Spela på Malmö FF mot Dynamo Kiev

På torsdag 19 september är det dags för gruppspelet av säsongens Europa League att sparka igång. Ur svenska ögon sett blir det extra intressant att följa Malmö FF som för andra säsongen i rad lyckats kvalificera sig för turneringen efter att ha övertygat stort i kvalmatcherna. Malmö inleder årets Europa League med en resa till Ukraina där Dynamo Kiev väntar på bortaplan i huvudstaden Kiev. Vi ska nu ta oss en titt på denna match, vad utgången kan tänkas bli samt lite allmänna tips kring saker som det är värt att ha i åtanke när du spelar på fotboll online.

Klarar Malmö FF oavgjort?

Dynamo Kiev är en motståndare som absolut inte bör underskattas. Det rör sig närmare bestämt om en riktig storklubb som förr i tiden skördade stora framgångar ute i Europa. En seger för Malmö i denna match känns därför som lite väl mycket att hoppas på. Ett oavgjort resultat känns dock inte alls osannolikt, även om det mesta förstås talar för att Dynamo Kiev tar hem matchen. Malmö har dock imponerat i kvalet där de varit urstarka på framförallt hemmaplan och i tur och ordning slagit ut nordirländska Ballymena med sammanlagt 11-0, slovenska Domžale med 5-4, bosniska Zrinjski Mostar med 3-1 och israeliska Bnei Yehuda med 4-0,

Vad som ytterligare talar för Malmö FF är att dem redan i februari i år mötte Dynamo Kiev i en träningsmatch inför mötet med Chelsea i Europa Leagues sextondelsfinal. Trots att matchen slutade 0-0 var Malmö det klart bättre laget i den matchen och var närmast att gå segrande ur striden.

Samtidigt som Malmö kämpar i toppen av Allsvenskan återfinns Dynamo Kiev dessutom bara på en sjätteplats i den ukrainska ligan i skrivande stund. Att spela på oavgjort för Malmö FF i denna matchen känns därför som ett spel som mycket väl kan gå hem!

Att tänka på när du spelar på fotboll

Oavsett om det gäller Dynamo Kiev mot Malmö FF eller vilken match som helst så råder vi dig till att ta dig tiden att leta upp en spelsida med bästa möjliga odds för matchen ifråga istället för att bara välja första bästa. Ett tips är att använda dig av så kallade jämförelsesajter där du kan jämföra oddsen olika sidor emellan.

Vid sidan av höga odds kan det även vara trevligt om sidan du spelar på erbjuder dig så bra bonuserbjudanden som möjligt. Även detta är något du kan jämföra hos en så kallad jämförelsesajt. Vi råder dig därför starkt att ta dig en titt på en sådan, kika in här för att se mer.

Sist men inte minst vill vi önska dig lycka till i ditt spelande! Vi håller tummarna för dig!

Leave a Comment