Snart drar äntligen Superettan igång – dessa bettingformat är populära

Snart drar äntligen Superettan igång - dessa bettingformat är populära

När den här texten författas är det snart bara en månad kvar tills Allsvenskan och Superettan drar igång. Även om Svenska Cupen kan vara väldigt underhållande, särskilt ioch med det uppsving i popularitet som tävlingen har gått igenom på senare år är det ingenting jämfört med den spänning och passion som tävlingsserierna kan uppbringa.

Även om Superettan av naturliga skäl ofta hamnar lite i skymundan bakom sin allsvenska storebror finns det ändå många som bryr sig väldigt mycket om Superettan. När det kommer till möjligheter att betta på serien är förutsättningarna mer eller mindre samma som när det kommer till betting på Allsvenskan, även om saker som liveodds och liknande kan vara lite svårare att komma över. Men om man kollar på bettingsidorna med Superettan odds hittar man många stora och etablerade spelbolag som man kan känna sig trygg i att vända sig till. Men vilka spelformer är egentligen populära att använda sig av för spel på Superettan?

1 x 2

Även om 1 x 2 är en väldigt simpel spelform så är det fortfarande ett populärt alternativ hos många spelare. I den här spelformen går det helt enkelt ut på att man som spelare ska tippa på vilket resultat som matchen kommer att sluta i. 1 representerar hemmalaget, X ett oavgjort resultat och 2 innebär att man tror på en vinst för bortalaget. Detta är som sagt ett relativt simpelt sätt att spela, men kan vara väldigt underhållande och är mer än nog för många spelare.

Kombinationsspel

För den som är intresserad av spela på ett lite mer komplext sätt och därmed också öka höja sina odds kan kombinationsspel vara ett utmärkt alternativ att titta närmare på. Den här typen av spel gör det möjligt att kombinera olika händelser som kan ske under en match under en och samma kupong. Det kan röra sig om allting från vilket lag som kommer att vinna till vilka spelare som kommer att göra mål.

Spel som sträcker sig över en hel säsong

Men det går även att placera längre spel som sträcker sig över en hel säsong. Här finns det gott om olika saker som man kan välja bland. Ett vanligt spel är att satsa pengar på de lag som man tror kommer att gå upp ur Superettan, men även de lag so kommer att åka ner. Man kan även välja att spela på individuella spelare och deras prestationer under säsongen lopp, såsom exempelvis vilken spelare som kommer att göra flest mål eller dra på sig flest gula kort. Här är möjligheterna mer eller mindre oändliga och för den som har ett stort intresse för inte bara sitt eget lag utan för ligan generellt kan detta vara väldigt underhållande. Du kan alltid följa utvecklingen av Allsvenskan fotboll resultat idag.

Leave a Comment