Tottenham Liverpool live stream gratis? Streama Spurs Liverpool live stream online! Tottenham Liverpool live stream gratis? Streama Spurs Liverpool live stream online!


Tottenham Liverpool stream 2018

Tottenham Liverpool live stream gratis? Streama Spurs Liverpool live stream online!

Tottenham Liverpool live stream? TV-tider – vilken kanal sänder Liverpool/Tottenham-matchen?

Tottenham Liverpool live stream gratis? Vem visar Liverpool vs Tottenham? Liverpool Tottenham svensk tv? Se La Liga, Serie A gratis hos bet365 och Unibet via live streaming. På vilken kanal kan man titta på matchen Liverpool/Tottenham? Spela på Liverpool vs Tottenham live här =>

I Sverige är det Viasat som har äganderätt på sändningsrättigheterna och TV-rättigheterna till samtliga Premier League-matcher fram tom våren 2019. Detta betyder att Liverpool vs Tottenham kommer att sändas på någon av bolagets svenska kanaler. Du kan även streama Liverpool vs Tottenham matchen hos Viaplay online eller hitta någon live stream länk.

Tottenham Liverpool live stream gratis? Streama Spurs Liverpool live stream online!

Liverpool vs Tottenham live stream & odds på matchen

1 X 2
Odds Tottenham vs Liverpool 1X2: 2,70 3,60 2,45
Förhöjt odds LeoVegas 1X2 10,00
1X 12 2X
Odds Tottenham vs Liverpool 1X, 12 & X2 1,57 1.30 1.48
Tippa 1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
Tottenham Liverpool
Odds att vinna Premier League 2018 23,00 1,67
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.50 2.50
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1.62 2.33

Liverpool vs Tottenham? Få 1000 kr riskfritt hos Leovegas. Ska du spela på matchen så ska du ta del av Leovegas riskfria erbjudande. Spela på matchen hos Leovegas och få 1000 kr att spela för riskfritt! Kombinera med bonusarna hos bet365 och Unibet så har du en bra spelkassa.

Liverpool vs Tottenham live stream gratis?

Kolla på Liverpool vs Tottenham live streaming? bet365 och Unibet streamar La Liga, Serie A och mycket mer gratis. Lördagens match mellan Liverpool vs Tottenham kommer förutom att den visas på Viasat Sport även att kunna streamas via Viaplay.

LIVESPEL + ODDS LIVESPEL + ODDS MOBILEBET COMEON
1000 kr riskfritt spel 500% bonus 300% bonus 200% bonus
Betsson leovegas Mobilebet ComeOn
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS!

Tottenham Liverpool live stream – så kan du se matchen på TV!

Liverpool tar emot TottenhamAnfield lördagen den 11 februari och matchen kommer att kickas igång klockan 18:30. Det är Premier Leagues sena avspark och ett toppmöte med historia, då de båda lagen har mötts ett antal gånger tidigare. Det är även en mycket viktig match för båda lagen.

Liverpool har ännu inte vunnit en ligamatch under 2018, senaste matchen de vann i ligaspelet var då de slog Manchester City på nyårsafton i en 1-0 match, och det skulle vara mycket viktigt för Pool att vinna, speciellt om Jürgen Klopp och co. fortfarande vill vara med och kämpa om en direktplats till Champions League. De behöver verkligen de där tre poängen.

Samtidigt är Tottenham inne i ett flow för närvarande och har inte förlorat sedan den 11 december, i en ligamatch mot Manchester United där man snöpligt föll med 1-0, och man har vunnit den övervägande majoriteten av sina matcher, och man ligger för närvarande på en andraplats i ligan.

Men för att kunna ta följe på Chelsea, som leder ligan med nio poäng, måste man fortsätta hålla uppe den höga standarden och vinna sina matcher. Liverpool är farliga och kan aldrig räknas bort och det krävs 100 procent för att få med sig ett resultat.

Tottenham Liverpool live stream – vilket lag drar det längsta strået?

Skall man se till hur de båda lagen har spelat ser det ut som att Tottenham kommer ta hem de tre poängen, men spelbolagen tror någonting helt annat. Här kan vi se att Liverpool har de lägsta oddsen och tros vara de som kommer att vinna, medans Tottenham har ganska höga odds. Här har man en chans att kunna slå till med ett odds på Tottenham som vinnare och en chans att tjäna några extra slantar på samma gång.

LIVESPEL + ODDS LIVESPEL + ODDS BETFAIR BETSAFE
100% bonus 500% bonus 100% bonus 100% bonus
Bethard Cherrycasino sport Betfair betsafe
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS!

Vart sänds matchen Liverpool vs Tottenham-matchen på tisdag?

Vad gäller Liverpool vs Tottenham och resten av Premier League är tiderna och spelschemat klart. Som vi skrivit ovan så äger MTG (Viasat) TV-rättigheterna till Premier League säsongen 2018/2019 och Viasat Sport kommer att sända de största matcherna i likhet med detta stormöte.

Silly Season Sverige har fått många frågor rörande matchen Liverpool vs Tottenham och vart man kan se europeisk toppfotboll gratis och vilka PL-matcher som sänds på TV, samt en hel del frågor rörande Premier League på TV. Silly Season Sverige har tagit reda på TV-tiderna för samtliga Premier League matcher på TV inklusive Liverpool vs Tottenham-matchen.

Ska du spela på Liverpool-Tottenham? Ta då del av ett riskfritt spel på matchen från bet365, Unibet och Leovegas. Det är ett spännande möten mellan de båda lagen, och trots att Tottenham är det lag med bäst statistik och bäst form för tillfället är det höga odds på Londonlaget, och det kan vara värt att satsa en slant på Spurs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.