret är TV4 och TV4 HD, TV4 Play Fotboll och TV4 Play.

Vart sänds EM finalen? Att SVT och TV innehar de svenska TV-rättigheterna för EM innebär också att det blir de kommer att sända EM-finalen på någon av deras TV-kanaler. Denna gång så är det TV4 som kommer att visa EM finalen i Sverige. Vilken kanal det blir kan variera, men TV4-gruppen brukar sända EM på flera av sina svenska kanaler så man kan även alltid se dessa på TV4 Play.

Här är kanalerna som sänder EM-finalen

EM-final på svenska TV? Vilka svenska kanaler kommer att sända EM-finalen TV? Det är inte klart ännu, men du kan iskallt räkna med att EM-finalen kommer att sändas på någon av nedanstående TV4 Play kanaler. Finalen kommer att visas på TV4 och TV4 Play som kommer att visa finalen.

Så svaret på vilken kanal visar EM finalen är TV4, TV4 HD och TV4 Play Fotboll samt att den streamas live av TV4 Play.

Mer information om matchen

Samtliga EM matcher inklusive EM-finalen kommer att visas på TV4 Play stream. SVT och TV4-gruppen har köpt TV-rättigheterna till fotbolls EM i Sverige tom säsongen 2022, vilket innebär att SVT, TV4-gruppen inkl TV4 Play kommer att visa EM under de två kommande turneringarna, nämligen EM 2024 och VM 2024.

Leave a Comment