Real Madrid FC Barcelona TV-tider – vilken kanal sänder matchen? Se här!

Real Madrid FC Barcelona TV-tider

Real Madrid vs FC Barcelona? Vilken kanal sänder Real Madrid/FC Barcelona-matchen?

Vem visar Real Madrid / FC Barcelona? På vilken kanal kan man titta på matchen Real Madrid vs FC Barcelona? Som vanligt så kommer bet365 och Unibet att erbjuda spel och stream i Sverige.

Vårt tips är att registrera dig hos både bet365 och Unibet så kommer du garanterat att kunna se och spela på La Liga-matcherna samt deras stora utbud av live stream matcher från toppligorna oavsett vad som händer med TV-rättigheterna i Sverige.

Real Madrid – FC Barcelona stream – var streamas Real Madrid vs FC Barcelona på onsdag, live streaming?

Som nämnts ovan kommer bet365 och Unibet att visa matchen via stream samt även vi på Fotboll idag att sända Real Madrid / FC Barcelona matchen via live streaming. Därutöver så kommer bet365 och Unibet att erbjuda bet och stream på samtliga matcher från La Liga. Registrera ett konto hos bet365 och Unibet för att se storlag som  Real Madrid och FC Barcelona.

FC Barcelona mot Real Madrid på TV – vilken kanal?

Fotboll idag har fått många frågor rörande Real Madrid vs FC Barcelona och andra matcher i la Liga och hur de sänds på TV samt en hel del frågor rörande var man kan se La Liga gratis. För att tillgodose detta behov och svara på frågorna så har vi tagit reda på TV-tiderna för dessa la Liga-matcher.

Vad gäller Real Madrid-FC Barcelona så är tiderna och spelschemat klart. Real Madrid möter FC Barcelona onsdagen den 12 januari kl 21:00. FC Barcelona kommer till Real Madrids hemmaarena Santiago Bernabéu-stadion med storstjärnor som Leo Messi, Pique och ter Stegen.

Som nämnts ovan kommer vi på Fotboll idag att sända samtliga matcher från La Liga med storlag som FC Barcelona, Real Madrid och Real Madrid. Matchen mellan mellan FC Barcelona och Real Madrid går att se på Fotboll idag.

Real Madrid FC Barcelona TV-tider

VIKTIG MATCH FÖR FC BARCELONA

FC Barcelona har inlett säsongen på ett strålande sätt i ligaspelet och har full pott efter fyra spelade omgångar. I senaste omgången slog man Levante med 4-1 hemma å Camp Nou efter att Léo Messi bland annat gjort två mål.

onsdagens match är en av de svåraste i ligaspelet då både FC Barcelona och Real Madrid är väldigt bra lag, speciellt när det handlar om El Clasico.

Man släpper inte till mycket i defensiven och när man kontrar går det otroligt snabbt med spjutspetsen som är ett ständigt hot mot motståndarnas backlinje.

Förra säsongen vann båda lagen varsin match, detta med 0-1 på bortaplan.

Odds Real Madrid-FC Barcelona – vem vinner El Clasico?

Ska du spela på Real Madrid-FC Barcelona? Ta då del av ett riskfritt spel på matchen från bet365 och Unibet.

Se och spela på Real Madrid-FC Barcelona och alla andra La Liga-matcher här!

Leave a Comment